pa imaš emulator koji stavlaj zeldu na PC ali znači da je emulator sjećao bi se toga...
Printable View
pa imaš emulator koji stavlaj zeldu na PC ali znači da je emulator sjećao bi se toga...
Defintivno bi, osim toga rekao sam da se mišem igra...
pa reci koja....= Citat =:
Izvorno postao Gregor847
nemam pojma, mozda se ovdje netko sjeća pošto su ovdje svi gameri :D stari i novi
plz moze li mi neko preporuciti neku igru,a da je slicna captain claw u
jazz jackrabbit
ako moze jos koja plz
neki dobar fps, da oko njega nije bilo nekog velikog hypa?
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay= Citat =:
Izvorno postao misterante
signed= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Onaj njemački, malo stariji. Chaser. Zanatski odrađen posao. Bez previše komliciranja su složili i više nego solidan FPS.
@la50
Bio je odličan platformer zvan Heart of Darkness, ali to je sličnije Abeu, što bi značilo da treba više razmišljati, a manje skakutati i pucati. U istom tonu, remake Another Worlda. Isti kao orginal, samo s podrškom za visoke rezolucije, čiste teksture, windowse, gamepade. Sve u svemu, novo ruho starog klasika, koji se prije ili kasnije morao odigrati.
da, odlicna igra... obavezno odigrat...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
tnx guys, you are the best :thumbs2:
trazim super maria s nintenda.. hocu orginalan za download
...valjda sam pogodio temu
preporučite mi neki fps tipa cod4 i/ili neku strategiju tipa world in conflict
hvala! :pray:
Zamjenu za CoD4 potraži u nastavcima igre Ghost Recon Advanced Warfighter. Dosta je teži i duži.
Šta se tiče WiCa, tu ti trebaju igre iz serijala Ground Control. Na njihovoj je osnovi i nastao wic. Prvi GC je već dosta star, ali dvojka i danas zapanjuje tehničkim dostignućima. IMO dosta kvalitetniji naslov od wica, prvenstveno boljeg settinga.
Dobro da si me sjetio, idem si instalirat GC2... Siege Soldiers dominate!
pogledo sam malo taj groud control bas i nije po mom ukusu nevolim te sci-fi igre.ghost recon je bas ono sto sam trazio thx a lot! :pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
ima li neka starija igra (moj komp jednostavno nemoze izdrzati nesto novije od gta SA) da je slicna Morrowindu... tnx unaprijed
igraj dungeon siege 2
Arx Fatalis, Gothic 2 s ekspanzijom.
ok, KUPIM ( ne downloadam) ih, a daggerfall sam isprobao, solidna igra
trazim neku, dobru NE KOMPLICIRANU za koristiti, simulaciju aviona...
bilo je u pahuljicama, možda još negdje možeš naći, kontrole su WASD.
Cumetaj, uzmi onda arkadu, poput "Secret Weapons over Normandy", "Wings over Vietnam", "Wings over Europe", "Wings of war", "Attack on Pearl Harbor" i slične.
fala, takve sam igre bas trazil... neg rec... a jel ma nea poput microsoft flight simulatora... a da nije bas tako jako komplicirana za letenje ^^
Ima, i zove se microsoft flight simulator. Navedena igra ima masu realnosti za porihtavanje. Isključi hrpetinu stvari i imat ćeš dovoljno lagan i zanimljiv sim.
fps ili rpg sa pristojnom(citaj:medium) grafom na 6600gt,1gb rama,P4 2,8ghz
a da probas hellgate london ic ce ti na high detaljima i nekoj srednjoj rezi!
meni je na ovome iso na kombinaciji low-medium-high
radeon 9550
1gb ddr1
cpu 2,66ghz
to ti je prava kombinacija rpg-fps ako uzmes marsmana ili engeniera
pa ti vidi
graw 1 i 2= Citat =:
Izvorno postao SinCr0
the witcher (sve low, al i tak je predivno)
Neki RPG slican oblivionu i morrovindu a da nije witcher.
I da nije puno hardverski zahtijevan.
THX
daggerfall maybe??= Citat =:
Izvorno postao Dropper
TES:Arena :)
Ima jedna,zove se ROOTS mislim,bila je recenzija u PCP-u davno...
shivering isles? :D
btw:jeli to ekspanzija za oblivion?
Imaš na prošloj stranici istu molbu.= Citat =:
Izvorno postao Dropper
tražim neki dobar fantasy(elvs,orcs i ostala bagra) rts gdje osvajate područja na nekoj mapi velikoj,ma kao u rise of nationsu ono conquest world
tražim onda neki tycoon i kojem vodite i radite ski resort ono supustovi,hoteli itd.
i trebam neki tycoon sa bilo kojom temom samo da je dobar i ne previše kompliciran(aj ako je baš dobar)
probaj lotr: battle for middle earth I i II
za tycoon googlaj zato sto ih ima previse pa mozes birat :P
a jedan jednostavni tycon je lemonade tycon (imam ga i na mobitelu :P)
ma ne jednostavni samo neki normalno tycoon glavno da nije kompliciran kao ma ne znam nešto jako komplicirano
ej mi ko moze preporuciti neku igricu sa ivanom orleanskom ili tako nesto, nije potrebna orleanska, ali po mogucnosti
znači francuska protiv engleske?RTS?konfa?