Izvorno postao Aral
Ma nisam mislio doslovno zakinuto, ono u pocetku smo ocekivali sve 3 rase i kampanje al kad smo vidjeli kam je to sve krenulo sa razvojem vjerujem da se vecina nas iznenadila, u biti sam blizzard je vidio sta sve moze napraviti, zato je tak i ispalo. Danas nam je sasvim jasno zasto je to tako, ima to svoje lose strane, kao ekipa misli da zele zaradit pare i sl, valjda ima istina u tome al nije bitno, meni je vazno da se igram jedno dana kad to dodje. A igrat cu se...i to puno!
Nemam nis protiv toga, naprotiv, daj mi jednu bolesnu kampanju sa jednom rasom i ja sretan, svi znamo da ce biti ono...prestrasno nes :pray: Svaki put bi trazio takvu stvar, samo da dobijemo kvalitetnu kampanju i sl.
A inace, takav sam ja, kupit cu SC2 primarno zbog sp-a al nikad neznas, igrao sam sc1 u skirmishu i na lan partyima sa frendovima, to je bilo obavezno gradivo godinama i godinama. Mozda se pocnem i bavit mp-om ali samo onoliko koliko mi rl bude dopustao. Opcenito sam ja sp orijentiran igrac, LAN je meni max domet ;)