Tvoj lik će biti Argonianborn pa će moći disati.
Printable View
Tvoj lik će biti Argonianborn pa će moći disati.
Neki cak ne mogu ni Oblivion pokrenuti! Ni Mount and Blade! Ni TF2!= Citat =:
Izvorno postao Forengner
ARMIJO UJEDINI SE!
Nakon 96 sati igre vidim novi loading screen.
Pa gdje još toga ima? :D
I onda navečer u Soltitudeu, a na nebu crveno polarno svijetlo sa zelenim rubom obasjava taj gotički grad. Skoro su mi se oči rastopile od ljepote.
uf sad kad izade creation kit, to ce bit ludilo, jedva cekam
Kad izlazi?
trebao bi sa novim patchem, dakle 1.4
kad samo pomislim sto se sve moze napraviti... suze mi poteku :pray:
Ovo će biti awesome.
Jedva čekam da netko napravi čitav Skyrim sa HiRez teksturama.... a onda trk u dučan po još 4 GB rama. :)
Nije li netko već napravio taj mod? Znam da ja reinstaliravam Skyrim jer mi PC ne može podnijeti tako awesome texture (CTD-a nakon par trenutaka) ^_^;= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Nema u cijelosti.Samo par gradova, a za ostalo da ne govorim. Sve se zasebno treba skidati.
Nadam se da je najava DLC-a. :)= Citat =:
Izvorno postao Pete Hines
završio main quest... nekak mi se čini prekratak... iznenadio sam se... vjerojatno zato jer sam dugo odgađao, prolazio side questove i sad kad sam krenuo s glavnim, završio je dok trepneš... anyways, završit ću još thieves guild i to je to... mala pauza, pa novi lik... :)
Lol, bilo je već 5, 6 puta. :D
Ma gdje, kad? Hebiga valjda sam propustio.
Prestao sam ga slušat čim je mjuza epsko krenula, pa mi je djelovao samo kao šum koji je kvari.
:D
To bi gledao.
Brat je počeo igrati prije par dana, onako sa strane ne izgleda loše. Zaigrat ću kad bude više vremena. Dali ima nekih modova koje bi bilo poželjno da stavi? Prvenstveno za UI.
SkyUI.
Ok, tnx.
Imam problem sa skyrimom, naime odmah od početka igre u lijevom dijelu ekrana mi se pojavi zelena traka, dali je netko imao takav problem? Pomoć.
http://store.steampowered.com/app/202485/
Free dlc na Steamu. HD texture pack zapravo
I Creation Kit je također izašao :D
http://www.pcgamer.com/2012/02/05/the-e ... to-myself/
Nordrick's forever alone adventures :D
Nexus modding competition, sponsored by Nvidia & iBuyPower
Skyrim Case za prave fanatike. :D Treba napraviti dobar nude mod i pobjeda je zagarantirana.
Jel zna netko koji su zahtjevi za HD Textures pack?
Valve And Bethesda Team Up To Add A Little Portal 2 To Skyrim
:pray: Najbolji companion ikad. :pray:
Moram priznati da mi se doista sviđa Steam Workshop: nađeš mod, opališ Subscribe i instalirano. It is... beautiful...
Quad procesor, 4 GB radne memorije te grafička s minimalno 1GB memorije.= Citat =:
Nemojte očekivati čuda - razlike jedva oku vidljive, a nekako sumnjam da se isplati žrtvovati perfomanse zbog takve nadogradnje.
Oh, HR texture su vani, ajde da i to probamo.
Nisu to naše teksture, to su ti HD teksture. :D
Treba imati više od nihovih recommended specs-a. (Barem su tako rekli na steamu.)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Netko je napravio HD mod za Whiterun pa se osjetilo trzanje. Ako treba radije dodam još rama, pa da glatko ide nego da igram sa trzanjem. Nema druge nego instalirati pa vidjeti...= Citat =:
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
4GB System RAM
6GB free HDD space
DirectX 9.0c compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon 4890 or higher).
DirectX compatible sound card
Internet access for Steam activation
Našao sam usporedbu. Negdje se vidi razlika, a negdje ne.
http://hothardware.com/News/Bethesda-La ... -Textures/
A opet, pošto razlika sigurno nije prevelika, nemoraš se zezat oko toga :)
ništa drastično... teksture su malo oštrije, i to se primjeti samo u nekim situacijama, recimo ovaj link, na zgradi se najviše vidi razlika...
nedovoljno da bi se osobno zajebavao s time... a i performance hit treba uzeti u obzir...
Meni je grafika u Skyrimu sasvim dovoljna. Ne patim od toga da ne smijem vidjeti piksel i rubove između poligona, a osim toga, u zadnje vrijeme mi i ovako FPS pada.
Nakon instaliranog Hi res packa, mogu reći da je udar na performanse minimalan - 4 FPS open world; 6 FPS Solitude.
..ak' je bilo sorkač.
Znam, mislio sam na HR - High Resolution ;)= Citat =:
Stavio, leti i dalje, texture su na nekim mjestima bolje al ono, jedva vidljivo.