3
2
1
BASTA!
Ne, fakat, dosta offa, zaletite se do Zare pa derite koliko hoćete.
ty
Printable View
3
2
1
BASTA!
Ne, fakat, dosta offa, zaletite se do Zare pa derite koliko hoćete.
ty
imam problemcic
http://img706.imageshack.us/img706/7354/asfasfasfs.png
Sama slika kaze,nema mi nista da izaberem a nemogu nastavit dok ne izaberem,kako ovo?
Jesi probo cookiese ocistit?
Gonna love ignus :)
another nocturno ? :(
Nije mi baš nešto.. Al i ne igram u zadnje vrijeme baš.
Teemo
Noxious Trap
Mushroom reload time increased to 35/31/27 from 30/26/22
Damage reduced to 200/400/600 from 250/475/700
Fixed a bug that calculated the AP coefficient lower than intended
Move Quick cooldown increased to 22 seconds from 13
Pizda im materina :(
moe link na patch notes?
edit: nvm ucitala se stranica, duuuugo joj je trebalo pa sma mislio da je nesto krepalo
žeeeeelim igrat! :(
Trenutno sam na 10 win streaku <3 Nasus :>
Brand nije uopce loš, pogotovo kad je s Ryze u laneu, čudo čudo :)
Ane, nitko im ništa ne može :)
Brand je malkice OP zbog dometa. 900 range 200 radius AoE boom. Nice.
Regarding Recent Server Stability Issues
Badger Teemo, here I come!
Galactic Nasus :D Samo da dode ovaj server vise <.<
Dakle otkako je nasus free igram ga, jer je lik naprosto zakon, al uz njega tu i tamo igram teema, i moram priznat da sam nasao build koji mi paše. ne koncetrira se na ap, vec na att speed i sve efekte sto mu itemi i (E) daju.
Moj build
mozete vit da att dmg nije nesto posebno, ali u vecini slucajeva ne stignem do zadnja dva itema. bolje mi je uzet mozda cak i oba dva surviveability itema, ali ocu komentirati nacin na koji build radi. Ogroman att speed, sto znaci da se svi ovi efekti ponavljaju jako mnogo puta
Wit's end, malady, madreds te (E) mi daju ogroman dmg output, iako nema pravi dmg velik. Racunajte bez bloodthirstera, jer ga nikad ne stignem kupit...
Ko igra teema neka komentira moju ideju stackanja as umjesto ad ili ap, pa da vidim sto se da promijeniti :)
pretpostavljam da si mali lvl ?
sumnjam da bi takav build prosao inace, nasus ( barem koliko sam ih ja vidjao ) se inace gradi sa trinity forceom, malletom i tank itemima poslje toga.
Pa jel nije to build za teemoa a ne za nasusa
Ja taj build uvijek koristim otkad igram s teemom, rusham malady onda wits end onda madreds , poslje toga mozes ic infinity ili neki def item. uvijek sam +10 naspram dethova. Tenkovi se tope pod tobom= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
mogli su onda bar 520 da iam za neki skin :s
Teemo DPS je zapravo jako loš izbor, prolazi samo u Normal i Low ELO mečevima. Razlog tomu je prilično malen attack range, i nevjerojatan squishyness. Da bi si DPS/AS Teemom radio efektivan dmg, u principu trebaš stajat na mjestu i autoattackat, a svaki tim s imalo znanja i koordinacije će prvo odma fokusirat i satrat takvog Teema. Dok s AP Teemom možeš efektivno uletavat i izletavat iz borbe s Blinding Dartom koji u slučaju AP builda radi 500-700 dmg i 1 brzim autoattackom, da ne spominjem gljive koje rade preko 1k damagea.
Igrao sam jedno 200tak meceva sa teemom i najbolji build je aspeed/(malady...) Ali ovisi ko sta voli i kakav playstyle...= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ja obicno idem solo q sa frendom koji u 90% slucajeva igra tenka, shen/rammus i nikad nemam problema sa tim buildom ili da me neko focusira...
Ako si vec focusiran sa bilo kakim buildom jebiga nema ti pomoci osim ako netko ne taunta nekoga sa tebe. No opet imas ghost flash i W za izlazak iz takih situacija. Ap teemo je nerfan sada dosta je da svaki clan suprotnoga tima uzme 1 mr item dmg ti pada dosta sa gljivama. Da spomonemo oracle. Mozes ti napravit 700 dmg i onda par sekundi nemas nista gotov si.(isto ko ap yi-fail)
E skill ima premal scale izmedju apa i dmga koji dobijes... Neznam meni osobno najvise pase aspeed madreds malady wits build. Probo sam cisti ad nije to to ima puno boljih range ad carrya
@ Looki skinove kupujes kad su na popustu ^^
Povodom branda. Njegova himna 8)
piratov remake, jako brzo.
http://i.imgur.com/fSuDT.jpg
do not want :(
Do want. Prokleti RNG champ.
Može!
Ryze sad košta 450 IP, Malpg i Morgana 1350 IP.
E ovo mi se sviđa!
A ovo ne...
http://riot-web-static.s3.amazonaws....ble/rumble.jpg
wooot? Kako ti se ne svida, vidi ga kako je sladak xD Jedno od to 2 kupujem 100%
Dobro je što sam pare uložio u Branda. Ovi dvoje mi izgledaju meh.