gz
Printable View
gz
Čujem da se ovo može napraviti jedino ako se ima 7 septera.
ovo pred kraj clipa lock spama ulti :<
Nisam baš shvatio cijeli video, ali ako se radi o tome da techies napravi rampage to sam napravio 3 puta.
Ne, nije u tome stvar. Stvar je da sa 7 septera s ultijem uništi cijeli planet Zemlju i svemir.
jos uvijek ne kuzim di je tu problem.
I š'a bi ja sad' treb'o?
l2p
xddddddddd= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
jel zna netko zašto je password na svim cro roomovima na gareni??? :?
ako ti nije neki bug, garena je opet hackana.= Citat =:
Izvorno postao accursed
Ko su oni likovi iz gdote, daj mi nes recite o njima..
gdota?
Gldota klan, oni hakeri
hrpa ufuranih klinaca.= Citat =:
Izvorno postao Luka123
moar info pls. bez linkova, to mogu i sam guglat.
nemam te sta infati.
obicni klan na gareni (znas one cro room pro klanove ne..) u kojem prevladavaju ufurani klinci.
neznam kako je Luka123 dosao do njih uopce i zasto ga zanima ko su oni..
Ma vidio sam likove iz tog klana po sobama,svi iznad 50 lvl, imaju i svoju sobu, a i cujem da je onaj sonny neki badass mofo, daj sys reci nes o njima, ne samo da su klinci i to.
Ahahaha pricas kao da mora nesto znat o njima :D
pa ne, zanima me jbt, vidim likove stalno se kurce ovo ono pitam druge, kazu hakeri su neki ovo ono, pa me zanima, ljudska znatizelja...
dakle na gareni ništa novo.
da wtf xd= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
ono je sve sto znam.
Evo novo smješno ime! :D
Snajperist Vasilji Zajčev. :rotfl: Znam da prezime čitam krivo, ali zvuči bolje.
Iz povjesti, taj lik je s snajperom za doba rata u Staljingradu ubio cca 225 ljudi, uključujući cca 6 snajperista. :pray:
U svojoj karijeri je ubio preko 600 ljudi iz snajpera. :pray:
Za sada su mi imba imena Vasilji Zajčev (Sniper), Džeh'rahal (Troll Warlord), Mogul Kahnt Hit Him (Axe), stari Fuzzy Wuzzy (Ursa) i Žilet (Razor). ^^
zasto je trollovo ime imba?
E, ljudi počela me zanimati dota.. Naime, igram sad lol i odličan mi je, pa reko da vidim dotu, malo je grafika mračnija - nije toliko kartuniš.
Ugl, što mi teba za dotu? War 3 + frozen throne + dota? Ako netko ima volje da mi objasni..
I čuo sam da dota nije baš noob friendly.. Jel to istina?
Pa treba ti war 3 i nastavak frozen throne, onda odes na www.getdota.comSi skines najnoviju mapu i stavis ju u neki folder sa mapama...
Sto se tice noob friendly, ofc da ce te tamo neki napaljeni klinac izvrjedjat ko psa kad fulas arrow sa potm ili hook sa pudgom :D, ugl ima dosta idiota, al ti samo nemoj nista pisati njima, nemoj im odgovarati i to je to, najbolje je budale ignorirat, i da, ako ces pocet na gareni, najbolje ti je da krenes od europski soba, zato jel u cro1 te vecina nece pustit u game, a cro2 i cro3 uglavnom nisu puni...
Aaa ok! Hvala, nakon svih ovih kolokvija - isprobavam ;)
Ucini si uslugu zivcima i nemoj skidat garenu.
Imas kvalitetnijih platformi od tog govna.Ja ti preporucam iccup za pocetak. :D
Eh da.Trebas imat najnoviji patch da bi mogao igrat :P
Ok, hvala. To ću vas sve tražiti linkove pod praznicima. :D Osim ako bude se burazu dalo mi sve to složiti.. Lijena pica sam. :(
je.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
ima previse nabrijanih klinaca/debila koji ce te flejmat stalno.
nisam u nijednoj igri dozivio toliko flejmanja kao u doti..
tamo je to normala cista..
poslusaj savjete i probaj zaobic Garenu u sirokom luku, pa ces bolje proci.
svejedno je Garena najretardiraniji server, ali nazalost ima daleko najvise igraca.
mozes na Ranked Gaming Client, ICCUP ili Dotalicious.
to su ti dobre alternative.