-
Re: Vijesti i Rasprave (pathevi, novi content, itd)
evo lik mi nje poslal SoR, neki random lik sa foruma gdije sam ostavio podatke (link od Gothmoga)
dobio free lvl 80 (prista sam digal pošto nikad sa tom klasom nisam igral, jel igra ko prista ? totalno sam zbunjen lol, neznam koje skilove i rotaciju da koristim =) )
i sad kad se logiram u igru na friend listi imam opciju Send SoR, nisam isprobal al brijem da je moguće poslat
-
Lipo, i ja planiram ozivit svoj acc, ako nista da dodam lika nekog na 80 lvl. Igra san ti ja priesta dok san igra, fora je priest :)
-
pa daj neki hint :D jebote dobio tolko skillova neznam kaj da koristim, neznam koji specc ništa, stanem i blenem xD
-
Wizard, javi kad prođe SoR.
Kaj se tiče Priesta, on mi je bio main do izlaska Cate.
Ako igraš Shadowa, onda nemaš puno toga za klikat.
Rotacija:
Shadow Word: Pain, Vampiric Touch, Devouring Plague, Mind Flay do Archangela, i žblem Mind Blast...Ponovi postupak dok nešto ne crkne (s time da na zadnjih 20% ubacuješ i Shadow Word: Death) :D
Spec i glyphs
Ako igraš healera...e pa, toga je previše za napisati, al' manje-više se opet sve svodi na big heal spam kad sakupiš dobar gear.
-
Eo sta je Gothmog reka, bilo mi lino pisat, uglavnom shadow idi za tuci, disci je fora za hilat, more se dosta dobro hilat s holy fireom i smiteom, bacis pw:s na tanka kad zatreba, penance i flash ako triba spamat i to je uglavnom to, mana nebi tribala postat problem do 85 ako imas neki ok gear :)
Kopiraj ovaj disci spec, mislim da netriba nes minjat, i mos u istance :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Da dokažem kako se mogu slat SoR iz HR, nek mi netko pošalje svoj B.net mail i ime na PM, pa se sami uvjerite...
Dakako, account mora zadovoljavati uvjete SoR-a
NOTE: A player may only receive a Scroll of Resurrection if their game subscription expired before March 4, 2012.
account uopce ne mora zadovoljiti uvjete SoR-a da bi ti njemu mogao poslati SoR, ti njemu mozes uredno poslat pozivnicu ali je on nece moci primiti ako ne zadovoljava uvjete. I ne, nije moguce slati SoR iz hrvatske, ovaj frajer na forumu vodi ratove zbog toga :
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3429856884
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3483959924
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3483869959
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3483869963
mozda je nekada bilo moguce, ali sada nije.
-
Poslao sam Wizardu invitation...ako je aktivira, tvoji argumenti padaju u vodu.
Pričekajmo dakle, Wizardov odgovor :)
-
Dobia san invite, prihvatia ga, i cini se da sve funkcionira.
-
iz hrvatske se ne moze slat, ti ocigledno mozes, ne znam zasto.
-
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Eo sta je Gothmog reka, bilo mi lino pisat, uglavnom shadow idi za tuci, disci je fora za hilat, more se dosta dobro hilat s holy fireom i smiteom, bacis pw:s na tanka kad zatreba, penance i flash ako triba spamat i to je uglavnom to, mana nebi tribala postat problem do 85 ako imas neki ok gear :)
Kopiraj
ovaj disci spec, mislim da netriba nes minjat, i mos u istance :)
jel disc dobar za dps ? qvestovi i to ?
-
Odustajem od tebe, Gušteru :D
Što se tiče disco levelanja, Blizz je ponosno izjavio da je sada moguće levelanje u healing specu...To se pokazalo kao notorna laž, jer iako možeš preživiti, sama borba traje predugo, i stekneš dojam da levelaš tenka u doba TBC...
-
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Odustajem od tebe, Gušteru :D
jesi ti siguran da zivis u Hrvatskoj? :D
-
evo stavio Disc specc kaj je Wizz dal, zanimjivo, sad treba samo uvježbat spellove i rotacije, ali dopada mi se, lagani heal i dobar dps
-
A moze se i s disci, ok je to dps, al shadow je bolji, zabavniji i sve :)
-
ma imam vec Warlocka na 85, pa mi je isti klinac, shadow priest ili warlock, oke nije sad skroz skroz isto, al oboje djele shadow dmg, pa sam zbog toga odbio shadow prista
-
Mene ozivia Gothmog i isti dan ja ozivia prijatelja, sve bez problema, a drzava mi Hrvatska, niko me nis nije pita, jos sto je najbolje imam Annual Pass, a kako mi je isteka zadnji bon nisan nadoplaciva i ni s time nisan ima nikakvih problema :)
-
resspeco se malo na Holy, prezabavno hilat ekipu :D
za sada dve instance odigral i niti jedan wipe 8)
doduše pogubim se među svim tim silnim healing spellovima xD
-
Holy je fora kad svi primaju dmg, onda odes u onu chakru za aoe healing i udri poh i coh :), i malo poma i naravno holy word :)
-
Cross-Realm zone? Zanimljivo.
http://us.battle.net/wow/en/blog/539366 ... _2012#blog
= Citat =:
S “For many years now, the significant majority of the player population online at any given time has consisted mostly of characters at or near the level cap. This has resulted in an environment where characters that are leveling up experience a world that has fewer other players to interact with than what the world was designed for. Cross-realm zones give us the capability to ensure that level-up zones retain a population size that feels more like the high level areas of the game, leading to a more fun play experience for characters of all levels.”
“[Precisely which zones will be shared]Scan vary from realm to realm and relies on how densely populated (or underpopulated) an area is. Capital cities and areas with regularly high populations will not be eligible for area sharing. You’ll be able to interact with players from within a select pool of realms which will make it possible to run into a player in Redridge that you already ran into within Westfall.”
-
dali to onda znaći da pri ulaskom u svaku zonu koja ce bit share zona dobivamo Loading screen ?
-
Dal me može netko rezurektat please? :D
-
Bump. Niste valjda svi prestali igrat? :(
-
-
Sry, potrošio na nekog lika iz Walesa već xD
-
Nema veze, ošo sam na /v/ i sredili mi. Igram malo Worgena, zabava. 2 godine me nije bilo :cry:
Btw, možeš beskonačno mnogo scrollova slat, s limitom od 2 dnevno.
-
ja isto nisam igrao neke 3 godine, ali mi je lega bas jucer spominjao za taj invite.
znaci ako me netko invite-a, automatski mi lik postane lvl 80 i acc mi se upgrejda u cataclism?
-
AKO ŽELIŠ možeš izlevelirat instantno jednog lower lvl lika na 80, dobiješ prikladnu opremu i mogućnost da se prebaciš na server na kojem taj prijatelj igra (ako si ti horde, on alliance ili obrnuto dobiješ i mogućnost faction change).
Cataclysm ti se upgrejda po defaultu.
-
taj lik ti ne mora vec postojat na acc, btw. Znaci mozes kad dobijes invajt prihvatit ga ali ne iskoristit nagrade, nego se ulogirat i napravit lika, onda se odlogiras i odes na battle.net i onda izleveliras lika kojeg si upravo napravio.
-
ajoj fora. ima li netko ovdje invite za mene? :)
-
Massivni patch pred MoP je live.
http://us.battle.net/wow/en/blog/708037 ... -8_28_2012
= Citat =:
Area of Effect (AOE) Looting – Looting has never been easier
S Theramore’s Fall ScenarioS– The first two Scenarios (one for Horde and one for Alliance) will be available for players to take on shortly before launch
S Cross-Realm ZonesS– Cross-realm zones are a new technology enabling players to meet up and group with other players in underpopulated areas of the game world
S BattleTag SupportS–Your BattleTag is a permanent, non-unique, account-wide nickname that serves as your identity when staying connected to other players using Battle.net’s powerful social features