Done.
Printable View
Done.
Imam problem.
Ovako svi igraci koje vidim su goli tj. ne ono goli neg u gacama kako je to u wowu xD
Sad neznam sta sam napravio samo je meni to.
Zna li neko rijesenje?
pokreni repair iz WoW direktorija
Dogodi se neki put da su svi goli i na live serverima, ali relog obično to riješi :D
EDIT:
ili još bolje, nabavi Belbi's Eyesight Enhancing Romance Goggles
Imam jedno pitanje,kupio sam wow account sa svim expanzijama,cd-key-jevima..uspjesno sam sve instalirao i igram ispocetka sa frendovima(iako je na acc bio lvl 80,igram svoju igru na drugom serveru)imam samo jedan problem,lik koji mi je prodao nezna sifru od e-maila tj on je taj acc mijenjao s nekim likom i navodno nezna sifru,on je igro godinu dana i sada prodao meni,uplatio sam si kreditnom 1 mj igranja ali me brine ako me neko hakira i slicno da cu izgubiti account jer nemam sifru od e-mail na koji je igra prijavljenja..promjenio sam sifru i sve ali brine me taj mail... pitanje je : jel se imam razloga brinu i sto ce se dogoditi ako me netko hakira i da li se to cesto dogada???
nesmijes postavljat ovakva pitanja na froum, kupovina/prodaja accounta je zabranjena,= Citat =:
Izvorno postao Green Nob
cuj mogu te sjebat jer moze bit da je tip lago da nema pass od emaila pa da stoga nemoze promijenit mail, ako imas sav ostali info svi cdkeyevi, secret Q and Answer napisi blizzardu mail da si zaboravio sifru od staroga emaila i da ti promijene email na neki novi po tvojoj zelji ! sretno i treba se pazit ima puno gamadi koji tako scammaju ljude!
= Citat =:
Izvorno postao Green Nob
ako te neko haka papa acc....sita stvar se desila frendu, lik mu je dao acc, hakali su ga, kad se kontaktirao Blizzu, nisu mu vjerovali da je to njegov acc bez obzira što je slao sve podatke itd itd, nije imao originalni mail, a frend koju mu je dao taj acc taj mail je negdije izgubio...ne vidim svrhu kupovine acc ili da mi neko da...jel ako se takvo što desi sav trud uzalud i apre koje si potrošio igrajuči....a roga koja je bila na accu od tog frenda nije bila za bacit, bilo je cca 20k zlata na njoj :D
Pa nek drugi put ne kupuje zlato od kineza :nonono:
Ok vako, frend mi je presto igrat prije cca 6 mjeseci
i neko mu je u tom razdoblju hacko acc i sad nemoze na njega, zna email i pass stari i ime , al se ne sjeca pod kojim imenom je registriro acc i sad nemoze retrievat :P
ima li neki nacin da se to retrieva?
Hmm, nije registrira acc pod svojim imenom, pa mislim da nece dobit taj acc nazad. More poslati mail blizzardu i vidit sta ce od toga izaci, al inace u takim slucajevima traze neki fizicki dokaz da je acc tvoj (kopija osobne/putovnice), al ako je neko dovoljno pametan da acc registrira na neko drugo ime pa mozda i ne zasluzuje da ga dobi nazad. :)
ok sjetio se imena
al nemoze se sjetit secret questiona sad :rotfl:
Treba mi addon da mi pokazuje hp od bossa u postocima, blizzard ui mi da da stavim postotke il brojke al ocu oboje, al ne da mjenjam one obicne frameove.
http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... rcent.aspx
valda bu ti dobar
odlicno, posluzit ce, fala, trea mi da znan kad je na 25% da pocnem spamat sw:d :)
lol, pa kaj ne koristiš recimo Pearl UI, tamo moš svakakve perverzije izvodt, a i dobro izgleda
Xperl mi je jos uvijek na prvom mjestu
to + barteneder i ja miran :D
pa da, najjači edoni, još dodam one điđe miđe za raidanje, dadly boss mod i dosta addona :D
volim kad mi je ekran čist ^^
imam problema sa inspectanjem ljudi okolo, stisnem na inspect i nista se ne dogodi
netko zna u cemu je problem? vec sam 3 puta pokrenio repair
Obrisi addon ili update....Poput perla itd...
@LukA33, mislim da je to Blizzov bug, frendovi su mi rekli i da ih odlogira kad probaju talente nekom pogledat. Popravit će se to ubrzo, valjda.
Tko voli minimalizam, mora probati TukUI: http://www.tukui.org/v2/tukui/download/
I njegov ingame config addon kojemu se pristupa sa "/tc": http://github.com/tukz/Tukui_ConfigUI/downloads
Jedini problem je ako baš želite malo jače izmjeniti UI, treba prčkati po lua fajlovima.
Ali znam da me to nije spriječilo dosad, pa valjda neće ni vas :P
I po meni najljepši UI, LUI: http://www.wow-lui.com/
Samo treba pričekati v4 za Patch 4.0 . Ima dosta opsežniji ingame config od TukUI-ja.
Ovaj UI je dosta teži za resurse, praktički suprotnost TukUI-ju. Eto, pa probajte :)
Btw. uvijek biram Dominos umjesto Bartendera. Puno je jednostavniji i malo lakši za resurse, a ima sve opcije kao i Bartender.
LUI ima predobar panel na vrhu :)
Hm, mogo bi probati TukUI, čini se jednostavan i efektivan...
Da, inače, što se tiče actiona barova, i ja preferiram Dominos :D
Ako gdje zapneš sa TukUI, slobodno pucaj, pa ću probat pomoć :D
Ali manje-više sve se da naći na njegovom forumu: http://www.tukui.org/v2/forums/
Koji su najbolji načini za zaradu trenutno? 69lvl sam trenutno sa rogonjom (mining mi je maxan a engi skoro pa maxan isto). Nemam još wotlk pa ako netko može preporučit kako da zaradim/nafarmam golde za flying mount (4250 golda xD) unutar tbc-a. Ore se baš i ne prodaju na grim batolu.
Dailies
daily + beskorisno farmanje smeća ^^
Kakav daily? 0.0 Gdje to mogu uzet :oops:
Kad si lvl 70 u Shattrathu, ima jos dailiesa u Hellfireu, Nagrandu (PvP), Terrokaru... Questovi s plavim uskličnikom. Mogu se obavljat 1 dnevno, 25 questova na dan.
Decki ima netko da igra na Twilight s Hammeru ?
Ako tražiš hrvatske igrače ==> Kor'gall za hordu, Darkmoon Faire za alliance. Ima još tih servera al ja znam pouzdano za ova 2.
Ah na twilightu mi dva frenda igraju u gildu su koi je prvi na serveru pa su rekli da ce me ubacit pa ono glupo mi se sad premjestat isponova