Pogledao sam to... ovaj, poduka animea je
Ali to na stranu, dobra je OVA, premda malo predvidljiva ako imaš imaš iskustva sa žanrom (kao i uvijek, najmanje sumnjiva osoba je kriva).
Printable View
Pogledao sam to... ovaj, poduka animea je
Ali to na stranu, dobra je OVA, premda malo predvidljiva ako imaš imaš iskustva sa žanrom (kao i uvijek, najmanje sumnjiva osoba je kriva).
Poslušao sada onaj K-On! ''album'' sa promuklom Yui... Isuse, usrao sam se kad sam ju čuo. xD
Da, što se tiče današnjeg društva vjerojatno bi se dogodilo to što ti kažeš, no pošto ona simbolizira Japan kakav bi trebao bit, a i sama je dijete koje je jednostavno "čisto" za razliku od odraslih ljudi (što se vidi u mnogim situacijama u filmu) je to bila najrealnija i najbolja stvar za učiniti. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
(premjestio ovdje da nebude opet; Govore o animejima, kill it with fire!!!11)
Isse, ne mogu vjerovati da nisam ovo čuo do sada. Znate ONUSpjesmu koju Mikuru "pjeva" na početku Haruhi 1. sezone? E pa OVOSje orekstralna verzija (tamo nakon 1:00 zapravo počinje pjesma, i to kako počinje). :)
Inače, zabavljao sam se malo usputnim slušanjem OST-ova... Death Note razvaljuje, a zanimljivo je da nikada nisam primjećivao kroz samo anime.
Kako su ju uspjeli pretvorit u nešto tako predivnog... ne mogu vjerovat :pray:
Meni se moj omiljeni anime Kaiba opet užasno gleda, hm morat ću ga nekako ugurat pored ovog svega.
Pogledao tko novu epizodu Umineka? Ova mi je epizoda bila full zanimljiva, a sudeći po naslovu sljedeće epizode bit će stanka od akcije i cliffhangera u na kraju ove. Možda u sljedećoj možemo očekivat tea-time epizodu. :)
Nije Bruce Lee nego Kenshiro (samo sam čekao da počne sa ATATATATA). :)
Ali inače da, bilo je i vrijeme da on dobije svoj badass trenutak (da ni ne spominjem kako otkriva važan detalj o "magiji" koju je i Battler izveo).
Novi chapteri One Piece i Naruto mange su vani, nice. Također, nova epizoda Shippuudena je vani.
Ovaj One Piece je inače preprebrutalan, uopće se ne usudim pomislit kako će to sve izgledat kad radnja u animeu dođe do tamo...strašno. Pošto nažalost nisam baš pratio anime neko vrijeme, na kojem chapteru mange je sad trenutno radnja u animeu?
Na 2. il 3. lvlu u zatvoru gdje je Ace
Eh da, sad se samo treba sjetit koji je to chapter mange jer sam skroz zaboravio :eyebrows: Worthaur, znam da mogu vijek očekivat odgovor od tebe u tom pogledu :)
Inače, ova epizoda shippuudena je najbrutalnija ikada, kraj je takav da sam se naježio od glave do pete, jebeni trnci :pray: Legendarno.
Pogledao epizodu 10 Kampfera. Holy fuck.
... Iako uz podosta rofl scena, puno mračnija epizoda od ostatka animea, a izgleda da će priča i nastaviti u tom tonu...
danas sam po prvi puta u zivotu gledao anime. (u biti, gledao sam 2 epizode hellsinga prije toga, i planirao (i jos planiram) skinuti death note)
pogledao sam prvi chapter (valjda) naruta.
14 epizoda. cisto da vidim oko cega je sva ta frka, i ne kuzim. mozda sam odabrao krivi animej al ovo je meni isti klinac ko pokemoni. (samo sta pokemoni vise rulaju)
enivej, zabavno je.
Son i am dissapoint
Glavno da je zabavno, ne trebaš tražiti neku duboku filozofiju u animeima ako ne želiš.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Kud ćeš Naruta, ej. :(
/agree= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Da taj anime je totalno neozbiljan.
Moe muzička ekipa... vrijeme je za soljenje rane. :)
http://www.imagesforme.com/show.php/831 ... 912579.jpg
Ne kontam,referenca na neki meme?
Ajme :pray: :pray: :pray:
K-On= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Takav meme sam također negdje vidio, ali se ne mogu sjetit imena. :)
Dobra. :)
Ali lejm. ;D
stajaznam. to mi je jedino poznato bilo.= Citat =:
dad, i am homosex.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ej, čini se da će u 2010. godini biti otkriven novi Code Geass projekt. Samo da ne počne mužnja. :)
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... h-revealed
Inače, Predo, fascinira me kako si u onoj zadnjoj kolekciji Kampfer slika uspio pokriti sve što me iritira u anime-u. Sada sam definitivno uvjeren da nikad ne želim gledati/čitati to. :thumbs2:
Umri do smrti. :@
Inače, izašla je nova epizoda Railguna. Idem sada u ''nabavku''. :)
... Moram to konačno pogledati, još od prošlog tjedna me izluđuje onaj cliffhanger, mrzim ih zbog toga. :) :(
Nemoj...katastrofa, čak i po mom mišljenju a nagledao sam se valjda svega u ovih 10godina xD Naravno, tko voli nek izvoli ^^= Citat =:
Inače, gledam Big O, noir rulz.
P.S. I Naruto je zakon, kao i One Piece. Točka :eyebrows:
Naruto je katastrofa. :<
Inače, pogledao epizodu 10 Railguna. ''Dramatična'' epka, s par dirljivih scena... I ponovno cliffhanger. Pička im. ;(
EDIT : Koji kurac ovo ne radi. ;(
EDIT 2: Fix'd.
O okusima se na raspravlja inače al onaj tko nije pogledao cijeli Naruto(ili Bleach ili One Piece), a naruto shippuuden pogotovo, nemože znat koja je dubina priče i settinga iza toga svega. A o mangi da ne pričam.
Naravno, svatko voli svoj setting, i meni on zna bit ponekad naporan al ima već toliko epizoda iza sebe, a i ispred sebe, da ga je jednostavno gušt gledat na neki način. To je ono kaj češ uvijek pratit, jer traje dugo a i stvarno zanimljivo, produkcija je na visokom nivou, priča razrađena do boli i nije zamorno gledat. Prvi Naruto je možad bio naporan ali Shippuuden, to je prava stvar koja se može mjerit bez problema sa svim današnjim naslovima bez problema. A tu su još i Bleach i najbolji od svih, One Piece. A njih, uz sve ostalo, gleda barem 80% ekipe. Jednom tjedno bacit oko na to i nije problem. Ti dugotrajni su više kao backup. Kao i Dragon Ball i DBZ, bog i batina svih ikad napravljenih animea :)
No dobro, da ne pametujem previše, svi sve znamo o tome, ljudi to vole gledat, tu se vrti najveća lova. Ja inače nemam neke specijalne predrasude pošto sam gledao i manje više gledam sve moguće žanrove al tokom godina sam, kak bi to rekao, prešao na neki novi lvl sa kojeg to sve gledam. Ipak, zabava i gušt gledanja su na prvom mjestu :thumbs2:
Makar to bio i nekakav kvazi moe i slični koji u ovo doba itekako prolazi u anime industriji ali joj i istovremeno srozava reputaciju i kvalitetu. Gdje su dobra stara vremena, ahhh.
Zato idem bacit oko na LotGH ^^
Predo, ne ljuti me da ne počnem flejmat bezveze :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nhf, ali kad god sam negdje uhvatio gledati Narutoa, ostavio mi je dojam nečeg na razini Pokemona ili Yi-Gi-Oh!, samo što se ne mlate sa stvorenjima i kartama, nego međusobno. A izuzev toga, jednostavno ne vjerujem da nešto može imati 400+ ili koliko već nastavaka bez da se pretvori u trakavicu. :<= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
... Inače, i dalje odgađam daljnje gledanje Haruhi, i krenuo sam u nabavku Steamboya. Zvuči kul, a i ono, čim je steampunk setting, automatski je winness. :>