http://6yka.com/vrijeme-je-za-chatroulette
:D
Printable View
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... 97006.html
Poznanik iz Pozege, moje godiste.
Ateisti su pametniji od vjernika
Sasvim logicno :)
Zašto? :?
zato što ateisti traži za sve teorije empirijske dokaze(postojanje boga i slično) i ne prihvaćaju ništa sljepo kao npr. izjava "bog postoji"... vjernik to prihvaća bezuvjetno dok ateist traži dokaz za to a ne oslanja se na rekla-kazala...
Lol. Kakve to ima veze s ičim?= Citat =:
Izvorno postao unknown
Aleluja (kakve li ironije :)), napokon se to pokazalo i znanstveno. Iako po meni, 90% ljudi su ateisti (bar je tako u HR, sa mojom generacijom), imam osjećaj da svi vjeruju u boga jednako kao ja (a ja sam ateist), samo šta idu u crkvu.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ovo tu me najviše brine, kako je sveukupni IQ ovako nizak.= Citat =:
Mladi odrasli koji su sebe opisali 'nimalo religioznim' imaju prosječan IQ 103, a 'vrlo religiozni' u prosjeku tijekom adolescencije imaju IQ 97.
Ne njajke rudeboy...90% lol dobar si...kakve ima veze religija sa pameti neke osobe,je Einstein bio židov??
Moram paziti sta ubuduce linkam :(
Imam svoje konkretno misljenje oko toga, ali ga nebudem ovdje iznosio. Samo ce Xarabas onda imati puno posla
Da trebaš pazit,jer kud je ovo krenulo bude loše završilo :D,molim modove da se sve ovo gore pobrišu,uključujući i tu vijest da nekom nebi došlo da se osvrtaju na tu temu opet.
Ja sam upoznao možda 10 osoba u životu koje vjeruju u boga (u njegovo postojanje, da ga poštuju, stvarno misle to kad se mole i sl), a ostali idu u crkvu i "vjeruju" samo zbog nekakve tradicije i zbog toga što svi drugi to rade.= Citat =:
Izvorno postao la50
A šta se tiče Einsteina, on nije se htio zamarat vjerom, kad bi on rekao da ga to ne zanima svi bi počeli flejmat i ulazio u rasprave umjesto da radi ono što je napravio.
Ovo je jedno od onih istraživanja sa zadnje stranice novina, isto kao i istraživanje o tome jesu li muškarci uspješniji u lažiranju orgazama i tome slično.
A iako rudeboy ovdje priznaje da je okružen 90% ateistima, jave se neki pojedinci koji su uvjereni da je današnji svijet preplavljen vjernicima. Vjernicima u smislu da pripadaju nekoj većoj religiji, jer zapravo su svi ljudi vjernici.
Ja svoje orgazme ne laziram.
Lol xD
Ne kužim tu spiku da su svi ljudi vjernici. Ja kad kažem vjernici ja mislim na one koje vjeruju u postojanje boga, a ja ne vjerujem, znači, ja sam nevjernik.
Vjera utječe na inteligenciju isto koliko i igre na mlade umove koji nakon igranja GTA idu pucanje iz tatinog MA41 primjenit u praksi... oh, wait. :)
Pa koga briga, vjeruješ u nešto drugo. Što god to bilo, zašto bi to bilo bolje od drugih vjera? Nauči se toleranciji.
Ja imam tolerancije prema SVIM vjerama, ali nemam tolerancije prema onima koji mi nabijaju svoju religiju u facu i nagovaraju me na sve moguće načine da vjerujem u njih.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/...gainst_god.jpg
Mislim da bi se ova tema trebala očistit... već imate temu za ovakve rasprave u pljuvačnici
Pa jel ovo tema za postanje vijesti i komentiranje istih?
Nije ovo nikakav offtopic, iako da, otišli smo malo u zabranjene vode.
Nemaju više... hehe.= Citat =:
Izvorno postao loo
:thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Loša vijest...
Ok, sto ste offtopicarili,offtopicarili ste :)
Idemo dalje s planom i programom.
Nitko ti nijednu ne nabija na nos.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
*snif*
Vjera?
*snif* *snif*
Razlaz, ekipa.
= Citat =:
Uporaba nano žica u izradi RAM-a mogla bi omogućiti stvaranje računala koja su spremna za rad iste sekunde kada se uključe.
Ništa od toga, 2012 će Chuck Norris zemlji opalit kružni. :D= Citat =:
Izvorno postao keko