A daj zasto ovo ima toliko lajkova :(
" Malo sam Duval Robert" :(
Neka ih neko zabrani vise
Printable View
A daj zasto ovo ima toliko lajkova :(
" Malo sam Duval Robert" :(
Neka ih neko zabrani vise
Što je najgore, izgleda da je za većinu veći debil onaj tko kaže pušaču da prestane jer mu to smeta i sl., nego sam pušač.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Pa ljudi prolaze na ulici kraj maloljetnika s cigaretama kao da je to najnormalnija stvar... Jebemu, pa svaki put kad prođem kraj knjižnice u Šibeniku vidim njih 4-5 ispred ulaza od 10-11-12 godina kako puše, ljudi se ponašaju kao da je to sasvim normalno, WTF?
Bičam po svom razredniku koji nam je reko pošto idemo na natjecanje da ne moramo doći na nastavu i onda nam da neopravdane, glupog čovjeka grijeh.
Bičam po lokalnom kinu. Pola proklete godine čekam Tinker, Tailor, Soldier, Spy da bi ga onda oni sedam dana prije prikazivanja (nakon što je prvo otkazano u novembru) makli iz programa. I da, bičam po povećanju cijena procesora SEDAM DANA PRIJE KUPOVINE! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
HOLY FUCKING SHIT KAKO JE WORD 2010 SMEĆE, AAAAAaaaaaaaa
Dobrodošao u 2010. ;D
Bah, odjebo 2010 Pro i instalirao opet 2003 Lite :D
najjace mi je kad vidim ovako iritantne, megaretardirane postove po forumu i onda ne odgovorim jerbo ce nastat flame jer se nikome nista nemoze rec, pa me boli kurac i odem lec
laku noc
Šta fali novijim Wordovima? Sučelje je puno preglednije, a sve opcije koje su prije bile, i tu su.
Uvijek je sve samo stvar navike. Uvijek
Open Office>Word. Jednostavno mi je gušt pisati i raditi u Open Office-u dok u Wordu dobijem napadaje bijesa i dodje mi da laptopom izudaram malo dijete.
Novi Office je jako lijepo integriran s Windowsima 7, ne moram primjerice uopće otvarati tekstualne datoteke da ih pročitam, nego to mogu ukljucivanjem windows preview prozora. Ima jos dosta sličnih funkcionalnosti. Ipak, i sam dosta preferiram Open Office, na faksu sam se navikao na njega.
Ima li ovaj novi Word paket za naše jezike? Ili taj Open Office?
Kako si ti frende jako u banani.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Smije se tu svakome svašta reć samo što ono, tebi nedostaje neka osnovna kultura.
Nitko ti neće tolerirat ak mu kažeš "šta ti koji kurac pička materina retardiran si jebem ti život" :thumbs2:
neznam zasto sam ovo napiso, vjerovatno jer sam igro lol sat vremena, opasno po zivce= Citat =:
Izvorno postao hansi
al ne stvarno, bogami, nemam pojma zasto sam to napiso :D
edit: i da, jesam malo nepristojan, sram me bilo, potrudicuse da budem finiji
Haha, dobro ako sada budeš psovao, nitko te neće shvatiti ozbiljno zbog "faggota" na avataru :D
hahahaha :D ubije me ta slika svaki put a uopće nije tak smiješno. "Every day. Every fuckin' day." :D
Ja inače puno pišem pa znam pronaći razne detalje u Wordu i OO Writeru. OpenOffice sam koristio par godina, i služio mi je dobro i za faks i sve, ali po mnogim stvarima je novi Word bolji. Recimo, kako bih prikazao upravni govor, krenem u novi paragraf i stavim crticu. Kad to dovršim i hoću preći u novi paragraf, Writer misli da ja to želim napraviti bulleted listu, a ono, totalno ne želim. I nema ni pod milim Bogom opcije da to makneš za trajno nego ja lijepo i dan danas moram za svaki takav paragraf nanovo micati bulleting. U Wordu sam našao za minutu gdje se to da isključiti tako da s njim nemam problema.
Ali da OO može zamijeniti Office, itekako može. Čak i onaj program za pisanje formula koji rijetki koriste može biti jako koristan. Ima one svoje naredbe i to što je sigurno teže naučiti nego one klikete-klakete u Officeu, ali jednom kad naučite to ide mnogo brže.
kako se hasni lako pokorava
ccc hasni
jebeni maloki, napisao post sekundu ispred mene pa sam ispo picka
kurac sisa dinamo 8)
CCCC
ide kurac picka dinamo
Pričekaj da dođeš na taj stadij kad moraš raditi grafičke analize podataka.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Excel 2k10 je samo našminkana sponzoruša u usporedbi s radišnom domaćicom 2k3 :(
Možda može sve što i 2k3 (vjerojatno i može), ali mi se zbilja ne traže nekakvi skriveni optionsi i alternativne metode da napravim nešto što u 2k3 sredim s double clickom.
(da, da, trebao sam reći office malo prije, a ne samo word :D )
krivo si kvoto areliale
Grammar Naziji.
Vjerojatno najgora vrsta ljudi na internetu.
Mrzim,jebeno,mnogo,jako,uber hladne wc skoljke.....agonija.
Pa nabaci papira po dasci i gg.
Bolje nego tople, a da ti nisi uzrok tome.
http://www.alternativa-za-vas.com/im...trofit-new.jpg
Bičam po ovome. Kad sam vidio da mi je mama donijela, dobio sam grozne flashbackove na prije kojih 3 godine. To je nešto najgore što se može popiti (kapanjem u vodi, ovako u cijelosti je nemoguće zamisliti), gorozota, strava, smrt.
Čak je toliko loše, da su izmišljene kapsule u koje ukapaš to. Onda ih progutaš i to ti se rastopi u želucu, sve samo da ne trebaš to okusiti.
Ja sam danas to uzeo greškom bez kapsule u ~2 sata, još do sada imam grozan okus u ustima i pokvaren okus hrane.
Bičam po retardiranom novinaru koji piše članke na HRT stranici.
= Citat =:
Srbijanski MUP tako poziva sve one koji nemaju ulaznice da ni ne dolaze očekujući da će u Beogradu, večeras - dobiti ulaznicu.
= Citat =:
Iako je bilo najavljeno da se neće raditi zabrana ulaska u zemlju na granici sa Srbijom, čini se da je taktika - promijenjena
= Citat =:
Sigurnosne mjere na beogradskim ulicama - dosad su neviđene kad je riječ o nekom sportskom događaju
Mislim ono... pola teksta je ovako napisano sa - na random mjestima. :/= Citat =:
Mediji prenose da su navijači iz Hrvatske bili - bez ulaznica za utakmicu
Ma nije ih potrebno ni spominjati više, 97 posto ih je retardirano i UZ TO imaju jadne urednike koji puštaju da svašt prolazi i još im nadopunjuju članke.
^= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Coincidentally, upravo čitam članak o pisanju crtica u hrvatskom jeziku (hvala Pingu na linkovima) :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Bičam po rukometu, i ekipi na Facebooku koja siluje statusa tipa "ubi Srbina", "komunjare na vlasti ne poduzimaju ništa protiv četnika", "Drinu treba pregaziti, Srbiju zapaliti" i sl.
"Navijači" ko "navijači". Ona zajebancija od Gitka, čini se, zapravo nije bila zajebancija nego dokumentarac :s
Opet Kiwi spama forum :S
C!
Pao sam jedan faking predmet u ovom semestru od 4 koja još imam na studiju, što znači da ću morati upisivati iduću godinu samo radi jednog predmeta :(
Nemate socijalne rokove?