Da igro sam i dotu i hon. Ne nisam bio u klanu.
Sad nadi jedan moj post di ja serem po tim igrama, a da nisam igro niti jednu high lvl soru.
Hvala bogu da tvojih postova ima kolko hoces...
Printable View
Da igro sam i dotu i hon. Ne nisam bio u klanu.
Sad nadi jedan moj post di ja serem po tim igrama, a da nisam igro niti jednu high lvl soru.
Hvala bogu da tvojih postova ima kolko hoces...
jebote nije poanta što ti nisi srao po honu/doti, več je poanta da dižete lol u nebesa a hon/dota su bolji, onda vam ja kažem šta nevalja, onda ti kreneš s lame sranjem koji si lvl i kolko imaš ranked gameova, ovo ono jebote, odi klanski igrat dotu/honu pa mi dođi reč da ti je lol bolji...lol
A di mi to dizemo LoL u nebesa?
Problem je u tome sto ti dodes u temu samo da bi mogao srat po igri i pricat koliko si pro.
Zasto ti kreces "sa lame sranjem" si igrao u klanu i kako ti je islo?
Igrao sam dotu i igrao sam low lvl game-ove. Sad ti meni mozes pricat kako ti nije isto kao igranje u klanu. Ja to znam i zato uopce ne usporedujem igre.
E pa LoL na lvlu 10 nije isti LoL-u na lvlu 30 u rankedu,a pogotovo nije slican igri u rankedu na 1600+.
Usporedivanje low lvl LoL-a sa klanskim igranjem dote jednostavno nema veze sa vezom.
Jer vrlo vjerojatno znas da Low lvl igre dote nisu ni slicne competitive high lvl igrama dote.
lol odustajem.
Ja stvarno ne shvaćam zašto je itko obraćao pažnju na njega, mislim tako loše trollanje nisam vidio od wedranovih mlađih dana
Naravno da odustajes kad su ti argumenti:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
1. Ja sam pro svi ste vi noobovi.
2. LoL je smece, dota je najbolja i svi pro-ovi igraju dotu.
3. Ja sam pro.
OT
Jucer su napokon stavili krv u EU verziju igre.
Vladov pool je napokon crven. :thumbs2:
eto vidiš kako znaš, a nikako da shvatiš :(= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Znači dosta sam dugo igrao Dotu i dosadila mi je :o
Kako da krenem igrati LoL? Mislim, trebam li kupovati igricu ili šta?
Odi na leagueoflegends.com, skini, napravi acc, igraj.
zasto prvo ovdje pa onda eventualno otic na official site ? :D bas se pitam= Citat =:
Izvorno postao Stips222
I bar na official siteu ne piše velikim slovima PLAY FOR FREE :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
Leakani potencijalni patch notes.S(Već prije par dana, ali nisam stigao staviti.)
Što kažete? Mislite li da će proći? Sviđa li vam se/ne sviđa?
Ja ću samo ovo: Teemo buff. :>
Jaooo, kako mi je drago što sam kupio teema :D
Prejak je lik sada, al poslije buffa...
Yup, bit će OP samo što to nitko neće kužit.
Prezabavno mi je igrati s njime, isprobao sam dosta championa, ali nijedan nije zabavan ko on.
Ma kod teema je dobro što je malen i ne radi jaki burst, samo je problem što ima OGROMAN damage preko vremena. I to ima veliki psihološki učinak na ljude. Na njega svi navale, lupaju po njemu i kada shvate da im pada HP krenu bježati, a onda je prekasno već.
Ma kakav Teemo, Twich FTW :rambo:
Meni treba neki prijedlog za tanka. A stvarno ne znam kojeg bi. Razmišljo sam o Jax, jer sam sa njime bio dobar, ali opet tu je Garen, koji je odličan, Mord i još pokoji.
Evelynn izgleda jako dobro na onim patch detaljima.
A da ne kažem za Teema :D
Cho'Gath možda?
Ako se fino uvježbaš teško ćeš poginuti, iako su me sa njim pred kraj igre više ignorirali, mislim imam oko 4k hp-a i oživim nakon smrti, oko 100 regena a damage koji radim baš i nije bio velik.Mord je odličan kao tank, pogotovo ako voliš igrati nešto agresivnije jer on mora da napada ako želi da bude potpuno učinkovit.
Sion.
Ima passive koji mu povečava damage, stun i shield koji eksplodira. Uz armor i health iteme možeš napraviti dosta ubojitog tanka.
I košta samo 1350IP :)
Cho'Gath mi se ne sviđa kao lik, a niti moći koje ima mi nisu nešto, osim onog OMM OMM OMM :) ...
Ali da, volim igrat agresivno (do sada sam igrao sa Malzom agresivno i jako dobro mi ide). Mord bi mogao dobar biti, što se toga tiče. A volim onaj ability kada baci kao kletvu, pa nakon smrti neprijatelja možeš upravljat njegovim duhom.
A vidiš, Siona nisam ni gledao jer stvarno rijetko tko igra sa njime, will check it :wink:
a neee, te emo je po meni ionako malo OP lik... prejak damager a bez nekog skilla.
Squishy je i lako ga je uništiti, na početku igre je prespor (patch bi to trebao popraviti), innate mu je beskoristan osim za kraći blue pill (što ja baš i ne koristim; opet, patch bi ovo trebao jako poboljšati), ima jedan disable koji nije ni slow ni stun nego blind, u team fightovima je skoro pa beskoristan jer ga se lako ukloni i nema AoE, a ultimate mu baš i nije ultimativan. Mnoge od ovih stvari neće ni patch popraviti.= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
Eto. Al ja ga volim. :)
On je više nindža lik za assistove, proklete gljive po čitavoj mapi XD
I sad će ih bome moći štancati ko blesav.
Evo instalirao sam LoL :D
Imate li kakvih preporuka? S kojim heroem (championom) je najbolje krenut kad si njubara? :D
svaki tjedan ti se rotiraju dostupni heroji ( one koje kupis imas naravno uvijek na raspolaganju ) , mislim da ti je Tristana dostupna, uzmi nju. Jaki range damager i nuker, trebala bi biti jednostavna.= Citat =:
Izvorno postao Stips222
I ako ti se sviđa možeš ju dobiti besplatno ako se povežeš sa facebookom :)
Odigrao sam par partija i Pantheon rula! :D
Kog'Maw+donekle pristojan tim sa koordinacijom=WIN
Radim tako nenormalan dmg da nije normalno, najdraže mi je kad se netko zaleti na mene sa pola hp-a a on pun, pucam Q i W i dvije sekunde poslije su mrtvi :D