Upast ćeš u neki debilni klan, eto što... njub posla= Citat =:
Izvorno postao Hamti Damti
Printable View
Upast ćeš u neki debilni klan, eto što... njub posla= Citat =:
U skladu s kvalitetom pojedinog CoD naslova imate i istu kvalitetu igrača. Što je gori CoD, to ga manje kvalitetnih FPS igrača dere, što znači da će biti manje takvih za regrutiranje, a bit će više, well, "slabijih" playera...
Fakat ne znam kakva je danas situacija - još uvije čekam da se pojavi origigi CoD 4 u trgovinama, ne dam steamu ni fakin copper coin - , ali onda kada je b_d davao s CTSom intervju za PCP, u taj se klan moglo upasti samo ako si bio vrhunski shooter... I ako te CTS nije prije toga podmitio janjetinom i mezom da dođehute kod njih, jeld. :rotfl:
vau , vidi , netko pametan na ovom forumu koji nije pobrao svu pamet svijeta ,= Citat =:
Izvorno postao Voigtkampf
Voigkampf- neznam kako si upoznat s cod4 estradom ali b_d owna na cb-u i trenutno je kao i u cod1 najjaci klan u rvata , CTS je malo slabiji ali isto ide putevima balkan divizije , btw. origigi mozes kupiti i za 150kn preko zesta , tj od decki sto preprodaju to , vrlo je pouzdano i sigurno , a o skilu se nemože raspravljati preko sati u xfireu jer to nitko od boljih klanova ne gleda , to što se ovima diže kurac kad vide da netko ima 1000h i više sati coda nije normalno
Voigtkampf jesi ti mozda iz CTS-a?
Evo napokon nakon sve ove bezvrijedne rasprave koja ne vodi nimamo jedna reklamacija clana lol...
--------->roYal'div. clan.<-----------
Royal division clan!
Xfire: royalblackout i royalcodfather
Server1: 91.185.193.114:29051 --->Clan and Public server bas roYal'div. clana
Web: http://royaldivclan.ro.funpic.org
Regrutamo!
I sad kao sto ste rekli ubiti ne primamo igrace sa određenim satima jel komp moze biti online od 0 - 24, bitno nam je MP iskustvo i skill... Trazimo samo mad skill igrace ostali kod nas nemaju sta trazit....
Ovako igra ekipa s pcp foruma...
http://img209.imageshack.us/img209/8...oobste5.th.jpg
Yep, we suck asses. 'till we meet again :)
were vrti 125 FPS konstatni :(((((((((((((((((((((((
ja bi to!
ja ownam na 640xonareza :D
ufff decki ownani ste jakoi LcF ovca je bilo 4 a setova 5 ako se dobro sjecam a ne 3-5
at last someone that has played cod1.= Citat =:
Izvorno postao Voigtkampf
@pimp pazi ovo http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1522105S:DDDDDDDDDDDDDDDD
ma ja to ni ne igram, reko sam ekipi aj idemo se malo zajebavati, iam ekipu za 4v4
btw ja sam 4 LCFovac, a njih i je bilo 5
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
sta je hunter crna ovca?
manje vise .D
a jel on ima [SoB]u nicku jer na onom HC serveru ima jedan Hunter ali bez taga klana
naravno svi [SoB]-ovci imaju [SoB]Sispred,a to sto im 13531508641 huntera na cod sceni je druga prica.
ah,da ali pitanje koliko ih je sa balkana
još ste loši :)= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
hrvatska vec ima 2 klana među 100 . inpike aka b_d 43 i primecity 97 (octane bivsi)
kenyi- vidi ovo http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1518540
lol 3 na 5, pa bili bi jadni da niste bili bolji.= Citat =:
Izvorno postao Werewolf
[quote=Rider on the Storm]:rotfl: Haha kako suxamo[/quote:31xqca0c]= Citat =:
Izvorno postao "Hamti Damti":31xqca0c
vi suxate, ne i ja, ja nemam cod4 :yuck:
= Citat =:
4 na 5 i da
@pimp
jebote 4.ica igraca iz Siska..jako lijepo :P
Daj probajte neki LAN sloziti,da bas vidim kako Siscani igraju..jer misa mu maloga..jedinio gdje sam vidjeo Siscane online da igraju je Ogame :D
ma nije to nego se vracamo jara.= Citat =:
Izvorno postao pimp
mislis samo 4 su u ovom klanu?= Citat =:
Izvorno postao Apacer
4 je samo iz moje ulice , sa zelenog brijega ih je oko 10 , ima vjerovatno oko 20 codovaca u sisku :D
btw. bio je mali lan u mojoj kuci u 12 mjesecu , igrali smo cod2/4 i dotu
SOhoho, moji kolege iz klana! Vidim da je Blatobran zahrđao.= Citat =:
Izvorno postao Werewolf
@pimp
da li ima neke sansone da i mi siscani probamo organizirati neki turnir?
Ja sam iz Moscenice,pa ako nebude nikakvog adekvatnog prostora,mogao bi ja probati dobiti dom u Moscenici..poprilicno je velik,tako da nebi bilo problema sa smjestajem svih igraca i racunala.
lan party ili lan tournament?= Citat =:
Izvorno postao Apacer
Pa neznam..mozda za pocetak koji lan party...jer smatram da je nama Siscanima malo teze naci neke sponzore koji bi bili voljno ista financirati...a i kolicina kompanija koja djeluje na nasem prostoru je zaista zavidna :D
= Citat =:
Izvorno postao Apacer
e to , znaci samo party , pivo i cod , nadji prostor i sredi prijevoz kompova , ja ti skupim ekipu samo tako...
moze se sada preko uskršnjih praznika , svako dofura svoj komp i igramo...
obriso ^^
= Citat =:
Izvorno postao Invulnerable
majstore nauci se ponasati na pcplay forumu , ako ne ides u offtopic onda nisi in