e da blade runner čovče nemogu se ni sitit koje san filmove sve gleda
al jedan od bolji filmova isto mi je Man on the moon
Printable View
e da blade runner čovče nemogu se ni sitit koje san filmove sve gleda
al jedan od bolji filmova isto mi je Man on the moon
Imam ga na disku,13gb mi zauzima,mogao bi ga ponovno pogledat.Scena kad ispitiva onu žensku je predobra.= Citat =:
Izvorno postao LL21
ono je umjetnost filmske industrije
duke- jesi primjetija da u filmu niko ne zapali nijedanput
Jesam, to mi je baš upalo u oko. Ali sam si zato ja smotao i popušio par cigara tijekom filma :)= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Pogledao Transporter 3. Vrlo zabavan film. Btw Statham je životinja :D
Jučer sam prvi put pogledao The Truman Show.
Fantastičan film, iako vrlo tužan i zabrinjavajuć. Iznenadio me Jim Carrey s odlično odglumljenom "ozbiljnom" ulogom.
8.5/10
Pogledao sinoć Willard.
OK film. Ali nije strašan s obzirom da je horor.
Pogledao sam film In Bruges,odlican i interensantan film o dvojici plaćenih ubojica koji su dosli u jedan mali belgijski gradić poslom i tamo nailaze na razne probleme.Preporuka.-8,6/10
The Omen '76
koje. jebeno. remekdjelo.
ali stvarno, od priče do svega ostalog... ajme ajme ajme. obavezno pogledati.
:pray:
a tek kraj. gorak okus u ustima.
:pray:
Pogledao From Hell.
OK je, premda sam očekivao više.
La Bamba
Odlican film
pogledao YES MAN i dajem ocijenu 9.9/10
odlična komedija,Jim Carry fenomenalan kao i uvijek, glumi ona pevaljka Zooey Deschanel,mala je preslatka
tipična komedija ali sa Jimom ipak je to malo više od komedije lol
a ono preporuka ^^
neloš je film, ali fali mu ono nešto, neka scena na koju ćeš odvalit i imat grčeve svaki put kad je se sitiš, trademark filma
tipa, full retard iz tropica
zapravo, kad pričaš nekome o filmu možeš samo spomenit glavnu premisu i to je to
Pogledao sam Broken Flowers.
Još jedan odličan film, malo me podsjetio na Lost In Translation, zbog spore radnje, nedorečenog kraja i naravno Bill Murraya. Ne postoji glumac bolji od Billa koji je zanimljiv dok ne radi apsolutno ništa, kako je rekao poznati filmski kritičar, Roger Ebert. S tim se u potpunosti slažem, i on mi je jedan od najdražih glumaca baš zbog te čudne osobnosti na ekranu. Sve u svemu, film koji se itekako isplati pogledati ako imate strpljenja za nošenje s radnjom sporijeg tempa.
8/10
gledao sam to pred par mjeseci kad je zadnji put bio na tvu, i meni jako dobar film
e uzmen jedan film ratne rane ono omot i radnja aj mislin u sebi valjda je ok pokrenen ja fil i očekujen ozbiljnu radnju postratno doba borbe se vode još i slično a ono loša gluma radnja bah hrpa ženski neki mad solđeri hebačina sve skupa drek od film al kad se napiješ sa ekipon može bit zabavan
napomena minimalo 4 litre pive po glavi
Najbolja recenzija ikad.
Samo bi volio još i razumljivi prijevod uz nju. :)
Isto Broken FlowersSi moram se složiti sa Dukeom da je Bill Murray definitivno jedan od onih glumaca koji ima jedinstven, a opet u istoj mjeri uvjerljivi "random dude" pristup glumi, a njegov sam fan još od Ghostbustersa, ako ne i od Meatballsa koje sam kasnije pogledao. Inače, dobar film, ne nužno remek djelo, ali Murrayeva čudna persona je vidljiva i doprinosi filmu.
Pogledao The Descent.
Odličan horor.
Pogledao sam The big empty,zanimljiv i čudan film,preporuka-7,5/10
Sutra idem u Cinestar na Inkheart. Nadam se da valja.
Pogledao Seven Pounds.
Film je odličan, ali je dosta dosadan u određenim dijelovima.
Will Smith :pray:
Ma gledo neki dokumentarac o svemiru i kolko je velik
To je sramota. Kad to prosječan čovjek pogleda i kad shvati da su ljudi i Zemlja ništa manje nego NIŠTA u svemiru, i da do najbliže zvijezde treba samo 150 000 godina brzinom od 30 000 km/h, i da je najbliža galaksija Andromeda koja je 2 200 000 svjetlosnih godina dalje, a galaksija ima više "nego sveukupno zrnaca pijeska na svim plažama i pustinjama Zemlje" (iz filma)...
To jednostavno vrijeđa :?
Stidim se svoje dimenzije :cry:
+ Pogledo neki tinejđerski film, neam pojma koji, di se onaj debeli zaljubio u umjestnu pizdu pa je bio s njom, na kraju ju prevari i ona se nadrogira i umre, onda onaj drugi klinjo što je htjeo bit s onom pa ipak nije na karju nikog isprco... :rotfl:
Ma dobar film ugl :D
Dr. Strangelove (Or, How I Learned To Stop Worrying & Love The Bomb)
Sto za komentirati, genijalan film? :pray:
eh, da. Kada si covjek malo razmisli, sta smo zapravo mi u tom golemom svemiru? Jedan mali kamencic koji moze bez problema biti unisten na x nacina. Dobri su ti dokumentarci o svemiru, da se covjek malo informira i vidi kak smo mi zapravo mali. Ja ih redovito gledam na određenim programima, a i dosta me zanima astronomija...= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Evo bio sam na Inkheartu :(
Valjda je postalo pravilo da su filmovi u kojima glumi Brendan Fraser u zadnje vrijeme ispod-prosječni. Film traje kojih 1:40 sati od čega je prvih 1:20 dosadno :( Par dobrih efekata, dvije srceparajuće scene i to je to, ostalo NE valja baš kao niti "Mumija 3", baš kao i "Put u središte Zemlje".
Jedino što mogu pohvaliti je bio foršpan od Transformersa 2 kojega su odvrtili prije Inkhearta :D Taj foršpan je vrijedio mojih 29 kuna 8)
Ocjena filma - 5/10
Da da... Najbolje da život ni ne postoji... Sva ova sranja (Religija, Svijest, Svemir...) nikako ne idu zajedno...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
da u zadnje vrijeme? ako ima 2 i pol dobra filma, ako...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A i to što kažeš, Mumija 1 mi je fenomenalna, Mumija 2 mi je zadovoljavajuća i onaj Začaran mi je vrlo dobar, ostalo sve više/manje škart.