nisam znao da išta ostane :/
to bi trebalo rješit problem, ty
Printable View
nisam znao da išta ostane :/
to bi trebalo rješit problem, ty
Pozdrav,
evo mi je prijatelj preporucio da si nabavim HoN jer je igra kao dosta bolja od Dote. Sada me zanima jel igra puno zahtjevna (koristim laptop: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5870 2.00 GHz, Memorija 3 GB, windowsi 7 (32bit)) pa me zanima oce li to opce raditi na njemu, takoder me zanima potrosnja, koristim tele2 carnet stick od 3gige...
E sada ako nece biti problema ovim navedenim, zanima me kako nabaviti beta key, se to treba prijaviti negdje ili kako vec...
Unaprijed hvala :)
neče bit problema što se tiče laptopa, ne troši puno, za key nemam pojma, samo znam da sam potrošio sve inviteove, možd još ima neko s foruma
Hvala.
ako ima netko viska key bio bi mu zahvalan :)
ja sam out isto, mozda na back-up accountu imam koji. ostavi mail pa ak nadem posaljem
edit:
* Invites: 0/0 used.
nisam ni imo, nit imam. sry, ali kolko znam, uskoro (par tjedana) pocet ce open beta tak da se onda mos ubaciti
aha, ak netko ima nek mi samo posalje pm :wink:
munjeni laptop ti je i vise nego dobar za hon xD ja ga sada mogu vrtiti na maxu maxa da osjecam tek mala stekanja u velikim fightovima tak da za to nebrini...a open beta je uskoro xD
PAŽNJA, PAŽNJA!
Dobih 3 invite key-a za closed betu koje dijelim šakom i kapom . Ak vas zanimaju, piknite mi pm sa nekom valjanom e-mail adresom. Prva 3 dobivaju keyeve ofc.
ja ih imam 6 :P
Onda ih dijeli, umjesto kaj se s njima šepiriš :nonono:
kad hi niko neće, tj. višemanje svi več imaju keyeve...
It's the thought that counts :)
Meni je igra dosadila vec, vratio sam se doti ._.
hmm kak ti je jedno dosadilo a drugo ne, ugl su iste igre, samo što je hon bolje dorađen(kako svršavam na item hotkeyse <3)
Pa postoje ti Warkeys/Dotakeys za dotu..
Dosadilo mi je zato sto mi je dota bolja, i zato sto sam svaki gejm gledao iste pickove ._.
i ofc ima manje heroja, a njihovi novi heroji nisu bas neko uzbudjenje donesli (sve vise manje killeri)
i nesvidja mi se sta su napravili recimo od sange, i stackanje 100orbova..
Nisu oni dorasli IceFrogu :P
makar HoN ima i neke svoje prednosti.. (na prvom mjestu reconnection <3)
da a icefrog ono, nema mane, jedine dobre heroje koje je po meni napravio su mirana, pudge i techies, zatim ima još par ok heroja, ostalo sve su ili glupi, retardirani ili jednostavno dosadni heroji il kombinacije još nekih pridjeva...
A gle ta tri heroja su barem najzabavniji heroji u doti/honu .p
+ puck
a sta je S2 napravio?
SCOUTA (kombo bountya i snipera)
Arachnu (kombo traxe sa novim ultijem)
Madman (Weaver + neko)
bla bla
+
Engi
Puppet
Zeph
DW
Elec (koji je useless poprilicno)
FA
sve redom agi killeri (osim njih par) qq
kuzis?
hmm elec je cist dobar sada nakon updatea.... ako ga znas igrati kasnije je najneunistiviji heroj... za takve nam fali mortredica :/
Nisam vec igrao par apdejtova, nemam pojma..
Prije je bio prilicno useless..
kad skupi 3kh-a i 2k mane sad ti treba 30sec lupanja od 5 heroja. priej bi ga samljeli u 2sec tak.
eksponencijalno je cvrsci
Medusa style ^^
+more
medusa + bristle? xd
imba
not that much more
x)
spojis medusu i centa xD
http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php
besplatna registracaija u iducih 11-12 sati. neznam kad je pocelo pa samo otprilike kazem. uzivajte
E jel itko ima Beta Key? Moji frendovi svi igraju a ja nemrem nigdje dobit beta key pa ak iko ima nek mi posalje na mail croat61@hotmail.com
s5Z4r5fdQ-w
ANNIHILATION
evo mene sa pyrom, uspio ih sve potamanit (konacno) :D
:(
Napravljen je i prvi HoN Hrvatska community.. www.hon-hr.com
Kao sto vidite to je dio Gamersjecta, a gamersject je prvi community koji se iskljucivo bavi praćenjem eSport-a. Kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu..
Vise o HoNhr-u pročitajte na sljedećem linku ----> http://www.gamersject.com/index.php?opt ... Itemid=126
Nadamo se da ćemo vidjeti što više HoN igrača na jednom mjestu ;)