Meni principi nalažu da kradem, a da me ne uhvate.= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Printable View
Meni principi nalažu da kradem, a da me ne uhvate.= Citat =:
da, da, Bundy quote...inače, nikad ne kradem ako postoji rizik da me radi toga izbace iz neke Gilde, a inače...99% mog golda dolazi od krađe i radianja dungeona...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
pa cijela bit dobivanja goldau TES-u je krađa. Ako vidiš da neki lik ima u kući uber cool oružje, koje ne koristi,i stoji mu na polici, to moraš ukrasti, nema drugog načina.
:)
morrowind jede oblivion za dorucak!!!!! :killyou:= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
Ima!= Citat =:
Enchantiraj nešto još bolje!
Svi predmeti imaju svoju granicu kolko enchantmenta stane u njih...
morrowind jede oblivion za dorucak!!!!! :killyou:[/quote]
obožavam ovakve postove bez argumenata i još kad nakraju dopiše smajlić :killyou:
a jbg posto sam ugrožena vrsta :(
Prvo sam odigrao Oblivion, a onda Morrowind. I bolji mi je Morrowind, igra me totalno ispunjava. Nakon igranja Obliviona se osjećam nekako prazno. :)
ma je sad, meni je dovoljna jedna setnjica brumom da si uljepsam dan= Citat =:
Izvorno postao Hugh Bliss
A šta tu moraš argumentirati,jedino što izvači Oblivion je tehnička strana...
Sve ostalo je na strani Morrowinda.
OvoSje jedan od razloga što je morrowind bolji od obliviona
oblivion ima previše očiglednih propusta koji su mogli biti mnogo bolji, ovaj video pokazuje samo jednu od sitnica koje su se nagomilale i upućuje na to koliko je se bethesda mogla više potruditi
Morrowind definitivno nema toliko bugova :D
http://uk.youtube.com/watch?v=YQKxpyHQD ... re=related
Obje igre su bugovite (premda ja nisam bio žrtva tih istih niti u jednoj do ove 2 igre), a i sa tehničke strane imaju problema (sjećam se da ju MW-u nakon jednog patcha bio problem da bi se igra crashala kad bi potvdio equip sa ENTERom).
Jedini problem Morrowinda jest:
Crash-To-Desktop Bug
Ostale bugove mogu zanemariti, no ovaj...jedinstvena stvar u Morrowindu, uspijeva joj na mom komp generirati u sat vremena 5-6 izbacivanja. zato mi se ruka navikla na svakominutno pritiskanje F5 radi quick savea.
ja imma neugodnu naviku da F5 pritiščem svakih 20 sek. :rotfl:
^^Također! Cak i kada ne igram, refresham desktop :D
i ja imam tu hebenu naviku, obl i morrowind su mi dva omiljena rpga i dakako,morrowind mi je bolji= Citat =:
Izvorno postao callista
To je onaj opsesivno-kompulzivni pormećaj(mislim da se tak zove, ne sjećam se), imam ga i ja, ali u svim aplikacijama :rotfl:
Ne, opsesivno-kompulzini poremecaj je stvarna psihicka bolest i moras neke "radnje" napravit da bi se osjecao "bolje".
Npr 4 puta zakljucat vrata.
Da znam, zato sam i to rekao. Ja postanem nervozan ak ne sejvam stalno :D= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ali da, to inače nije za zajebanciju, gadna bolest koja izmuči čovjeka.
ontopic: Jel ubijete Diviyath(nisam siguran dal su slova tak raspoređena) Fyr-a da bi se domogli njegovg deadric oklopa?
ja sam armor freak= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Skinuo sam si mod s onim modelima koje možeš oblačit, e, da mi vidiš kuće, hehehe
Tko od Telvanni councilora vam da onaj daedric armor koji ima CE feather?
Dratha, Therana?
apsolutno, nema tog patcha koji će popravit ovaj bug :(= Citat =:
Da, znam da nije za zejbanciju posto imam blagu verziju istog poremecaja.= Citat =:
Izvorno postao Fencing_LORD
Evo nešto me zanima u vezi Kagrenacovih Toolsa.
Ako ih je Tribunal iskoristio da se pretvori u bogove, kako su ta oruđa završila u Odrosalu i Vemynalu?
Mislim, Vivec drži Wraithguard, no svejedno. Vidili smo kako je onaj Ash Vampire držao Sunder i proučavao ga.
I to su mi neki "Bogovi"
Postali su mi vrlo antipatični kada sam otkrio da su izdali Nervara.
Ja ne kužim zašto u igri ostanu oni blight stormovi nakon što ubiješ Dagoth Ur-a. Svi okolo govore "The blight is gone", ali još se sve crveni.
Znaš što im je Azura napravila kao kaznu. Ne znam, ali po meni moraš biti lud da ponovno izazoveš takvu sudbinu.= Citat =:
Imao sam mod koji bi unio u igru šansu da pokupiš neku boleštinu ako si vani dok traje ash storm... realism FTW.
Pa tako se i blight u biti širio. To i kontakt sa zaraženim neprijateljima.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Corprusarium, ungh. Kad se sjetim onog cyborg-kepeca. It gives me the creeps...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
To su bili žestoki dani zato jer je taj mod imao nekoliko (uglavno one koje pokupiš od zaraženih živina) bolesti koje si mogao uhvatiti, a ja nisam znao je li blight uključen u to (nisam gledao readme, bistar kakav sam bio onda) tako da kad god bi počela oluja bilo bi "Oh sh*t!" i bjež u najbližu kolibu. :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ma Yagrum kaže da ponekad gubi razum, da ga pamćenje i ne služi više, a doneseš mu Egg of Time, hebote, izrecitira svu povijest Dwemera itd.
On je meni bio još i najnormalniji tamo 8u Corprusariumu. Ali svejedno me sve to fascinira. Sav taj svijet, sa takvim likovima, neopisivo... :pray:
No evo još jedne zanimljivosti.
Gdje su dunmerska groblja? Ono malo grobnica baš i ne paše uz sav taj tisućuljetni narod. Gdje je grob Nerevara?S...i još mali milijun pitanja.
Samo ih se moramo sjetiti...
igro oba al ne baš puno(za mene su oba nastavka dobra,al ne očaravajuća),svoj glas dajem oblivionu
U biti,na kraju se ni ne sazna šta je bilo sa Dwemerima,osim par teorija...
Ni sam Dagoth Ur ne zna šta se dogodilo,kad ga upitaš...
Misteriozno...to je jedna od stvari koje su ostavile dubok dojam...
Ali u grobnicama je onako, desetak urni. U Vvardenfellu ajmo reći da ima 100 tombova (a ima ih zapravo manje), u svakom deset urni, to je tisuću ljudi. To varira, znači oko 1000-2000 konačno...a ja ne vjerujem da je u tisuće i tisuće godina umrlo samo 1000-2000 Dunmera.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
A gdje su Dwemerska groblja? Oni su umirali prije Kagrenacovog hebanja s Srcem Lorkhana.
Ineče, ostaviti ću ti jedno pitanje u vezi Dwemerskog groblja da ovdje ne radim offtopič u temi Modovi - P&P
Iskreno, Morrowind (ne Vvardenfell) je uglavnom nenastanjem civiliziranim svijetom do "nedavno", relativno govoreći, i tu su obitivali samo Ashlanderi koji mi se ne čine kao tipovi ljudi koji bi podizali ogromne kamene grobnice za svoje mrtve, tako da mi se čini više-manje normalno da ove dobro stojeće obitelji imaju svoje grobnice (kojih ima gomila).
btw. volim kako ove 2-3 teme imaju tako međusobno izmjenjiv sadržaj. :D
Jedna od najvećih grešaka Bethsede u Oblivionu je što su izbacili levitaciju. To sam u Morrowindu obožavao. Problem je što su izolirali gradove od ostatka otvorenog teritorija.