Demoman još i nije toliko loš, ali zato pyro smrdi i ima mali prozor.
Printable View
Demoman još i nije toliko loš, ali zato pyro smrdi i ima mali prozor.
Pyro nije HE, već SHE.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Pyro je pederčina.
umad bro
Dođi online pa češ saznat.
Xero loš ko uvijek.
Sad kad ti se joinam.
Come at me, bro!= Citat =:
Izvorno postao Xero
Xero je upoznao čari razorbacka.
Luzeru šta si nesto? Znao sam ja da si ti kamper u duši još kad smo HL 2 igrali, a sad si to dokazo.
da je meni to rekoooooo
Budi online pa hoću.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Čru that.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Jer sniperi obicno idu sa nozem u melee XDDDDDDDD
:pray:
Umro.
Hoće netko trejdat? Već 20 partija nisam ništa novo dobio, a treba mi tomislav,eternal reward i bilo šta za scouta.
Postoji tjedni cap. Igraj manje. :)
Počeo sam i ja igrati, šteta što se ne sjećam starog acc-a.
Mislim da mi je username Anavar il tak neš.
LOL= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ajde ozbiljno sakam sa scattergunom treba mi nešta kao shortstop. Dajem ljevo jaje i čizme za soldiera.
Btw
:evil:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 19GO3Xgz2w
Super sad ću morat puštat Queen svaki put kad budem igrao i neću čut špijune kad se decloakaju.
Koji je kurac sa load outom? :-x
Neki prozor se sjebo sa serverima nemogu stavljati posebna oruzja a i ima dosta ljudi kojima su oruzja nevidjljiva...the hell?
Yup.
Upravo sam igrao sa Xerom, bio sam dobar : D
Ja sad dobijem scout milestone i ne dropa mi force-a-nature :( Jel taj steam ikad radi normalno?
Odvalio sam se na ove:
U zadnje vrijeme samo ove bedastoce gledam na youtubeu. :)
Evo počeo i ja igrat pošto volim besplatne bedaste igre :)
Igra je blesavo zabavna i sve ali sakam jako. Nekako preživljavam sa Sniperom (uglavnom kempajući :( newb), Scout i Spy su mi najmrži al ajd.
Najbolje klase u igri ti ne valjaju. I ja sam igro snipera dok sam bio totalni njab, ali brzo sam ga se otarasio.
Kad neznas igrat.
Svi ste vi kamperi u duši.
Pajro kemper u dusi, ggnore.
ja trcim okolo po mapi i tucem ih bejzbolskom palicom
ili ih palim
nešto sam kreativan zadnjih dana, još samo skužit kak da ih natjeram da grunu :D
http://img15.imageshack.us/img15/5710/img5535a.th.jpg
DO WANT.
Kupis 8 takvih i poljepis ih ispred birca gdje se guruovci skupljaju. :)
Ne mogu smisliti Snipera. Prvenstveno jer suckam, iako iz nekog razloga volim igrati kao Scout kojemu je isto bitan aim, ali i jer SVAKI PROKLETI PUB ima 3+ Snipera koji ne znaju igrati. Stvar sa Sniperom je ista kao i sa Spyom - ili znaš igrati ili si samo topovsko meso koje zauzima mjesto.
Uzmi huntsmena i počni spamat.
Sniper mi je baš drag, još se nisam navikao na ostale klase koje trgam u practice modu. Nisam baš najbolji al sam se već malo izvještio, headshotovi padaju ko od šale.
Huntsmana neznam igrat :(