Mislim da EVE možeš plaćati i ingame resursima, nisam siguran.
Ako ti se sve ovo ne sviđa igraj Morrowind ili tako nešto. Ili WoW :>
Printable View
Mislim da EVE možeš plaćati i ingame resursima, nisam siguran.
Ako ti se sve ovo ne sviđa igraj Morrowind ili tako nešto. Ili WoW :>
X3 nije mmo, ponosni sam vlasnik tog odličnog komada softwarea. Nakon što prođeš main quest na tebi je da širiš svoje carstvo, sporednih misija na kojima zarađuješ i neprijatelja neće nedostajati.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Freelancer je također odlična igra ali nešto starija i ona je razlog zašto sam prešao na x3.
Igrao sam Rise of the Argonauts ali se ne sjećam još koje dobra igre za PC a da u njoj ima grčke mitologije... :?
Age of Mythology.= Citat =:
Izvorno postao red-bull911
Titan Quest.= Citat =:
Izvorno postao red-bull911
AoM sam već igrao a Titan Quest bi mogao probati.
Imaš igru Gladiator: Sword of Vangence
Setting je Rim, ali gameplay je dosta sličan Argonautima.
nije da nema razloga, proizvođači moraju da rade da bi dodali sadržaj, pa čim rade, moraju i da imaju neku zaradu= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Imaju oni zaradu od kupnje novih igara. Ostalo je pohlepa. Uostalom, i singleplayer igre imaju patcheve.
Naravno, jer je održavanje servera besplatno. :roll:
ovo nisu obični patchovi na kojima radiš dve nedelje i gotovo. mmo-evi se održavaju jako, jako dugo, a neko to ljude koji rade mora da plati. čisto sumnjam da je zarada od prodaje igre dovoljna da pokrije troškove višegodišnjeg zaposlenja te velike grupe ljudi, plus serveri što kažu vedran.
pitao sam prije za nes ko GOW za pc...nasao sam...ninja blade...
Probaj chaos legion, isto samo trčiš okolo i kolješ.
Treba mi neki noviji top down ili side scrolling shooter, nešto slično tyrianu ili nebula fighteru, pa čak i tohou, ali da je novijeg datuma.
Geometry Wars
Neki SF RTS, a da nuije Dune, Starcraft i DoW.
Star Wars - Empire at War, Universe at War - Earth Assault, Total Annihilation (ili Supreme Commander ako imaš malo jače računalo)
Neku mafijaško gangstersku osim Scarfacea.
Mafia? :)
najbolja na trzistu za takav zanr...dok ne izadje dvojka....= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
poprilicno dobar naslov je i godfather...ali 1 nemoj nikako kupovat 2....nemoj...
zanima me kak se zove, i ako kojim slucajem neko ima linkove za skinuti, ona igra di su dvije, ajmo ih nazvat lutke, koje se tuku... bijele su, nema nikakvih textura, bijela podloga, ak se ne varam... izgleda ko necija home made igra... znam da sam imal trial verziju, al neznam ime... s misem se kontroliraju noze i ruke... nasel upravo na utube-u sumotori, al nije to to, ovo je izgledalo jos jednostavnije...
edit: nasel, "toribash"
Tražim neku igru nešto kao Test drive unlimited ili Burnout Ultimat box,nešto auta+sand box...E i da nije NFS...TNX
Nepostojeće. Općenito je žanr vožnje teško poveziv sa sandboxom što je dokazao EA sa nizom promašenih NFS-ova, tako da su takve igre jako rijetke. Eventualno GTA 4 koji ima odličan vozni model.
FUEL
Nisam igrao pa neznam dali valja, no nudi impresivnih 5, 000 kvadratnih milja otvorenog prostora.
zabavna je pa ju preporucam ali popizdis kad moras voziti s jedne na drugu stranu mape -.-= Citat =:
Izvorno postao Raz
Tražim neku igru gdje se leti nekakvim ratnim avionima i uništava druge avione/mete na zemlji ili tako nešto.
Neka je barem malo realistična i da nije baš prezahtjevna (npr. da treba grafulju za 3 soma kuna itd. )
tom clancy's HAWX, meni odlicna igra, neznam sad tocno kolko je zahtjevna na kompu, al znam da ima odlican sp, a i jako dobar mp...
ovako....trazim neki FPS ili TPS đe ja koljem zombije ko konj, a da nije L4D ili L4D2....ali ako ima na trzistu nesto ko ono u filmu i'm a legend di moras prelaziti neke objektive i ziviti iz dana u dan....
Pricekaj Dead Rising 2
Izgleda obecavajuce
a ima nes da je vec vani...= Citat =:
Izvorno postao Teon
Kažu da je IL-2 SturmovikSnajbolja takvog žanra!= Citat =:
Izvorno postao LinkEX