Sve će ih tjerati.
Ide na tvoju MBO bez problema.
Koje napajanje imaš?
Mislim da ti je glupavo mjenjati tu grafičku za već postojeću.
Printable View
Sve će ih tjerati.
Ide na tvoju MBO bez problema.
Koje napajanje imaš?
Mislim da ti je glupavo mjenjati tu grafičku za već postojeću.
hhh :D .Ma hocu bratu da je kupim pa nisam siguran jel ide u MBO.Moja je Club3D pa nisam siguran hocel ici ova grafulja :rotfl: .= Citat =:
Izvorno postao C
Sada za napajanje neznam koje je mi,jel ima kakav program za to otkrivanje tih stvarcica.Mrsko mi otvarati komp radi napajanja :nonono: .
Idu obje grafe na tvoj MBO.
Nema za otkriti koje ti je napajanje preko programa. Otvoriš bočno kućište i sve ti piše na napajanju.
Ajme majko :? kud mene snadze :pray: .
Vidicu sutra ako mi padne napamet.Ovaj,jel to vazno sad oko napajanja,nece valjda riknuti ako mu ubacim ovu grafu :o .
Ako je slabo napajanje, onda će riknuti 100%.
Jebemu mater :o ,jeli minimalno dovoljno do 300 W.Necu stavljati ja dvije grafe vec samo jednu,valjda jedna nece toliko nastetiti.Par puta u 4 sata restart je dovoljan :hangin: .
A gledaj, restart neće pomoći ništa, nego će još pospješiti crkavanje napajanja.
Inače, na 300W imati jednu ovakvu zvijer u PC-u, skupa sa svime ostalim, zajamčeno će crknuti, kakav god daje, od 300W je, neće izdržati takvu grafičku, RAM-e, CPU, matičnu, i sve ostalo. :roll:
Edit:
Čitaj ovo:Code:Sapphire Radeon HD 4830, 512 MB GDDR3, TV, 2XDVI Broj 163 .... Preporučeno napajanje od 650 W i minimalno 1 GB memorije, kartica s mogučnošću ...
Preporučeno napajanje odS650 W
A to ti znači da je preporučljivo minimalnoSnapajanje od 650W.
Kuku meni :shock: .Odma sutra idem potraziti novo napajanje. :boohoo:
Edit:Evo nasao sma nesto na netu,recimi jel dobro napajanje.
To je sto ima od jevtinih,preko 50 evra nejdem ni da je pocrkalo sve :thumbs1: .Code:1. Napojna jedinica ATX PowerLine 530W retail PCIeX 120mmF 19dB
2x12V lines
1x20+4, 1xATX+12V, 4xHDD, 2xFDD, 4xSATA, 1xPCI-e
120mm silent fan with TC
Passive PFC, RoHS
Black housing with golden grill
Coloured retail package
TOP quality
2. Napojna jedinica ATX SilverStone SST-ST40F 400W 1xPCIeX
Model No. SST-ST40F
Max. DC Output 400W
combined +3.3, +5V 152W
combined +12V 29A/350W
Input Voltage 90V ~ 264V
Input Frequency Range 47Hz ~ 63Hz
PFC Active PFC (PF>0.95 at full load)
Efficiency 80% Efficiency at Typical Loading
MTBF 100,000 hours at 25°C , full load
Operating temperature 0 ~ 50°C
Protection over current protection, over power protection, under voltage protection, over voltage protection, short circuit protection, no load protection
Connectors 1 x 24/20-pin motherboard connector (550mm)
1 x 4-pin ATX12V connector (550mm)
1 x 6-pin PCI-E connector (550mm)
2 x triple SATA connector (510mm +150mm + 150mm)
2 x triple 4-pin IDE & single floppy power connectors
(510mm + 150mm + 150mm + 150mm)
Color black (lead-free paint)
Cooling System Single 120mm Fan low noise fan
Noise Level 22 dBA minimum
Dimension 150 mm (W) x 86 mm (H) x 140 mm (D)
Weight 1.65 kg
A ne znam sada, tu su dva napajanja. Ovo drugo je kvalitetnije od prvog, ali je prvo jače, pa sada ne znam...
Kupi ovo napajanje:
http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... ts_id=6358
Evo ovo,znam da je prvo shit al mu je cijena koja odgovara.Ovo drugo je fakat prejako,al i mnogo skupo.Znaci,jedino mi preostaje ovo trece :( .Sad koje je dobro odlucite sami,jer se ne razumijem u napajanja bas dobro.
Code:1. LINKWORLD LPZ12-50
65.00KM
ATX 650W (500W cont.) Thermal Control, 12 cm Fan, 24 Pin, Low Nois
------------------------------------------------------------------------------------------
2. FORTRON EVEREST 800
323.00KM 293.00KM
Ušteda 9%
800W,Efficiency >85%, Cable modular, with complete circuit protection, 12cm Smart Fan, Active PFC>99%, 6xSATA, 4xPCIe, Supports SLI&Crossfire VGA, Quad Rails 12V output,super quiet <23dB, variable Thermal Sensing, LED Light I/O switch, Mesh Sleeving cables, Power Consumption on standby mode <1W
-----------------------------------------------------------------------------------------
3. HIPERPOWER HPU-4M530 PSU 530W (max 580W) Active PFC
121.00KM
HiperPower HPU-4M530 PSU 530W (max 580W) Active PFC
------------------------------------------------------------------------------------------
Koliko ti novca zapravo imas ?
ovaj gusar od 400 ce ju gurat
Uzmi ovo i biti ćeš rahat...
8 000W, max. je 10 000W...
http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=5579
40 000 KN, doživotna polica osiguranja. :D
LOL :pray: :pray: :pray: .= Citat =:
Izvorno postao C
Vidicu da to uzmem 8) :rotfl: .
Neka mi netko kaže dal se može nekak quick binda-t neki key (npr. f12) sa nekim programom da mi run-a explorer.exe (često mi u posljednje vrijeme crash-a pa mi se neda upisivat pa task manager).
Napravi shortcut do explorer.exe i pod "shortcut key" upiši F12.
Hvala.
Ima u nekom programu, mislim da je to RegToy, gdje kada ti se crasha explorer.exe i kada se ugasi, tvoj PC ga automatski refresha i pokrene opet. Moj bratić se čudio tome. Nešto je bio zeznuo i explorer se crashao, on ode Task Manager, a explorer.exe se sam od sebe pokrene, a on veli: "Gledaj ovo!" :shock: :shock:
:rotfl:
Flllooopppyyy!!!!!!
Iščupati ću ga iz kućišta macolom!!!! Kida mi živce, stalno se deree!!!
Ne znam koji mu je Bog, ali stalno pokušava nešto očitati, stalno mi tu grklja i prdi, a nisam ništa radio. Upalio sam PC, sve je bilo OK, ostavim ga, odem jesti, vratim se a floppy urliče i urliče. Malo-malo pa prestane, i onda opet trz-zr-zr-kr-kr, kao kada traži disketu da se ubaci...
Šta da mu napravim? :-x
Ide mi više na živce, ne mogu ga slušati cijelo vrijeme. :yuck:
zašto koristiš floppy? pored jeftinih prijenosnih memorijskih jedinica, floppy je najgori mogući izbor...malen kapacitet, krhkost, jedan mali magnet ti sriba sve živo...fino otpoji floppy od matične i pusti ga da trune u miru...moj je otpojen već nekoliko godina...
Moj je spojen prije 6 godina i niti ne znam kada sam ga zadnji put koristio. ^^ Ali eto, reda radi, neka bude za ukras. :)
No, otkrio sam problem. Advanced Defrag je krenuo defragmentirati sve particije, pa među njima i famoznu "A:" a.k.a. Floppy, pa je stalno tražio Floppy, pa sam ga morao ugasiti iz TM-a. :|
Ne mogu otici na Starcraft 2 stranicu. Sve ostalo mogu naci i otvoriti a Starcraft 2 ne. Jel mozete vi otici na stranicu?
Oops! This link appears broken.
DNS error - cannot find server.
Rade vjerojatno na sajtu
:-x Pa mogli su bar staviti "Site is down for maintenance "
Kako da smanjim gif. file za avatara. Upotrijebio sam gif editor ali pojma nemam kako da ga smanjim. http://www.download3k.com/Install-AZ-Pa ... ditor.htmlS(ako odem na resize onda su pikseli u banani.) Jel ima drugi nacin da smanjim avatara na 10 kb, a da mi kvaliteta slike ostane ista?
Zake bi trebao smanjit veličinu? :rotfl:
Pa pogle moj avy. ^^
Uploadaj sliku ovdje: http://xs.to
Onda onaj direct link kopiraj i zalijepi na link di je avatar na User Control Panelu. ^^
A imaš i tutorijal u pcpf podforumu na temi AVATAR
viewtopic.php?f=13&t=22675&start=120
http://xs.to/xs.php?h=xs136&d=09050&f=d ... ace387.gifSEvo ga. Ima 30 kb i nikakako da ga smanjim aj pogledat cu temu Avatar. Ako ne uspijem vracam se ovdje. :) Uploudao sam ga a nema animacije. WTF?
Uploadaj na imagesforme. I daj link.
Copy ovo u link na avatar:Code:http://www.imagesforme.com/out.php/i333785_DragoonsFace.gif