neznam jel ko skužio moš bit human, dwarf, elf, hobit, i neznam još
igra će se plaćat a to jako suckaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:
Printable View
neznam jel ko skužio moš bit human, dwarf, elf, hobit, i neznam još
igra će se plaćat a to jako suckaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:
Ce se placat?= Citat =:
Izvorno postao Icey Joe
Pa kaj igra nije izašla :shock:
aj ljudi nemojte me tjerat da se ponavljam :\= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
btw Icey Joes smanji sa smajlicima...
pa dobro nisam ništ loše mislio= Citat =:
aj ljudi nemojte me tjerat da se ponavljam :\
btw Icey Joes smanji sa smajlicima...
Pozz svima evo bas danas sam narucio igru treba doci kroz par dana. Igro sa GW oko 15 mj. i malo mi je dojadio, WOW sam igro i nije mi se bas svidio. I sad me zanima kako ide igra dal ima puno ljudi na koji server da idem i to sve znate sta trebate reci sry ako ovo sve vec pise na topicu :D
Sta je ovo vise nitko neigra LOTRO :shock:
a ocito da ne... pokusaj nac neki hrvatski lotro community makar sumljam da bus uspjel... ja sam trazil pa nisam nasel... za kojih par tjedana bum i ja pocel igrat lotro ^^...
A dobro onda budemo ti i ja igrali xD
Ne znam, LotRO se iz nekog razloga jednostavno nije baš toliko prihvatio kod nas.
...a ni vani.
razlog je taj sto je WOW pokupio onu ekipu koja placa za mmorpgove, ja ne :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
mene je najviše odbila cijena od 400kn dok je WoW 120kn...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
a mozda ce se ljudi maknuti od wow ako bog da :D i krenuti igrat LOTRO ako ne onda nista ja cu 8)
Ma lotro je po meni bolja igra od WoW (ja sam igrao obadvje)= Citat =:
Izvorno postao Chaser
kada imas para :D
LOTRO - dao mi frend buddy key, igrao betu par mjeseci= Citat =:
Izvorno postao Slayer
WoW - Trial i non-official serveri
Igrao GW, WoW i sad LOTRO...za sada mi je LOTRO najbolja što se tiče grafike i igrivosti...
Ajde ljudi ako netko igra neka kaze ingame name i na kojim ste serverima pa se nadjemo :D , igra je stvarno odlicna :twisted:
jer se to plaća
= Citat =:
Izvorno postao Stryder
a neeeeeeeeeee
zašto sve malo poznatije igre moraju bit p2p
Pa ljudi zive a mi "budale" ih financiramo :D salim se igra je stvarno dobra probajte necete pozaliti :twisted:
al problem stara mi mora znat sve šta je kupujem
a ovo mi neće dati
A cuj onda ja ti tu nemogu pomoci probaj nekako nagovoriti ili nesto neznam jer igra je stvarno dobra :D
stavili su darden jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Igra je fenomenalna,grafika je za 5,gameplay mi je za 5 i questovi za 5.
Muzika je na njvisem stupnju kvalitete,a raznolikost Eriadora predobra.
Character creation je dobro odradjen a klase su dobro balansirane,ali nazalost nema pravog castera (WoW mage tip).
igram na serveru EN-RP Laurelin, /tell Ceolferth
evo ja skidam trial, jel igra jos ko?
ak mi se svidi definitivno kupujem.
btw izlazi expanzija mines of moria... nadam se da ce nakon izlaska smanjit cjenu SoA
P.S. omg, evo sad se zajebavam sa fakin trialom i njegovim setupom... i accom i svime... ugl popizdit cu popio sam vec litru i po cole mislio sad da cu sad spavat, al nemoze da ja jednom odem prije 2.... kvragu a sutra se barem u 11h treba ustat :(
pozdrav svima,
Htio bih vam predstaviti jedini hrvatski kinship ( citaj guild ) na [EN]SEldar serveru tako da svi oni koji bi htijeli poceti sa igrom mogu doci medju nas trenutno imamo oko 25 hrvatskih igraca ( main igraca )
za vise informacija o kinu posjetite http://swim.forumh.net/index.htm
nadamo se da ce te nam se javiti in-game
uzivajte
btw ako je vec netko napisao ivakav slican post, unaprijed se ispricavam :P
Pozdrav!
Ovako; sto se tice cijene lotroa ona je 225 kuna kod nas u crovortexu. algoritmovih 400 kn je naprosto zalosno! btw ako imate visa,mastercard, ili visa electron, igru mozete nabaviti na http://www.dvd.co.ukSza 16 eura sa postarinom iz UK iliti 115kn?
Ja sam nakon 3 godine wowa odlucio probati nesto novo i za sad ,lev14, moram reci da mi se svidja!! kroz igru postoji main q koji ima pricu za razliku od wowa. U q kad moras skupiti koze ili neke predmete od zivotinja onda svaka !! zivotinja baci loot , a ne kao u wowu di je to znalo potrajati brdo vremena. Za sada jos nisam primjetio pizdarije tipa noob, omgipwned u i slicno od kojih mi se dizala kosa na glavi u wowu i sva sreca djecurlije i balavurdije je cini se osjetno manje! Da ne duzim skinuti tril probati pa ko voli nek izvoli !!
I da na Eldar serveru ima nas guild kao sto je gore navedeno i radujemo se dolasku novih igraca! Proucite malo klase jer u lotrou ne postoji spellcaster tipa mage u wowu i pwnanje sa jednom carolijom. To su neke stvari koje sam primjetio iako sam i sam nov u ovome, takoda se moze jviti neko iskusniji i napisati koju rijec!
Može neki link za free trial?