Jao, morati ću opet AC 1 proći, jako detaljno, probat ću čak i skupiti sve zastavice, ionako sad dolaze praznici pa imam kad :D Nemogu dočekati 2, BTW kad ono dolazi?
Printable View
Jao, morati ću opet AC 1 proći, jako detaljno, probat ću čak i skupiti sve zastavice, ionako sad dolaze praznici pa imam kad :D Nemogu dočekati 2, BTW kad ono dolazi?
November 17, 2009= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Jučer sam počeo igrati igru i rekao sam da ću ubiti svakog Templara i skupiti svaku zastavicu. Nakon prvog grada sam odustao od zastavica kada sam skupio prvu i pročitao brojku 1/100 :rotfl:
VAŽNO u vezi AC1S- pošto će ga sada hrpa ljudi ponovno zaigrati
Ako vam igra pri svakom killu ili nekom važnijem događaju totalno zablokira na par sekundi, isključite se sa interneta pa onda igrajte!!!SInače, svaki vaš kill se šalje na internet, a pošto su serveri u qurcu, dobijete to užasno blokiranje. Mada postoji šansa da nećete imati tih problema. Ali ako ćete ih imati, tu je riješenje :friends:
Ja imao jucer taj problem, poludio...nisam stigao jucer otkrit uzrok al sam danas skuzio u cem je problem...dosao u prvi grad, let the killing begins ^^
Uh hvala Bartuc, mislio sam odustat zbog toga :)
E, ja imam starije saveove pa imam negdje 40-ak zastavica, samo Saracenskih, a di su još King Richards, Masayaf. Iako mislim da mi je najbolje skupljati zastavice iz Masayafa jer ih ima 40-ak :D .= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Osim toga Masayafa je najmanji, a šta uopće dobivamo time da skimo sve zastavice.
Apsolutno nista.
A glede AC2, mogao bi biti bolji no prvi dio :) Za razliku od SCa ...
Cek, sta ne dobimo neki bonus memory?
Mislim da na PCu ne ...
Jade is back!S:D
intervju sa jade i onim drugim likom, saznaju se neke stvari o AC2 :)
Zastave skupljaš da bi produžio igru i dobio achievementse (isto dobijaš i za one High Pointse), nešto što je nama PC igračima nevažno jer nemamo nikakve koristi od toga osim da se hvalimo... da.
Jedno pitanje kad izlazi zaboravih ??
ja jedinicu nisam nikada odigrao do kraja. Jednostavno, prepremonotono za mene. Mozda se nekako jednom prisilim da odigram skroz do kraja, cist radi radnje...
Kako rece bezimeni, dvojka treba se znatno poboljasat glede nekih stvari...
Ima ti na prethodnoj strani :| , ali nevermind izlazi November 17, 2009.= Citat =:
Izvorno postao boky_os499
Šta do onda da strepim sa tim trailerima, gameplayima i tim :cry:
Hehe, mos mislit kak bude. A mozda i bude, tko zna :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ajd ne trkeljaj gluposti bit će puno bolje :killyou:
Mirror's Edge je u duši još uvijek obična pucačina, gdje do izražaja dolazi pozicioniranost. Stoga, kombinacijom miša i tipkovnice se dobiva okretnost i preciznost.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
S druge strane, Assassins Creed je tipična konzolaška avantura gdje je kontroler bogomdan dodatak. Sve se bazira na zaključavanju i automatskom pozicioniranju, pa ga je s kontrolerom puno ugodnije igrati zbog svih prednosti kontrolera poput boljeg namještanja za igranje (zavaljen u naslonjaču), stalne prisutnosti svih tipki, višestrukih kombinacija i drugog. Kvalitetan kontroler daje sasvim novu dimenziju Altairovoj pokretnosti. Doduše, igra nije nativni GfW naslov, no kontrole se mogu s lakoćom prilagoditi.
de kak ti to držiš ruke da ti na tipkovnici i mišu nisu sve kontrole na dohvat ruke? :S
pa kontrole u ACu na mišu i tipkovnici su ono.. savršenstvo, jednostavno nema mane, imaš potpunu kontrolu nad altairom i to bez ikakvih problema, ni više ni manje...
Onaj low i high actionse je puno ugodnije izvoditi držanjem tipke, nego li pritiskanjem shifta.
Isto kao i mijenjanje oružja pomoću d-pada.
Serije skokova, pariranje.
Ma... AC je igra koja vrišti za kontrolerom.
ma kako vrištanje za kontrolerom, čudim se šta ovo kažem al neznaš igrat to il koji qrc :S?
Ne, ozbiljno, takve igre se mogu bez problema igrat na kontroleru. Nisam za to da je kontroler bolji od misa i tipkovnice, dapace jedino i igram na m+t kombi, osim volan za rejsanje, ali istina je da je neke komboe ili sl. lakse napraviti na kontroleru. Tak da ono, svaka igra koja je skrojena za to ispast ce ok. Iako ja naravno prste polomim na tome xD
Nego, što mislite o tome da će se ovaj put naš junak dosta brže penjati po zgradama (kao što se da vidjeti iz gameplaya onog)?
Odlično, Altair mi je bio lagano pre spor.
Samo da to nebude prebrzo, pa da Ezio ne liči na freakin' Spidermana.
Meni je baš Altair odlično pogodio brzinu jer se gotovo osjeti kako ipak ulaže nekakav napor dok se penje... ovaj skoro pa na trenutke izgleda kao da ga netko kabelom povlači prema gore. Ne znam, stvar navike valjda.
Ajde si ti probaj pentrat po zvoniku crkve pa ćemo vidjet dali ćeš bit brži= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
mogli bi se natjecat ko će brže past dolje :DD
Vjerovatno bi svi forumaši postali profesionalci u padanju nakon prvog pokušaja :D= Citat =:
Izvorno postao Rang€r