Izvorno postao Deadwalker
ajda decki, malo laksim tonom :wink:
Evo, ja kao amater, da nesto komentiram. Naime, kada sam gledao onaj zadnji battlereport doslovce sam se odusevio kako je igra balansirana i sta se sve moze raditi s jedinicama te kako se moze sama struktura mape dobro takticki iskoristiti. Iako je igra zapravo jos u beti i jos se balansira, vec se sada vidi da je Blizzard ucinio novu strategiju desetljeca, hehe. U nekim situacijama sam se bas nasmijao(npr, dok su one protoss jedinice koristile onaj force field i na taj nacin onemogucile zergovima bijeg :) ) Znam, vas dvojica koji imate Starcraft u malom prstu nije to nista cudno, al meni koji nikada nisam igrao Starcraft ozbiljno je izgledalo doslovce fascinantno. Svaka jedinica ima svoje prednosti i nedostatke i da se uvjezba pravilno koristenje tih sposobnosti svih jedinica na velikom broju razlicitim mapa treba brdo i brdo sati igranja.
Ono sto me posebno veseli je da cu sada konacno krenuti ozbiljno u multiplayer scenu i brijem si da ce ova igra dati beskonacne sate ultimativne zabave. Jedva cekam okrsaje s forumasima na novom battlenetu. Covece 8)