isse kako forsirate to trolanje... jedna od mutavijih stvari u povijesti interneta
Printable View
isse kako forsirate to trolanje... jedna od mutavijih stvari u povijesti interneta
Ne, ne, prijatelju. Fantasy je općenito trolanje književnosti.
Baš si mi odmah ujutro dan uljepšao :D
Vedranu je vrhunac književnosti guide za iPhone. ;(
Al da, nasmijao me. :)
Reko bih ti sad nešto, ali mi je šef izričito naredio da to prestanem radit.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Imati muda? :D
ahahaha morao sam
Al ono...
Onaj zid je ripoff kineskog.
Oni Doktori su ripoff mongola.
Ono dvoje plavušana, da su mlađi, glumili bi Ivicu i Maricu, i to bi im vjerojatno bila ozbiljnija uloga od ove.
Kraljestvo je pred ratom, kuje se zavjera protiv prijestolja, a najveći problem je to što su se djeca potukla i što treba ubiti bilo kakvog pesa.
Bijeli hodači su low budget crni jahači iz Lotra.
Smiješno je vidjeti Freda Flinstona u ulozi kralja, a od jedine stvari gledljive, Imp rula.
Kako površno prikazano ne vjerujem. :pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nisu ripoffi, ali i da jesu, Vedrane, otkrio si da pisci svoju inspiraciju crpe iz ovog svijeta, dobro za tebe! Kudos! :thumbs2:
koji doktori?
Imp je car careva :D
A, valjda je mislio na dothrakije (Khal Drogo i ekipa)= Citat =:
Izvorno postao .
Ma lik trola, al isto je kao i da ne trola - imbecilno.
A dobro vam je Kid-A i reko u nekom threadu,neobazirete na njegove postove, lik vas konstantno prca i to već jakooo dugo a vi i dalje nasjedate i prepirete se sa njim.
bas sam pogledao 3. epizodu,izvrsna je,meni najbolja do sad.
Kako mi je Hodor genijalan u "Oluji mačeva", baš mi se čini da ga G.R.R.M. sve više koristi kao comic relief. Umirao sam od smijeha na jedan paragraf u knjizi koji je išao otprilike ovako:
""umetni smrtno ozbiljan monolog od par rečenica"", reče Jojen.
""isto umetni smrtno ozbiljan monolog od par rečenica"", reče Bran.
Hodor, reče Hodor.
:pray:
Ali zanimljivo je kako je u ovom serijalu, jedan sporedni lik, koji je uz to maloumnik i govori samo jednu riječ, kroz ove 3. knjige bolje isprofiliran nego normalni glavni likovi u nekim drugim knjigama.
Ah, Syrio se pojavio. <3, makar nije ćelav.
Koliko epizoda ima sezona? Imam osjećaj da neće biti više od 5 xD Pola knjige odradiše u dvije epizode
10
:( svaki put kad pogledam novu epizodu mi je žao što sam je pogledao jer moram čekati tjedan dana za novu >.<. The wait is killing me.
147kn.
U četvrtak počinjem čitat.
needam knjigu-link na cro prijevod ako ima u algoritma/bilo koji bookshop
ako nema onda i na eng :D
di si kupio?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
u knjižari...
btw jel ima zmajeva u toj frašinazi ? :D
vidim ona plava mala ima tri komada pa cekam da neš prdne iz njih :D
stavite u spoiler, da vam nebi iso familijsko stablo cijepati
no shit dude.= Citat =:
Izvorno postao flander
onak jel ima zmajeva u franšizi, a ženska drži tri zmajska jaja pored kreveta i još je rečeno da su pobili zilijune isusovih zmajeva prije toga.
Pa upravo to kaze da su izmrli, a on pita ima li ih, sasvim legitimno pitanje
Meki uvez i različite dimenzije. :(= Citat =:
Izvorno postao Maloki
ako kažu da su izumrli, znači da ih ima u franšizi. više legitimno pitanje je di je maloki nabavio one 3 knjige za 147 kn.
i da totalno je neočito da će se iz ta 3 jajate izrodit gamad, bar ne zoomaju svako malo na njih
Katastrofa, jelda?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change