a da uvijek je nešto...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Printable View
a da uvijek je nešto...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
nisam uspio vidjeti danas kraj.... jel se ona na kraju bondala sa picardom
je, al je svejedno otšla za onog alrika, kao naučila je od picarda što znači dužnost...
Zanimljivo.
Tu se zaljubi u Picarda, a u X-men3 ga ubije.
Nego, vidim ju čim se pojavi, i mislim si je li to Famke Jensen (kaka je dobra ovako mlada 8) ).
A čim je rekla riječ mutant, sve je bilo jasno.
Pitam se da nije možda zbog ove epizode ona izabrana za ulogu Jean Grey?
ste vidjeli na novoj su poslije 00,00 sati jučer ili prekjučer (tj. ovaj tjedan neznam točno koji dan) bili filmovi star trek-a...
Ma gledao sam ih već sve, barem 3 puta svaki (First Contact 7 puta i još mi nije dosta).
Pogledao to...baš mi sjelo.
Inače,DS-9 mi je uvijek bio favourite...
jučer sam pogleda pobunu po neznam koji put :pray: :pray:
ti filmovi jednostavno nikako da dosade može ih se gledat beskonačno bezbroj puta...
U vezi čega su bili Trekeri danas? Da vidim isplati li mi ih se gledati večeras. :)
večeras? nema reprize ako to misliš...
neka mulica ima imaginarnu prijateljicu i kad uđu u neku nebulu, prijateljica se materijalizira i onda radi sranja po brodu :)
a sutra je ako se ne varam epizoda s hughom, a ja imam ispit i onda odmah nakon toga učenje za drugi :(
^^ da tako je...
Cijenim informacije. ;)
Znači da nisam puno propustio.
Zadnjih 4-5 epizoda su užasno dosadne, sve neke neuspjele unutarnje psihološke karakterizacije likova. Dajte mi malo moraliziranja, space fightova i misterioznih aliena kthx plx.
kako dosadne, meni je bilo dosadno kad je vesli ispao čkapi :)
a da malo jesu dosadne ali sad će bit bolje... danas npr. će bit fora...
Tjedne reprize epizoda na 2. programu u tijeku... na 2. programu. :)
Predobre epizode jučer i prekjučer. Ona scena sa 4 svjetla :pray:
i prekprekjučer :)
a mom starom dva omiljena glumca iz ne-partizanskih serija na tv-u su data i batler iz dadilje, jučer je vjerojatno bio mnogo sretan :)
Pregledao cijelu prvu sezonu ST: Voyagera... Kako volim Voyager :gitara:
bah u zadnje vrijeme ne pratim zbog posla... :(
Reprize serija na 2. programu su u tijeku.
mdobro, muka mi je sad bilo gledat reprize, pa mislim, svakome bi bilo previshe gledat golog picarda s manje od 2-3 godine razmaka...
there r 4 lights FTW :D
Kardasijanci mi kao rasa rulaju, uz bok Romulancima definitivno. Zato će DS9 biti gg.
Yup, ali problem je što se dizajnerska ekipa stvarno mogla malo bolje potruditi oko toga da više zastupljenim rasama prikaže više raznolikosti - kod Romulanaca i Kardasijanaca se svi doslovno isto oblače, šišaju na isti kalup, itd...
Kasno je sada :D
To je stvar budžeta i tehnologije, kako su tek Klingonci prikazani u TOS-u. :D
gledam voyager jučer i to mi nikada nije bilo jasno može li mi netko objasniti... Radi se o onoj epizodi gdje doktor nađen 700 godina u nekom muzeju o voyageru.... i kako može biti tu poslje 700 godina i onda ga u sljedećoj epizodi vidimo natrag na voyageru -.- može objašnjenje
doktor u muzeju je bio kopija koja je ukradena...i 700 godina kasnije je aktiviran i okrivljen je za sranje koje je Voyager napravio...postao je neka velika faca koja je nakon nekog vremena otišla prema alpha kvadrantu...