Simone Simons mi je ipak malo lošija od Kaise i Karin :P
Printable View
Simone Simons mi je ipak malo lošija od Kaise i Karin :P
Meni su Simone i Karin nekak jednake, a Kaisa je malo lošija. Al sve su uber zgodne... kraj njih 3, kome treba Jessica Alba? xD
Meni općenito Alba nije ništa posebno al dobro, malo smo skrenuli sa teme :P
U zadnjih 2 tjedna su mi Atheist i Dark Angel predobri, totalno posjeduju sve živo.
:shock: znači tebi netko tko se cijeli život bavi glazbom nije glazbenik= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
2. po ko zna koji put još netko koga treba uvjeravat da nisu svi black metal bendovi sotonjare,ali ja te neču uvjeravat misli što hočeš :thumbs1: :thumbs1: :thumbs1: :thumbs1:
Evo ak netko oce gledat matallicu uzivo, frend mi dao link
http://live.cope.edgestreams.net/reflector:24103S
danas u 22:00 poceo taj koncert
edit: http://www.rock-am-ring.com/
tu mozete naci vise informacija
ti si idiot, majke ti, nerazumijes tu glazbu zato stfu vise= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
PCiyb2xv ... re=related
prejebeno
e to to, sviđa mi se= Citat =:
Izvorno postao olio
Potpisujem.= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Nemozes nista pricat ni o blacku ni o deathu zato sto to nemozes razumjet.
Ja black i death ne slusam bas previse(vise volim power i sl.) ali opet me ovakve izjave nerviraju maximalno.
također= Citat =:
Izvorno postao GaTa666
nikad ne pljuj ako ne shvaćaš ... to ne vrijedi za 99% ljudi :-x
EDIT: g0LGzIi9 ... re=related
i lajk it
sound like tarja
http://cdn-www.answerbag.com/images/...borat_nice.jpg= Citat =:
Izvorno postao olio
Meni ženski glas i power metal nikak ne idu zajedno... ajd dobro, Battlelore je izuzetak.= Citat =:
Izvorno postao olio
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Sad predstavljam bend koji ce dodat Kvltnost ovoj Temi:CountessS!
Daklem, True Black Metal band iz Nizozemske, prilično cijenjeni među Grim ljubiteljima BM-a što se može vidjet po recenzijama na Archivesima. Imaju svoj specifičan zvuk, koji bi opisao kao Mid-tempo Black Metal s utjecajem klasičnog Heavy Metal-a. Distorzirani vokali, 80´s Black Riffovi i solaže, s dodatkom klavijatura koje se na svu sreću ne ističu previše.
Nažalost, nisam uspio nista od njih na youtube-u pronač da čujete kak to zvuči, al vjerujte da se isplati nabavit nešto od njih. Ja imam samo album Heilig Vuur i mogu reč da je mnogo dobar, pa prvenstveno njega preporučujem.
gde sam to rekao da nisu muzičari?= Citat =:
Izvorno postao programer1994
SHmmm, Countess, na zvuči loše, a Heilig Vuur ima average rating 100%. Nabavljam odmah sada odmah.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
moze li mi ako netko tocno zna opisati znacenje behemothovog logoa?
znam da je ova zvijezda znak kaosa, ali sto kriz unutar dvoglavog pheonixa i pheonix sam predstavljaju?
http://tn3-2.deviantart.com/fs24/300...terDesignZ.jpg
OMFG, kombinacija power i doom metala... uber krieg!= Citat =:
Izvorno postao LL21
A tebi preporučujem da poslušaš...
... SwashbuckleS- Thrash/pirate metal!
Njihov MySpace
Poslušaj "X Marks The Spot" i "Drink Up!".
Najbolji je početak od "Upon the Spanish Main" :
= Citat =:
Polly wanna cracker!
Shut up, you fucking bird!
Neznam kad izlazi al iskreno ne ocekujem da ce valjat icemu.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Od metalike valjaju samo stvari do izlaska Black albuma. Ostalo nije metal. Poslje black albuma mi se nist ne svidja.
Metalika je postala cista komercijala. Al nema veze, ipak imaju moj respect kao jedan od kraljeva thrasha.
September 2008= Citat =:
Izvorno postao LL21
i ne kaze se tr00 neg čruu -.-
Čru je tr00. A tr00 je kvlt.
tr00 izraz koriste samo čruu wannabe ljudi :yuck:
Sludge spada pod Doom, znači extreme je. A i istina je ovo za čru, mogli bi tu na kvlt podforumu izvjećat da to bude službeno :)
Danas sam u Tr00/Čru raspoleženju, pa ču preporučit i ovaj band: Drudkh.
Ukrajinski Black Metal, u kasnijim albumima se nazire i folk utjecaj, što im je utjecalo na zvuk, meni se nije svidjelo, ali ih svejedno preporučam (Mislim na starije albume). A prvi album ne preporučam, nego naređujem da se posluša :D Pročitajte moje hvalospjeve u temi ˝Koji album sad slušate˝ da shvatite zašto.
Jebote ljudi.
Pa napisali ste doktorat o "tr00" :rotfl: :rotfl:
Osjecam se izolovano :(((((((((((((((
Niko ne voli simfonik ni gotik metal :((((((
Pa nego kaj, ne vidiš da si na Kvlt Metal podforumu, to su naše filozofske rasprave :)= Citat =:
Izvorno postao GaTa666
Btw. Mafioso, poslušo sam Unborn od MPE, i svidio mi se. Jako. Mislim da su mi oni čak jedini Melo-Death band koji volim odsad. Baš imaju melodiju, žestinu i malo progresive kao šećer na kraju.
LL21, Drudkh nije NSBM, to sam i napomenul. A čuj, ni ja ne podnosim takvu tematiku, al ak je glazba stvarno odlična, kao kod primjerice Temnozora, Astrofaesa i još par bendova, mogu prijeć preko toga.
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
vole,vole....ali ne spamaju :D
ah gledam imal jos nekoga zaljubljenika te glazbe.
Ja obožavam Therion i Haggard kaj se tiče Symphonica. A Gothic, album Mandylion od The Gathering-a mi je fenomalan, to naginje Gothicu.
duke arch enemy ti ne pase? :D
ZgRIun1x8xE
od kad je angela dosla (vokal) meni su bolji, jbg :D
i za vidit i cut^^
Jako mnogo dobro. Poslušao sam jednu pjesmu s Forgoten Legends i zvuči totalno krieg. Moram nabavit taj album, al prvo moram poslušat Countess, onda prelazim na Drudkh.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Btw, ako tolko voliš Drudkh, svidjet će ti se i Sun of the Sleepless - solo projekt od bivšeg člana Empyriuma.
Sun of the Sleepless - Tausend Kalte Winter
Sun of the Sleepless - Dunkelheit (Burzum cover)S- Najbolja black metal cover pjesma ikad.
Na njegovom MySpaceuSposlušaj Spring '99.
S= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Vesania
Vesania - Rage of Reason
Bogovi symphonic black/death metala.
Mafioso mogu ti reci, to pwna :pray: .