ajd razmisli pa sam zakljuci
Printable View
delite
hmm pa ono rune da si smanjis helt a insignije za energy?? :|
http://www.pvxbuilds.com
samo 3 klika i naci ces detaljan opis 55-ice. jel to tako tesko?
delite
ne, jer ja znam sto bi ti, sve servirano na pladnju, e pa u Lijepoj Nasoj bas to tako i ne ide
delite
Aj malo razmisli pa tek onda nazivaj ljude budalama.
U 55 monk buildu ti je cilj imati 55 healtha dakle Survivor insignia ne dolazi u obzir, količina armora je potpuno nevažna jer ćeš svakako uvijek dobiti 5 dmg. dakle Stalwart, Brawler's, Blessed, Herald's, Sentry's, Wanderer's, Disciple's i Anchorite's isto otpadaju i sada pogledaj koja ti insignia ostaje pa onda reci sebi u zrcalo da si debil, a ne ljudima kojima se neda tebi objašnjavat svaki detalj builda jer misle da bi ti mogao malo upotrijebiti i logiku.
aj mi sam molimte odgovori na ovo pitanje:
Za sto je napravljen ovaj thread?
i od sad pa na dalje nebum vas nike pital jer ocito nema koristi vas...
Da bi ljudi mogli pitat pitanja i na njih dobit odgovore, ali si ti dobio odgovr čak si sam postao link u kojem je jedna varijanta 55 builda i da si upotrijebio logiku te samo slijedio linkove na toj stranici dobio bi svoj odgovor, a nebi nas ovdje gnjavio da ti objašnjavamo svaki detalj builda.
P.S.: Očito ljudi koji su postali ovdje zadnjih 30 stranice ne smatraju ljude ovdje beskorisnima, a to što ti smataš da bi mi trebali biti tvoj osobno 24-7 helpline je druga stvar.
aj malo gledaj kad sam stavio link (sad vise nemres jer sam zbrisal...)... stavil sam ga tek u drugom il trecem postu nakon mog pitanja... jer sam si ga u meduvremenu sam nasel...= Citat =:
čak si sam postao link u kojem je jedna varijanta 55 builda
i ne meni jos uvijek nitko nije reko odgovor... JA sam si naso odgovor...= Citat =:
ali si ti dobio odgovr
ja nisam pito za nikakve detalje... ja sam sam ljepo pital koje insignie trebam za 55icu... i da je kron odmah napisal: trebas radiant insignie, umjestoSnebih nista rekel...= Citat =:
kak da sam zakljucim kad me nije bilo vise od pola godine na guild warsu... i sve sam zaboravio... i jos se privikavan na nove stvari koje su uveli odkako me nije bilo...
Pitanje koje ti insignie trebaju za 55 monka si postao nakon što si postao link na 55 monk build na "PvX builds" stranicu.
Nisi kako kažeš sam našao build nego ti je Kron postao stranicu na kojoj se build nalazio i to 2 puta, a ti si samo trebo pritisnuti točno dva linka nebi li našao guide za 55 monka.
A neš ti što su uveli puno novih stvari, osim toga 55 monk i MM buildovi se skoro nisu uopće mjenjali otkako je izašao Guild Wars.= Citat =:
nebih nista rekel...
kak da sam zakljucim kad me nije bilo vise od pola godine na guild warsu... i sve sam zaboravio... i jos se privikavan na nove stvari koje su uveli odkako me nije bilo...
ne kron mi nije dao link za 55icu... neg sam si sam moral trazit...
i ne kron mi NIJE dao odgovor na pitanje... on je samo dao link na pvx stranicu... a odgovor "radiant insignia" sam si JA naso...
da dva klika za guide... u kojem ne pise odgovor na moje pitanje... jer tamo nigdje ne pise koja insignia treba...
samo ocu rec da sam ja ljepo postavio pitanje, ali mi se nije mogo dat odgovor, ko bilo kome drugom, neg me se slalo da si sam trazim...
jel se moze uspjesno farmat s 55hp monkom koji je lvl 15-17?
kolko ja znam moze....
kako se dobiva kurzick/luxon faction??
igras alliance battle ili u one 2 arene u canthi. fort aspenwood i neznam kako se druga zove :wink:
ili obavljas misije u canthi...
znaci trebam imat factions campaign.........= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
jos nesto, jel pobjednicki guild u GvG dobiva faction?
Zar ne mozes u AB bez Factions?
mozes...
da= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
tj. dobiva balthazar faction, i to samo u rated gvg-u
kak mogu uc u AB s propchies??= Citat =:
moras biti u nekom guildu... odi u guild hall (GH) i odi do nekog lika koji bu te prebacil u alliance battle (AB)...
e ljudi koji je najbrzi nacin da iz LA dodem do animate flesh golem??
flesh golem... :cry:= Citat =:
ajme, upravo si mi do kraja pokvario raspoloženje... podsjetio si me da ga ne mogu imat... imam samo Nightfall... :cry:
ti se zezas ili stvarno ne znas sto igras?
@tsumetai
ides po misijama, kad dodes do senji's cornera ides u xuangan skyway (tako nesto) i tamo ti je Ghial the Bone Dancer, a mozes i kupit elite necro tome
inace je nightfall ... a za golema moras biti u canthi ja mislim
edit: kron je fino objasnio :D
je to sam i ja znal... al neznam u koju misiju prvo trebam uc... jer mi je, ak se dobro sjecam, nahpui quarters zakljucan... tj nemrem uc unutra... osim ak ne rijesim neke kvestove... e sad mene zanima kak se zove prvi kvest koji trebam zapocet da bih na kraju mogel doc u senjis corner...
uzimas questove i gledas di ti pod L pise primary quest. on vodi do misije.
meni taj lik kaze:= Citat =:
the frontier is quiet at the moment, but im sure luxons will attack soon.
ponekad uzvikne:
the horns of battle are sounding, come and fight!! al kad ja dođem do njega opet mi kaze ono ''luxons will attack soon''......
btw. imam samo propechies
Nemože se igrat AB ako se nema Factions jednako kao što se nemože igrat HB bez NF-a.
kad kod balthazara unlockam elite skill, kako ću ga dobiti??nema ga za kupit kod skill trainera, nista
kad unlockam obični skill, on mi se odmah pojavi gdje i svi ali elitni skillovi neće...
elitni skill moras cappat kod bossa
Odkljucas ih samo za PvP chara, lijepo ti pise iznad kad unlockas...
ako ja imam propechies, a kupim factions odnosno nightfallSjel trebam za factSi nfSnapraviti novi accSili mogu samo unijeti activation keySu i have a new key
Moja ti je preporuka da uneseš te ključeve na postojeći acc jer ćeš inače završit sa dva acc na kojima ćeš imati pristup samo jednoj kampanji i skillovima iz te kampanje.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
sve unosi na 1 acc, tako ti je najbolje - imat ces sve skillove na jednom i gotov... i mjesta na accu isto ce ti biti kada ti se spoje i fakat ti je ono, dosta sve na jednom mjestu, i zasto bi se zifcirao sa vise stvari kada mozes iamt sve na jednom mjestu?? ne kuzim
Eh ovako posto sam tek poceo zanima me sljedece
1.koji je lvl minimalno pozeljno da se ima da bi se uslo u guildu?
2.Postoji li neka nasa(hrv-bos) guilda?
3.Da li sam dobar izbor napravio sa Monk/Necro likom?