Kako si samo bezosjecajan :(
Nego sto su one kocke sa crvenim unutra nesto isto ona paprika mljevena stalivec
I da kako se sakupljaju obsidiani
btw.
uradih ono sto je ovaj uradio sa videa,kako mocno,e hahahha
Printable View
Kako si samo bezosjecajan :(
Nego sto su one kocke sa crvenim unutra nesto isto ona paprika mljevena stalivec
I da kako se sakupljaju obsidiani
btw.
uradih ono sto je ovaj uradio sa videa,kako mocno,e hahahha
Sa diamond pickom.
Nego, kad već skupite taj obsidian, ono, oboružajte se i krenitu u Nether. Netherrack je iznimno awesome block, gori beskonačno mnogo vremena, daklem mogu se koristit za Fire/Cacti trapove :D
Iiiii Zombie Pigmeni, jes da su zajebani al svaki dropa pečeno prase :P
A gdje nalazim diamonde?
Deep down under
U biti sve rude nađeš po špiljama, nikad kopajući nasumce. Samo traži uokolo sve špilje koje možeš naći, ako su zbilja duboke, ogromne i pune lave i ostalih featurea, na dovoljno velikoj dubini bi trebale imati zlata i dijamanata. Ja sam potrefio jackpot i našao špilju koja ima toliko prolaza, tunela i prostorija, plus 2 dungeona koja spawnaju čudovišta da sam je istraživao i eksploatirao danima. Nisam igrao minecraft već pun kurac jer sam izgubio volju, ali mislim da mi je još toga ostalo u toj špilji za istražit.
Tražit špilje je skoro pa najbolje čamcem. Sagradi si početnu nastambu negdje blizu mora i napravi čamac tako da možeš istraživati obalu. Lijepo zapamtiš odakle si došao i koju obalu moraš pratiti da se znaš vratit nazad, a kad nađeš neku špilju i ne uspiješ je u jednoj turi iscrpiti, postaviš si baklju na obali blizu te špilje da je poslije lako nađeš.
Hvala opet :D
Al najvise me zivcira kad imam super materijala i umrem na bilo koji nacin,pa sve moram ispocetka
Zato nista nisam izgradio dosada
To se i meni događalo non stop, pa sam se naučio da napravim jedan chest ispred spilje pa u njega svako malo spremam pronađene iteme da ih poslije mogu sigurno pokupit. Možda je malo nezgodno se stalno vraćat i spremat, ali je najsigurnije.
Pa na nekoj određenoj udaljenosti si postavljate škrinje za pohranu materijala.
Došao neki novi block Lapis Lazuli ili štajaznam, i stabla izgledaju drukčije (neka).
Da, od njeg dobivaš boju, isto tako od cvijeća i hobotnica (lignji?), također možeš bojati vunu i ovce :D
napokon imam bas SVOJ acc ^^
Kiwi <3 :)
daj linkajte par interesantnih videja :p
sutra startam novi sp server, prvi goal je iron armor / diamond pickaxe / dinamit.
onda gradim cobblestone factory / trapove :)
Poceo ponovno igrati. Snow mapa. <3
Na vodi/ledu ce biti sand castle, ispod ce biti fun stuff. Nasao vec jedan underground cavern, samo 15 blokova ispod.
Pa ja ni najobicniju farmu nemogu napravit
Haha, ajmo dečki, derite pitanjima pa ćemo riješiti probleme.
Dakle sve posjecem(travu) onom sjekiricom,sta li je vec
I zelim da mi voda bude izmedju svakog reda,a posto sam blizu nje,poceo sam unistavat zemlju.
I zadnje 2 kocke ja unistim kad voda se ne pomjera,samo stoji,moro sam unistit kocku da bi tek pocela tec,a onda je ruzno izgledala,a ograda mi je bila nevidljiva,wtf :D
Hvatat cu se ja najobicnijih kuca od drveta :D
Prvo napravi bunar blizu njive. Kamenu "zdjelu" u koju stane 2x2 vodena bloka i napuni je vodom. Nakon toga možeš vaditi vodu iz toga u beskonačnost (u jelly, physics?). Onda si na njivi svako malo iskopaj jedan zemljani blok i napuni to vodom iz bunara. Neka bude bar 1 zemljani blok između svakog od tih bazenčića s vodom i po toj zemlji onda sadi.
Ljepo napravi ono s vodom sto ti je cham3leon rekao s time da moras jednu vodu staviti u jedan kut a drugu u suprotan kut. Onda iskopas ovako kao sta sam ti ja strucno nacrtao. Moze biti i 3 reda izmedu vode ali ja preferiram 2. Zito valjda znas dobit (desnim klikom na travu s onim alatom)
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... -Minecraft
Ok. Sada službeno više nitko ne može reći da igra ne valja. :D
A taman sam htio pogledati koji je današnji ZP, hvala što si mi skratio posao :D
Evo počeo novi world, izgradio malu hobitsku rupicu u zemlji i nakon 10ak minuta kopanja već naišao na lavu i gold, dosta coala i irona. gg.
A kad je dan ubijam životinje uokolo (koje se kote nenormalno mnogo, jel itko zna kako spriječiti ovo?) i krčim šume tako da imam bolji pregled nad okolišem kad je noć.
Jel itko primjetio kako neka stabla izgledaju retardirano bijelo?
I kako riješit ovu stoku dosadnu, mislim u redu je da hoda par svinjica za pršut i to ali ih ima bolesno mnogo. Pogotovo kokoši.
Smanji osvjetljenost po danu. Makni baklje i posadi par drveca.Od predzanjeg patcha ja mislim se spawnaju u krdima tako da ih ima mnogo.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Drveće baš krčim, totalno me iritira koliko ga mnogo ima. Sad sam pročistio dosta tako da mi je vidljivost dosta poboljšana tijekom noći, mogu stalkat creppere kilometrima daleko (tj. koliko mi view range dopušta, jel)
Pretekao si me= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
:D
Jopax, uvijek moram ispravljati kod od tvojih videjčeka.
Pa jebo ga ker, bar je to lagano staviti.
Inače, old šit.
Eto ti sad kad moram biti zločest! xD
Zar je išta sjebano bilo?
Je, svaki put ti moram kod mijenjati kad staviš YT video : D
I accidentally started.
Budem stavio kasnije/sutra screenshotove.
Odlican spawn sam imao, sistem od 3 prirodna tunela odmah u blizini spawna, sadrzavali su dosta ugljena i zeljeza za moje trenutne potrebe, s obzirom da nisam duboko kopao. Takoder je u blizini obale, sto mi dodatno olaksava prikupljanje vode. U blizini imam 3 planine, svaka ima po 3-4 caverna (otkrivenih). Posto mi je glavnina 1 razinu ispod povrsine sam malo paranoican zbog creepera jer sam 5-6 puta morao popravljati dosta toga. Izuzev toga, napravio sam oveci cobblestone toranj sa malo udaljenijim glass houseom punim baklja. Jedini nedostatak je drvece, jer mi je najbliza suma 1-2 minute hoda, ali to nadoknadujem bonemeal+oveca podzemna prostorija kombinacijom.
Ide mi gg za sada.
Nevezano uz to, u mojoj sobi je mrak. Cini mi se da cujem 'sssss...-
Ja sam našao hrpu željeza i još jedan ogromni kompleks tunela. Trenutačno gradim nekakva luku/svjetionik od drva, dvije razine na koje se penjem ljestvama i radim na watchtoweru. Nadam se da se neće zapalit slučajno.
Ja uz obalu imam ograđen vrt koji ima ulaz u rudnike te drvenu kuću na stupovima koja se proteže do vode, čitavo područje sam pošumio te sad jako fino izgleda a obližnje brdo planiram iskopati da napravim ulaz u veliki podzemni kompleks.Osim toga većina okoline je prekrivena šumom, u blizini je poveće brdo sa dosta pećina i ugljena u sebi.