Izvorno postao Aral
Pa nisu, al uspoređvait os koji je specifično rađen za touch sučelje, za lakoću i brzinu te ugodan rad na njemu te jedan modabili i usporeni symbian, mislim ono. Pretpostavljam da nitko od nas nemože ni zamilsit kaj sve treba maknut ili stavit u neki os da bi radio ok na jednom i na drugom mobu.
Ova rasprava je samo glupo favoriziranje određenih modela, totalno bespotrebno. Svatko nađe kaj mu paše, ovak i onak ne postoji na svijetu komad tehnike koji bi zadovoljio sve potrebe korisnika. Ja npr. ne volim sporost na mobitelima bilo koje vrste nego fluidnost i apsolutni gušt korištenja, razgovora, slanja pokojih poruka te surfanja netom, a za to iphone služi savršeno. A nekome pak služi za obrisat guzicu. Nokia je par orijentirana pomalo drugačijim korsnicima, ništa drugo. Da sad ne uplićem i druge marke.
A najviše od svega je žalosno kad se ide pljuvat nekaj kaj je uspjelo globalno u svijetu. Dal je to zavist, ili ljudska narav da se pljuje sve što je broj jedan ili blzu vrha, neznam. Ja se jednostavno prepustim užitku i ustari koristim tu spravicu, a ne dodajem plusiše i minusiće pored nje. Dobro mi je žena rekla kao teta u vrtiću, ovo je pravi dječji vrtić, moj je veći od tvog i te fore. To ko da idem hvalit svoj audi a vozim još i bwm.
Nikad nećete naći osobnu satisfakciju u tome niti uspijeti dokazati suprotnoj strani da je nešto bolje ili lošije od nekog trećeg. Kad to shvatite možda i bude nešto od tih mobitela. Nismo svi pali s istog drveta.