Ne znam jel već bilo al evo
http://www.zadar.hr/upload/tbl_novos...ales_15544.jpg
Karta do 1.12. 300kn, a od 1.12. pa na dalje 400kn. Vip je ja mislim 750kn. Ide tko?
Printable View
Ne znam jel već bilo al evo
http://www.zadar.hr/upload/tbl_novos...ales_15544.jpg
Karta do 1.12. 300kn, a od 1.12. pa na dalje 400kn. Vip je ja mislim 750kn. Ide tko?
Zašo ti DJ-evi imaju koncerata u Hrvatskoj skoro kao prosječni "zabavnjak",dok drugi uglavnom navrate 2-3 puta u desetljeću? :(
Zato jer je lakse doc s torbom cedejova i onda stisnut plej nego dofuravat stejdzove, pojacala i tako to.
el ko zna koliko ce ksotati upad?= Citat =:
Izvorno postao mortician
jebemti, da sam znao da ti ideš išao bi i ja. jedini razlog zašto nisam išao je to šta nitko od poznatih nije išao :(= Citat =:
Izvorno postao Norther
tebe barem poznam... onako... barem bimo se upoznali :D
i platio biš mi pivo
http://c2.ac-images.myspacecdn.com/i...a60da95265.jpg
HELLSHOCK
večeras. rock club time na malešnici! 5 minuta od doma. IDE SE NA LUDI OPAKI PANK poharat im distro. :D
hajoj klanja. :pray:
piknul sam si BANxTHIS! LP i REGULATIONS 7'' neki još. :thumbs2:
Bio jučer na njima, u zadnji tren se dogovorili ekipa i zapičili -I- :)
Ugl, Hellshock razvalili do testisa, pržiona totalna :pray:
(mislim da je bubnjar bio hobotnica u prošlom životu :))
Jedina zamijerka, kolka tolka, je predgrupa...mislim da ču onog slovenskog susjeda i njegovo umijeće sviranja orgulja sanjati još 2 tjedna :(
Ja od Insuicity-a. Prekrasna :)= Citat =:
Izvorno postao skitkid
Jel ide iko od vas momcova na Goribora u Mocvaru?
Da, inace kad neki DJ svira netrebaju pojacala, stejđ i tako to..= Citat =:
Izvorno postao King tiger
pogotovo za ovakva gostovanja..
tt
rofl koliko su ljudi spremni dati za jednog Moralesa..= Citat =:
to sam već 3 put propustil kupit. :D kad su insuiciety bili (onda sam piknul INSOMNIO) kad su sad cyness bili (onda sam piknul SKITKIDSe) i sad. lolz. a ne da mi se naručivat to.= Citat =:
Izvorno postao mortician
al bude opet ovaj lik dolazil iz agipunk labela on prevozi sve te bendove po europi na turnejama pa i distro cijeli ponese. :D
[quote=Systematic Reverse]Da, inace kad neki DJ svira netrebaju pojacala, stejđ i tako to..= Citat =:
Izvorno postao "King tiger":2u91vldl
pogotovo za ovakva gostovanja..
tt
rofl koliko su ljudi spremni dati za jednog Moralesa..[/quote:2u91vldl]= Citat =:
mislis pusti muziku.
as u wish
ali neshvacam zasto se ti tu sad pravis pametan u masi a ocigledno neznas nista o tome?
7bLanIfR13A
evo ti jedan video di bi mozda mogao shvatiti o cem pricam..
pokraj dja imas i "live actere" ( Trentemoller - Evil Dub/MoanSor pt2Sili <3S) , di je jos veca vjestina potrebna, slobodno pitaj/saznaj nesto prije nego pocnes brijat gluposti :wink:
mislim, bai
Ja bi rado išo :(= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Dubioza Kolektiv
Vrijeme: Petak, 11.12.2009.
Predgrupa: HUMANOFON (ka)
Projekcija slika: Marija Dujmović i Bojan Trpčić Jexus
Afterhour party: dj bulekowsky
Nagradno izvlačenje: 3X majica Dubioza Kolektiv
Veliki bambus (0,50 l) = 10kn
Velika piva (0,50 l) = 10kn
Vrata: 21:00h
Ulaznica: 35kn
Evo, ako nekog iz okolice zanima :)
danas je bio woven hand đuđ studenskom domu
Tajgeru, nemoj se bezveze sramotit općim nepoznavanjem elektronske glazbe :(= Citat =:
Izvorno postao King tiger
pred kim se sramotim ?
ja pretiscem tipke dok pisem, jesam li ja muzicar ?= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Ja sam neki dan postavljao zicu neku, jel to znaci da dobro sviram gitaru a?
ff
@King tiger - uopće nije bitno pred kime se sramotiš, ili sto se sramotiš, bitno je da pricas o necemu o cem ocigledno nemas pojma, kuzis?
..
nhf
Da se itko od vas "muzičara" malo okusi u izradi elektroničke glazbe povukli bi odma ono "to nije muzika", ni jedna glazba nije lagana za stvarat i izvodit, pa čak ni narodnjaci.
To je to :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Kad ljudi ovo shvate, onda mogu dalje..
Ne znam zašto se kod nas uvijek misli narodnjak = cajka/turbofolk,i da korištenje harmonike čini pjesme smećem,dok je folk na zapadu u istoj ligi s bluesom,jazzom i klasikom.= Citat =:
A što se elektronske glazbe tiče...Naravno,postoje bolji i lošiji izvođači,ali onaj techno i house koji se svugdje sluša meni je jednostavno iritantan i odbojan.
Većinom zato što svugdje puštaju komercijalna pop house/euro trance govna, tipa Guetta, Tiesto i sl. Uvjeren sam da je elektronika više od bilo kojeg drugog žanra zatrpana recikliranim smećem, te se stoga treba i više potruditi da se dođe do dobrih i orginalnih izvođaća.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Ne, to sam upravo i ja pokusavao reci ali ti to ocito nisi skuzio.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Znaci ti ocjenjujes glazbu prema tezini "izrade" ?= Citat =:
http://media.ebaumsworld.com/mediaFi...3/80462491.jpg
Nazalost istina, sva sreca pa je tu druga strana elektronike, di uvijek ima inovacija i finih melodija za cuti, samo se treba upoznati sa njom.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Tako se je King tiger postavio..= Citat =:
Izvorno postao Norther
Da pogotovo na području koje naginje više ambijentalnoj strani
Oprostite, gospon Jambrek, ali narodnjaci jesu lagani za stvarat, jer harmonije koje se koriste pri izradi dotičnih su izuzetno jednostavne, i bilo tko sa nekim oblikom klasičnog glazbenog školovanja bi trebao znati napisati pop stvar sa harmonijskom progresijom I-IV-V-I (većina tih stvari ima tu progresiju). Uzmimo u obzir da pop stvari i/ili narodnjaci imaju jako laganu strukturu oblikovanja, zbilja nije teško napisati tako nešto. Ne pričam sada o kvaliteti te glazbe, već samo objektivno, kao osoba sa 10godišnjim klasičnim glazbenim školovanjem (penis mi je velik, da), da tu glazbu nije teško skladati.= Citat =:
[quote=Duke of Earl]Većinom zato što svugdje puštaju komercijalna pop house/euro trance govna, tipa Guetta, Tiesto i sl. Uvjeren sam da je elektronika više od bilo kojeg drugog žanra zatrpana recikliranim smećem, te se stoga treba i više potruditi da se dođe do dobrih i orginalnih izvođaća.[/quote:23vmcbck]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":23vmcbck
Ne želim reći da nema dobre elektronske glazbe (naravno da će biti nečeg dobrog u svakom žanru glazbe), ali nisam još čuo ništa dobro od te glazbe (iako se nisam ni potrudio, jer me ta glazba ne privlači po defaultu). Ajd daj mi neki primjer, if it's not too much to ask.
Daft Punk i Kraftwerk(Autobahn klasik).
Vangelis?= Citat =:
Izvorno postao elad
Htio sam reć DJ, moj bed.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Želim ćut nekog dobrog DJ-a.
Tu se slažem.Otac mi ga zna pustit u autu.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Probaj ovo
RlsUYfspxUU&feature=fvw
Meni se to ne sviđa. Cijela pjesma se svodi na ponavljanje jednog motiva koji traje 3 sekunde ili ugrubo jedan takt (ako uzmemo u obzir da je mjera četveročetvrtinska). Motiv je iz doba baroka, ne znam jel uzeo to odnekud, ili napisao, ali u svakom slučaju ga nije razradio kako treba. Možda mu to i nije bio cilj, ali sama pratnja koju je dao tome prvom motivu mi se ne sviđa i bezveze mi je :/.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Sorry, ne sviđa mi se.
A jebga. Većina elektronske glazbe se svodi na repeticiju i ako ti to ne paše onda nemaš što tražit u žanru. Mislio sam da će ti se Igorrr sviđat čisto zbog uporabe semplova koji zvuče "ozbiljno". Nego ako ti se da,poslušaj još ovoS,gledaj slikice u videu i njiši glavu u ritmu.
Gala slikice.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Petter - All Together= Citat =:
Izvorno postao elad
Kollekitv Turmstrasse - Live At Laguna, Frankfurt 28.08.2009
Evo ova dva su mi prva pala napamet/bila pri ruci..
Prvo ti je jedna stvar, drugo miks..
Makar sa druge strane, to sto sam stavio definitivno "nije za svakoga", ali trazio si nesto dobro. :thumbs2:
@modovi - legalno sve :wink:
rece mi frend da ce Rammstein u Zg za koji mjesec
O stvarno?Bez tebe to nikad ne bi saznali.
:roll:
Danas na glavnom trgu u Koprivnici Belfast Food i ograničene količine besplatne pive.