evo jedno lagano
Ordo Xenos
Ordo Maellus
Ordo Hereticus
koji su njihovi chamber militanti?
Printable View
evo jedno lagano
Ordo Xenos
Ordo Maellus
Ordo Hereticus
koji su njihovi chamber militanti?
Ordo Malleus = Grey Knights
Ordo Xenos = Deathwatch
Ordo Hereticus = Adepta Sororitas
Sljedeće pitanje
3 načina extreminatusa i sve njihove varijante :D
Ima davno da sam citao, tako da vjerovatno necu pogoditi tocne nazive:
1) Planet cracking. Ogroman torpedo koji unistava jezgru planeta tako da on implodira.
2) Viral bombing. Samozapaljiva atmosfera kombinirana sa povrsinom koja nema nikakve naznake zivota i vode. Virusi om nom nom.
3) Onaj neki treci koji spali povrsinu i atmosferu planeta.
:) jest oce l iko dlaje il da ja nastavim s pitanjima?
Samo ako kazes po cemu su Relictori poznati. :)
Po koristenju Chaos naoruzanja radi kojeg su bili ekskomunicirani od strane Imperija
Ajmo dalje više svi nesto mrtvi :P neka posta tko god oce da posta
Ajmo lagano.Kako se zvala Farseerica kojoj je Gabriel Angelos pomogao na Tartarusu i Lorn V?
Taldeer?
Wrong,try again... a ti si mi kao igrao prvi dow :(
Taldeer je cak drugi Craftworld :D
Macha...? il tak neš
Tako je,bravo cultistu..ajde dalje.
Ok.... Nadimak koji je Konrad Curze dao apothecaryu Talosu iz 10. kompanije Night Lordsa?
Soul hunter
Demon Beaver
yep, Soul hunter. dalje?
Kada pocinje prva faza usadjivanja implantanata,a kada zadnja faza usadjivanja implantanata u Space Marines-e
Warhammer 40,000 Concepts
Jedna toliko zanimljiva stranica da jednostavno nemogu prestat čitat, opis tehnologije w40k svijeta, al toliko detaljna da nemogu vjerovat. Opisuje čak kak Space Marine u onom armoru može pišat i jest. Naravno, neke stvari su čisti fan fiction al je zanimljivo vidjet kam je to sve otišlo.
Kolko ja znam oni mogu izaci iz tog armora nisu robovi and all. U Sons of Magnus ima isjecak di je Ahmiran van svog power armora i nekakvoj togi il tako necemu.
Awsum stranica, :pray:
Adeptus Mechanicus :pray:
Naravno, al kad su unutra onda im ipak nekaj treba. Ipak, fora je za pročitat, taman lagano štivo prije spavanja :)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
A valjda..makar ne bi oso pisati dok horde orkova/tyranida il tko zna sta ide na mene...ne do Bog posrati se...postoji opasnost da ti ripper udje kroz cmar.
Zato sve obavljaš u oklopu.
Kako masturbiraju? Oh wait..they cant :D.
Snaga da dovoljna da zdrobiš tenk i progrizeš željezne šipke dolazi sa cijenom, mind you.
Totalno baca onu "With great power comes great pussy" u vodu :D...nego previse offtopica svaki post poslije ovog se brise :P pocnite sa pitanjima ponovo.
Netko bi trebao otvoriti vise temu di se postavlja slika nekog lika iz fantasya ili wh40 sa malenim ( bas malenim) opisom i di ljudi komentiraju o tom liku dok se ne izlize i stavi novi lik.
@ Aral: Zakon stranica,od jucer navecer ju proucavam,ode jos jedan tjedan mog skolovanja u nepovrat
Koja obitelj vampira je sastavljena samo od žena i čija su glavna zanimacija špijunaža,prevare i intrige?
Ko odgovori na to pitanje dobiva platinum dow1 (for real).
EDIT: Al taj korisnik mora imati barem 20 postova u ovom podforumu i da nema tu igru ofc. Ne bi bilo kul da je dam nekome ko ju ima :P