^this.
Printable View
^this.
Jel vidiš koji sam znak stavio? (gg na nepoznavanju svijetske gramatike). I rekao sam da Offspring ne smatram pankom, to je žanr poznat pod imenom gay, što rekoh prije. A zajebao sam se ovo za Dead Kennedyse, mislio sam na Sex Pistols i druge bendove koji su bili u samim počecima punka (i druge koji kopiraju iste).= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
joj pa offspring opće nisu queercore!= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
al evo ovi jesu -> LIMP WRISTS<- najbolji bend <3
Oh boze :(= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
kralju:))))))))))))))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
sig materijal....nekome= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
/facepalm= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
To što je glazba sex pistolsa, clasha i ostalih ranih punk bandova sada jako dobro prihvacena ne znaci da su oni mainstream. Svojevremeno su bili dalje od mainstreama nego što 90% danasnjih punk grupa dolazi.
A i opcenito je glupo reci da su ska punk i hardcore nesto daleko od "mainstreama" kada imaš bendove tipa rancid (koji su usput receno poprilicna kopija clasha) koji ih sviraju i svejedno samo nizu hitove...
= Citat =:
Izvorno postao Falus
Doro istina je da zna nekad zvucati dosadnjikavo,ali zato ako niste taj dan raspolozeni za Satana imate Varukerse,G.B.H,Restarts i ostalo sto se moze naci pod imenom tog zanra
A što se svađate svi znaju da je punk toliko sranje da je slipknot bolji od njih, a oni čak ni ne pokušavaju pjevati/svirati glazbu
tak je jebote i metallica isto je dobra i rock mi je super baš dobro sviraju a punk samo buku rade i glupi su i smrde= Citat =:
Izvorno postao unknown
vidim da vas 2 ni pol % ne razumijete o čemu je riječ, drugi put rađe ne trabunjajte gluposti o stvarima koje ne kužite.
Ja sam bijo sarkastičan :(= Citat =:
Izvorno postao Čux
Upravo otkrivam Extreme Noise Terror.
jutjub
Nije mi se dalo čitati cijelu temu,pa jel može netko preporučiti neke bendove za početak (samo da nisu ova pop-punk,emo i moderna -core govna)?
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
I naravno...
Nije smiješno.
Osobno preferiram domaci pank pa poslusaj:
Fakofbolan
Pasi
Gužva u 16ercu
KUD Idijoti
Frontalni udar
Bit ce ti dosta za pocetak :wink:
fakofbolan su danas na kastelu, u puli :D
:(
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
deadkennedys, misfits, nofx.
skini i masinko, novi bend, rulaju.
Zahvaljujem, već dugo nisam bio tak oduševljen ko sa ovima. Mašinko pwna= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Inace ne slusam punk ali ovo je genijalno.
o da,predobra stvar :pray:
ah pasi :)))))))))
Meni je ovo predobro. :D
Ovaj Mašinko je predobar bokte.
ane bokte.