Moj bed, pobrkao imena. :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Printable View
Moj bed, pobrkao imena. :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
jooj sad mi je dosta mwa nekih mjesec dana :)
prvo dodem loadat i tri puta zredom nece nakon svakog pokusaja restarta...
odem na newgame, igram tako i ostane mi jos da malo unijem koga u adamastrus caveu i dodem na kraju do onog kahjit magea zajebavam se snjim izmicem mu fireball kad ne trefi i ode mojih 30 hpa u tri pm, onda mi dopizdilo i odustajem :D nemam sad bas neku zelju za mwom ili obom, sad mi je witcher na pameti XD
Vidi se Arbitere da pišeš po sjećanju.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
SPOILER!!1
Kao prvo, Dwemeri nisu prebačeni u niti jedan znani Outer realm ili Plane, jer Vivec kaže kako ih svojim božanskim osjetilima nemože osjetiti nigdje, u niti jednom Realmu poznatom bogovima. To je prvi znak da su stvarno otišli negdje u qurac.
Kao drugo, Yagrum Bagarn je za vrijeme nestanka Dwemera bio u Outer Realmu, tako da ga na neki način nije zahvatio nestanak rase. On se vratio o Material plane, i uvidi da mu je rasa nestala sa lica Nirna.
http://chalice.planetelderscrolls.games ... emer.shtml
Bacite pogled.
Da,a corpus je dobio jer je pretraživao cijeli Vvanderfell u potrazi za njima.= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Inače,tijekom jednog dijela main questa saznate da je Dagoth Ur vaš prijatelj i da je znao za urotu tribunala,pa nije htio predati alatke.Onda je tribunal rekao Nerevaru da je poludio pa se Nerevar borio protiv Dagoth Ur-a.Dagoth vas zove da dođete u ime starog prijateljstva na Red Mountain kod njega.
najlogičnije da su dwemeri otišli u qurac. tu ih ni vivec ne može osjetiti. to sve objašnjava, i to da su nestali iznenada i kompletni.
1. Samo zato jer ih on ne može osjetiti ne znači da ne postoje (nije on osjetio mnoge stvari koje su se dogodile).= Citat =:
2. A šta sam ja rekao? Samo se nisam mogao sjetiti gdje je otišao. :(
@ Arbiter
Pa nisam ja rekao da Dwemeri ne postoje više. To sam objasnio i u prijašnjim postovima. Samo sam rekao da su otišli negdje gdje ih nitko nemože osjetiti. :wink:
Ajd na msn veceras ako moze Fire
Evo nekoliko easter eggova sa imenima Pokemona:
Mudan Grotto - kostur imena Peke Utchoo (Pikachu)
Ilunibi - dio špilje se zove Marowak's Spine (Marowak)
Arkngthand - jedan level nosi ime Weepingbell Hall (Weepingbell)
Urshilaku Burial Caverns - grobnica se zove Kakuna Burial (Kakuna)
:rotfl:
@ ReiKo
kk :roll:
Ma to sam ja više udarao na kredibilitet samog Viveca. :D= Citat =:
fire spirit: znao sam za sva ta imena, ali neznam imena nijednog pokemona pa zato :( nisam ništ kužio dok sam igrao.
a što se tiče ovoga sa knjigama egg of time i divine metaphysics odnio sam ih do fyra pa zatim do yagruma i ispunio mi se juornal, ali ništ posebno. samo mi yagrum kaže da knjige objašnjavaju nestanak dwemerai i nešt o kagrnacovim toolsima i lorkhanovim srcem. ima li šta dalje?
Probaj kod Baladas u Gnisisu. Nalazi se u Arvs-Drelen tornju.
Usput, gdje se ono nalazi Divine Metaphysics i Egg of Time. Hanging Gardens sam našao, a mislim da je egg of time u Gnisis Egg Mineu. Ili je To D. Metaphysics?
:?
divine ti je u gnisis egg mineu tj u bethamez ruševinama ali ulaziš kroz mine. eggg of time je ja misli u onome kako se zove odma ispod dagon fela. a sad ti meni reci gdje je hanging gardens i tko je baladas? mislim da sam ga ubio.= Citat =:
Okej, nabavio sam sve te knjige, no jedna stvar me zanima. jer postoji u igri Dwemer longsword?
ne bi reko. posotji claymore, dai katana i katana i longsword ne.
ali nisi mi odg gdje je hanging gardens.
Nchuleftingh ili Nchuleft Ruin, nisam siguran. Za tu knjigu ćeš quest dobiti iz Mages Guilda, kod ženske u Ald Ruhnu.= Citat =:
Izvorno postao callista
lol ne bi reko rješio sam sve zadatke kod nje i nisam diobo nikakava kvest za hanging gardens 100% sam siguran.
Onda nisi sve riješio. Sto posto sam uvjeren da ti ona da zadatak kad trebaš otići u neku od one dvije navedene ruševine i pronaći jednog lika što vodi arheologijsku ekspediciju. Od njega saznaš da im je nestao vodič i kad odeš u donje odaje, tog vodiča nađeš mrtvog s tom knjigom kraj njega...
Koji si rank u guildu i koji je zadnji quest od nje koji si riješio?= Citat =:
Izvorno postao callista
ah. taj sam rješio. ali nisam našo bu. vratićću se ponovo po nju, vjerojatno je nisam bvidio. ali ako je nebude bilo :cry:= Citat =:
Nemoguće da si završio taj quest ako je nisi vidio. Trebaš je naći da završiš quest.
:wink:
ali samo trebam naći njegove one zapise. sad se maglovito sjećam knjige- ali negdje sam je zagubio.. :cry: kolko je koštala?= Citat =:
unique je, pa pretpostavljam oko 500+ drakea
Jbt Fire ja i ti nikako da se pogodimo na MSN - alas, tamo sam sad :)
Taj quest sa hanging gardens knigom dobiješ od istog lika koji te pošalje po onu dwemer puzzle box,nakon što mu doneseš i ispituješ o tim stvarima,dat će ti quest da odeš pomoći toj ekspediciji...
Tada ćeš naći knjigu ;)
...moguće i da griješim,ali sam prilično siguran ovako iz sjećanja...
ovako narode, mozete mi samo rec jel se isplati bit unarmored i hand-to-hand borba? koliki je multiplyer u sneaku za to?
multyplyer u morrowindu?= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
nah...
Unarmored i hand-to-hand pašu za nekakvog monka. Unarmored je dobar, ne traži te da nosiš dodatnu težinu armora, a i daje solidan učinak. Hand-to-hand na 100 je koljaža. evo aj sam ga taman istrenirao na 100 i uletio u kamp s 5 bandita, pali su nakon desetak udaraca šakama, a ubio sam ih u 3-4 udarca.
pretpostavia san da ako ga vec ima u oblivionu da ce bit i tu. znaci bas nista povecava dmg kad ga u sneaku drmnes
aha...
U Morrowindu nema multiplyera