upravo to :D
si vidio novi trailer za sljedeću epizodu ? :D
iseee
Printable View
O da, Suicide Squad ^^
Kad će ovaj Banshee prestat tolko rulat?
Ko će sad dočekat finale?
Inace, Clone Wars sezona 6 :)
I ovotjedni Person of Interest je odličan.
Da.
Počeo Cosmos.
Finale TruDeta.
The Wrong Mans poprilično rula.
The Red Road je čak ok.
Počeo Suits.
Peaky Blinders rula.
Dobar tjedan.
http://www.youtube.com/watch?v=TzaVd6zl2bA
Emitira se nova sezona Cosmosa, ako koga zanima. Black Science Man u ulozi voditelja.
Jel dobro ? Gledat ću na National Geographicu od idućeg tjedna, neda mi se skidat.
Zasada se uglavnom doima kao razvodnjena verzija originala. Cini se da je vec u inicijalnoj fazi jasno kakvom profilu publike je serijal namijenjen (mislim da se uopce ne pusta na NG, nego samo na fox kanalima). Cak i Tysonu zamjeraju manjak entuzijazma i suhoparnost u nastupu, nasuprot Saganovoj zanesenoj i strastvenoj prezentaciji. No prerano je jos govoritii, mozda sve zadobije onaj poznati sarm jednom kada se serijal uhoda i zapocne s podrobnijim obrađivanjem tematike.
Emitira se na NGu sigurno, vidio sam neki dan reklamu i stavio si u podsjetnik :D A treba pričekat da prođe par epizoda, vjerujem da može Tyson to odradit na razini Sagana, možda se samo, kao što kažeš, čovjek treba uhodat.
Meni je odlično i totalno u duhu originala! Baš efektno. A Neil nikada nije mogao taj entuzijazam iskazati da meni paše, ali tko bi mogao u usporedbi s Saganom? Možda Watts, al to je neš potpuno drugačije. Uglavnom, da je Sagan živ i da može imat takve efekte to bi bilo to, ali i ovako je preodlično, zapravo mi ništa ni ne fali.
E, i frajer ima, kao omaž Saganu, onu treš jaknicu kad priča na onim grebenima. Umro. :D
A sad, ipak je Sagan svemir (Cosmos) za sebe...dakako, moze i Tyson to ostvariti na pristojnoj razini, ali sumnjam da ce ga se itko sjecati za nekih desetak godina...original je bio, barem meni, nekakvo misticno, tripoidno - prilicno posebno iskustvo...ovaj mi se novi s druge strane cini dosta konvencionalniji, i sterilniji... Mozda je sve do pocetnog dojma, vjerojatno jest, ali i kao takvog vjerujem da ga vrijedi odgledati. Samo da ne bude pretjerano simplicifiran, kao po prilagođenom programu, ostalo se vise-manje moze tolerirati.
Malo mi je dosadan bio onaj dio o Giordanu Bruni. OĆU SVEMIR JEBEMU NE POL MINUTE SCENE KAK SPALJUJU NEKOG LIKA
Mislim da je ovaj Cosmos malo više prilagođen mlađim naraštajima i to mi je ok. Meni je bilo super to s Brunom iako sam znao to. Al i u originalu je bilo tak, npr. s Aleksandrijskom knjižnicom. Malo napor, al sve u svemu zanimljivo.
@Dylan: Totalno se slažem! I originalni Cosmos će mi zasigurno biti bolji u svakom pogledu. Al realno, drago mi je da su ovako napravili kako jest jer brijem da će privući dosta budućih znanstvenika. Ili si brijem na prazno, nezz :D
Upravo pogledao Nindža Kornjače s povratkom Rat Kinga (kojemu glas daje car Jeffrey Combs).
Preluda i bolesna epizoda. Odlična akcija, CGI, scene, epskost,... kao i cijela serija uostalom.
Rulaju!
Novi Justified! :pray::pray::pray:
Banshee :pray:
Najbrutalnija epizoda dosad.
"I'm the thunderman."
Banshee. Jebeno finale, mislim da će se u sljedećoj sezoni onaj viking indijanac udružiti sa šerifom protiv Proctora.
Ali Emmet. :(
Upravo pogledao. :pray::pray::pray:
Nadam se da će izmrcvarit one neo-nazije.
A indijanac će bit bad guy i zadat Hoodu još više problema.
I kako će sad Proctoru koristit Alexova smrt? Barem su imali neku vrstu understandinga, a i ćale Longshadow je bio drugar Proctoru.
Rebecca confirmed for bitch of the season.
Pa zbog Alexa je mogo u zatvoru završit, a sad je skroz slobodan.
I Alex ga je htio u zatvor strpat, pa bi ga Proctor i sam riješio.
A i ja bi da me netko izda i hoće u zatvor strpat.
Ak ništ drugo, sad bi se mogla i sestrica Indijanka vratit. Barem se nadam.
krenuo gledat
Teenage Mutant Ninja Turtles
http://www.imdb.com/title/tt1877889/
neam komentara :D pre pre
A ne. Rulaju.
Bio sam skeptičan kaj su CGI i to, al bome su vrhunski.
Svaki put kad se Splinter tuče je milina za gledat.
A kad se prvi put bore protiv Shreddera - epic!
da, i meni je malo bilo cudno na prvu taj CGI :D al navika cini svoje :D
sad ih doslovce gutam :D
Mogao bih i ja to provjerit. Ponestaje mi stvari za gledat
Meni je genijalan ovaj novi Cosmos, na razini staroga. Skoro sam suzu pustio na kraju kad o Saganu priča :(
Privitak 308
Pogledao sam random sezonu Whitechapela. Nisam trebao.
Krenula 3. sezona Continuum-a. Sehr interesant
I kakav vam je Kozmos?
Definitivno im nije trebao povijesno netočan prikaz Giordana Bruna. Valjda je sad nužno u ovakvom dokumentarcu prikazati Crkvu kao organizaciju koja se bori protiv znanosti.
Evo ti dva linka:
http://blogs.discovermagazine.com/ou...ck-wrong-hero/
http://www.christianapologeticsallia...ting-it-right/
Pošto imam nekog pojma o njemu odmah mi se prikaz učinio čudan pa sam se informirao. Razlog zbog kojeg je bio osuđen je imao mnogo više sa negiranjem katoličkih doktrina nego sa kozmološkim spekulacijama, i ne znam zašto nisu izabrali nekog legit znanstvenika kad su već htjeli nekog uzdizati kao mučenika znanosti. Al' eto. Nek se drže svemira u sljedećim epizodama.
Da jebote kurac, jer je crkva bila iznimno otvorena i tolerantna prema novim idejama u 16. stoljeću. Bitna je poruka.
Stvarno nemogu vjerovat da si upotrijebio izraz "Crkvu kao organizaciju koja se bori protiv znanosti." To joj je bila praktički jedina uloga kroz čitavu povijest do zadnja dva-tri stoljeća. Ali vidim ti kroz postove zadnjih par mjeseci da si sad nabrijan na teologiju i duhovnost pa valjda loviš svaku priliku da se praviš pametan na tom području.
Nije, ne vidim kakva je to obrana za lošu povijest u emisiji koja bi trebala imat nekakvu profesionalnost. Isto kao i karikatura o mračnom dobu koja se promiče u dokumentarcima, a nijedan respektabilan povijesničar je ne uzima ozbiljno. Jednostavno mi se popne na živce.
I btw, neće se držat samo svemira jer serija nije koncipirana na taj način.
Samo pokazujes da nemaš pojma o čemu pričaš I slijedis mitove. Kršćanski kontekst zapada je bio jedan od najvećih razloga razvoja znanstvene metode u usporedbi s drugim civilizacijama koje su imale predispozicije (Kina recimo). Ali neću sada o tome ovdje.
I ne znam o kakvim se to postovima radi, ne sjećam se da sam uopće spominjao filozofiju u zadnje vrijeme.