Zato što ti ISP suxxa ^^
Upravo zato ja obično ubacim i googleov DNS 8.8.8.8. tek tolko da budem ziher...
Printable View
Zato što ti ISP suxxa ^^
Upravo zato ja obično ubacim i googleov DNS 8.8.8.8. tek tolko da budem ziher...
Ok pitanje u vezi "zabavne glazbe."
Zamislite da pričate s curom koja pojma nema što je to torrent, rar ili nešto slično. Treba joj hrpa glazbe, domaće po mogućnosti, za staviti na CD i vrtiti to na svadbi koja je za 20 dana.
Jel postoji brzi način da se dođe to toga na netu? Nekakve stranice od nekog tamo Đure Paradajza koji je stavio 300 pjesma za direktni download ili slično na svojoj stranici ZabavnaGlazbaBrateSviraj.hr?
Ili, ako već postoje torrenti, skinem joj ja...
EDIT:
bože, što je to mixevima duhovne glazbe na Gusar bayu O_o
Skini torrent, traži guze.
Youtube u mp3 konvertor. Tamo ima sveg smeća ikad.
Za to će mu trebat deset godina.
Osim ako ne nađe neki miks.
Probao sam, ali joj se mozak rastopio kod instalacije DownloadHelpera, a meni se osobno ne da browsati, konvertirati i pržiti (btw tko prži još? zar nismo prešli na flash memoriju prije nekih 8 godina) milijun Borisa Novkovića i Gibonnija :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ae mislim da mi nema druge nego skinuti te mixeve i konvertirati cijeli blok od sat vremena pa nek pleše bagra.
Nemoj zaboraviti preslušati cijeli mix da ne bi bilo da su ubacili nešto neprimjereno unutra :eyebrows:
Možda imaš tak playlisti na jutubu pa samo rippaš pojedinačne pjesme
Kaj ćeš ti dobit za sav taj trud i muku?
Pičke
Pičke.= Citat =:
Izvorno postao hacker
Od HZZOa
Pa ništa naravno; ona se udaje :D
Al ok vidim da nema straha; safety procedures su otišle kvragu kad je rekla da "za mater triba Matu Bulića i Milu Hrnića".
Meni je jdownloader bio dobar. Samo nabacis sve moguce youtube linkove od muzike koja je ok i skines/konvertas u mp3.
Jebo te i svadba bez žive glazbe ili DJ-a. Steraj ju u ku*ac.
^ this
nabavis si cigane ili da budemo pristojni rome da ti sviraju, decki nevjerojatno dobro sviraju
Ionako nikog nije briga jer su svi pijani.
Na mom vjenčanju samo pijane karaoke!
lol, jk, neću se udat
Zauvek cura
Challenge accepted= Citat =:
Izvorno postao Dania
:D
Inače na BalkanDJ ima remixa svakakvih, od tamburica, zabavnjaka pa do cajki. Vecinom cajki, ali ono.
E, hvala za ovaj program, skroz funkcionalna stvar.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Samo me seksa što neki put odluči random koliki će biti duration pjesme.. skinem stvar od 3 min, a duration piše onak 10 min O_o
da li je moguce Visom koju dobijes u PBZ studentskom paketu kupovati preko Steam-a?
Da.
Nisam u PBZ, alli afaik da.
Tho preporučil bi ti da napraviš i PayPal pa prek njega plaćaš.
Jel' radi svima Steam? Na issteamdown.com mi izbaci da je down za korisnike nekog švedskog providera :/ Sve mi je offline i VAC kickana sam sa servera.
To ti je zato sto haxas.
Da, totalno. Pol frendliste kaže da im steam ne radi cijeli dan.
Meni nije radio nekih pola sata, pisalo je da je maintenance u tijeku. Trenutno je sve ok.