Cod 2 prekjucer instalirao. Ne znan zasto je brisem uopce :?
Printable View
Cod 2 prekjucer instalirao. Ne znan zasto je brisem uopce :?
Trenutačno mi fejla Crysis. Stalno me izbacuje iz igre i govori mi ono "encountered a problem", vjerovatno sam sjebao drivere od grafe kad sam installiravao Steam. :facepalm:
Repriziram Deus ExSserijal. Vjerojatno do izlaska trojke stignem odigrat 2 puta svaki.
Malo prije preso prvi - Helios ending. I sad prvi put igram Invisible WarS- igra ima tolko puno potencijala, kako su samo mogli zeznut stvar ... ah steta. I dalje je solidna igra
Da, dobro kažeš za dvojku, igrao bi je dan i noć ali kad su je tak zeznuli :(
Inače, igram Nightmare on the Pacific.
Meni Deus jedan nije radio na Windows 7, a mislim da mi niti dvojka nije radila!? Na kojem OS-u igraš? Sjećam se da bi mi jedinica zablokirala odmah u glavnom izborniku :(
Win 7 - 64bit
Deus Ex GOTY edition radi perfektno, Invisible War se minimiza svaki put prilikom loadinga i tad nesmijem nis stisnut inace ga crasham sve dok ne loada natrag u igru.
Inace nemam zamjerki (osim samih bugova u Invisible Waru - tipa nemogucnost pick-upa multitoolsa)
Invisible War je zbilja dobar i mnogo stvari je bolje izvedeno no u Deus Exu, osjeti se touch original ekipe no steta sto su se fokusirali na konzole.
BTW Sad je na Steamu sale, imate za 5€ combo DX + IW. Preporuka!
Počeo Dragon Age Origins, sa svim dlc-ovima i expanzijama, već je vrijeme da ovu igru konačno po prvi put privedem kraju.
Apache: Air Assault
Nije loše ako imate malo deblje živce.Nisam igrao ovako nešto gooooodinama.
League of Legends <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Hmm, troumim se šta da kupim:
Orange Box - Najviše zbog zajebancije, odnosno zbog TF2
Dragon Age: Origins - Jer je jeben.
GW complete collection - Čuo sam da je jako dobar, e sad...
@bezimeni.. jel takva muzika u igri? Jeeebenoo
Hmm.... ja bih Gw :roll: :wink:
a sve je ok.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
ovisi sta vise volis..
ja bih izabrao Orange Box. :)
HL2, HL2 EP1, HL2 EP2, Portal i TF2 = win
iako meni TF2 nije nista posebno, portal i hl2 su mi jebene.
a vidim da je tebi TF2 jeben, pa nebi trebao imat prigovora na nijednu igru :)
NFS HP
igram overlord 2,nije lose...
Zanima me. Jel stvar hardcore ili ipak zabavna arkada poput Commanche serijala?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
gw complete collection definitivno, bez razmišljanja.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
The Witcher, konačno da ga i ja pređem nakon jedno 3-4 pokušaja.
Arkada ...letenje sa gljivama je malo shebano i traži navikavanje ali napucavanje je arkada .Kad kažem shebano ne mislim loše , igra je sasvim solidna i vrijedi ju probati .Uostalom , odavno nismo imali sličan naslov.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
LAUŠ
Spider-Man Shattered Dimensions.
Koliko sam vidio, za sada super.
Cell shading grafika, ok akcija, pristojan humor, ne preduga, taman koliko mi vremena ostane poslije faksa da zavrsim neku igru do kraja u par dana.
Spiderman Shattered Dimensions
Guild Wars.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Predobra IGRA, a najbolje mi je ono kad je spidey detektiv.
Koliko zauzima ?
Imam tri igre instalirane na kompu: Battlefield: Bad Company 2, Call of Duty: Black Ops i Left 4 Dead 2. Ne prelazim ništa, Black Ops sam prešao, Bad Company 2 nisam jerbo se ova igra igra zbog multija, a Left 4 Dead 2 sam kupio jučer, pa nisam još stigao preći, nešto sam sitno odigrao multija, sat-dva svega.
= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
kakav detektiv ? valda Noir dimenzija ?
evo baš sam igru prešal, doduše ne na 100% jel mi se fakat nije dalo ponovno prelazit zaostale achivmente
sve u svemu jako dobra igra, dizajn Spider-mana me oduševio, zaista lijepo napravljena odjela :D posebice ona nova koja odključaš
igra je kratka al da se uživat, najjači dio mi je sa Deadpoolom, tu sam se zaista nasmijal hehe...2099 dimenzija mi je bila malo nekak monotona zbog atmosfere, predosadne boje okruženja, al opet nimalo manje zabavno, Noir mi se najviše dopal, posebno zbog toga što je to stealth dimenzija :D
sve u svemu jako zabavna igra i vijedna igranja
Eto odigrao Deus Ex: Invisible War
Igra je uzasno kratka, pogotovo spram prvog. Eto preso sam ju u par dana a nisam igrao puno. (U prvom imam preko 20h igranja).
Osim sto je kratka, igra je uzasan failure spram prvog. Jedva sam docekao da je zavrsim. Iako mi je prvobitan plan bio odigrat Invisible WarSpa ponovo prec original Deus ExSi Invisible WarSmislim da se necu vise vracat Invisible Waru, ikad...
A sad ThiefStime! Bio bi red da odigram napokon legendu stealtha.
Thief: The Dark Project
flander
Da na to sam mislio, podjseća me na detektivske filmove.
Btw igra je stvarno iznenađujuće dobra.
Super mario 64 na Nintendu 64 :D:D:D:D:D
Need for Speed: Shift. Počeo ponovno, kako dobra igra.
Kak možeš igrat shift pored ovog novog NFS-a koji je predobar.