Može li tko napisat kakve performance tweakove da rade na steam verziji? Sjećam se da su bili na nekoj stranici, ali ne i na kojoj.
Printable View
Može li tko napisat kakve performance tweakove da rade na steam verziji? Sjećam se da su bili na nekoj stranici, ali ne i na kojoj.
Koji su patchevi potrebni za ovo da radi normalno, bez ekspanzija ?
Meni je radio odlično sa onim zadnjim 1.0.7.0, al ne znam sad da li prije tog patcha treba staviti neki stariji.
Zadnji.
Jel dovoljno samo njega instalirat ili treba i sve ove prije ?
Hvala :friends:
Evo radi savršeno s patchom 1.0.7.0, sve full, slideri na 60, i onaj bijedni benchmark igre kaže avg. 54 fps.
Obavezno stavi onaj Realistic driving and flying mod tako da možeš driftat ko čovjek i da makneš one premekane amortizere.
konfa? meni ta igra ne radi zadovoljavajuće ni na trenutačnoj konfiguraciji (phenom 2 x4 955 BE @ 4 GHz, 8 GB DDR3 @1600 MHz, HD7870 2 GB i OCZ Vertex 4 128 GB SSD)...= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
steam verzija igre, zadnji patch i sve.... :twisted:
Slabija od tvoje:
AMD X6 6300 @ 3.5 GHz, 4 GB DDR3 @ 1600 MHz, HD 7850 2 GB, bez SSDa.
I ipak ne radi savršeno, primjetio sam čudno trzanje, nije ni štekanje ni usporavanje, već kao da preskače dijeliće sekunde. Nije game-breaking, ali je iritantno.
Mislim da je to ovaj problem:
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1269228
Pogledaj si, možda nađeš rješenje i za svoje probleme.
Evo riješio sam ovo svoje s limitiranjem fpsa na 40, sad stvarno radi savršeno fluidno :D
I čekaj, PC verzija nema auto-aim ? Igram s gamepadom, Rumblepad 2, ali s emulatorom koji ga emulira u x360 gamepad, jedino što nemam analogne triggere.
Stavio sam čim sam instalirao, stvarno je bolje, al teško se naviknut na takvo sporo kočenje nakon PS3 verzije :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Upravo je to tvoj problem. GTA IV ima specifičan sustav ciljanja. S obzirom da koristi analogne triggere, polu stisnuti trigger se koristi za manualno ciljanje, a potpuno stisnuti za hard lock, odnosno auto-aim. Tvoja emulacija očito prihvaća samo jednu od tih kontrola, odnosno onu prvu.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Trk u dućan po official Microsoft x360 gamepad, rula :D
I mislil sam si da je to. A vjerojatno se da naštimati. Uzet ću si x360 gamepad preko ljeta vjerojatno, zasad moram živit s ovim.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Daj javi kad vrtiš kameru okolo, da li ti texture kasne (popup-aju sa sekundom kašnjenja)... Mene to užas jedan jebe i odgađam igru zbog toga, a bedasto mi kupovati novi komp kad ovaj još rula :/
To je najvjerojatnije do igre, niti jedan dio hardwarea ti ne može pomoći u tome...
(Hmm... mada nisam isprobao SSD, jedino još ako to pomogne, ako ne onda ništa ne može pomoći.)
Ne baš sa sekundom, ali dešava se blagi pop-up, ali i ja mislim da je to do harda.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nikad mi se to nije događalo. Doduše ionako mi je frame rate blago usporen pa se ni ne primijeti.
Ni ja se ne sjećam da je bilo problema sa teksturama. Baš budem stavio na SSD ak se sjetim da malo provjerim kak je sad situacija.
Nope, probao sam i na SSD-u mi je isto kao i na HDD-u. Znači da me vjerojatno grafa jebe.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Pa koja grafa onda treba za tu igru? Ja imam HD 5770 pa ništa. Meni se sve čini da je to do loše optimizacije, i taj se problem najvjerojatnije ne može iskorjeniti...
(Pa nije vrag da te to valjda toliko smeta da ne možeš igrati, kakve su ostale igre otvorenog tipa, još ispada da je GTA jedna od boljih igara. Mislim da jednostavno moraš prihvatitit stvari kakve jesu, pa češ onda moći igrati... :D )
Jelk tko igrao Saints Row? Kako se njima teksture učitavaju, baš me zanima...
Nisam imao nikakvih problema sa Saints Row, ali nije mi sjela baš igra. Možda joj dam šansu opet nekad.
Sve igre rade savršeno, samo GTA jebe. Saints Row, Just Cause 2, Skyrim, Rage, sve radi savršeno...
Drito ovak je kod mene, a komp je dovoljno jak da pojede igru. Nemreš tak igrati, pre odvratno je.
Već sam par puta pokušao riješiti problem, sa raznim skriptama, config fileovima, tweakovima, hrpa čistih formata sustava i verzija drivera itd. Izgleda da moram čekati novi komp :(
PS: Saints Row je dno gaming industrije.
Evo bome sad nisam siguran događa li se to meni ili ne. Baš ću skinut sutra da provjerim. Bilo kako bilo, takva sitnica me sigurno ne bi odvratila od takve igre.
Sitnica :pray: Voziš brzo kroz grad i odjednom izletiš kroz šajbu, zašto, zato što ti se stup stvori pred autom :D Trzuckanje je sitnica, ovo je kataklizmičko.
Dobro, meni nije ni približno tolko sjebano :D
Pa po ovom filmiću ne izgleda kao toliki problem jer se samo teksture u daljini sporije loadaju.
Pogle tu, savršeno prikazan problem... 0:28 pa na dalje...
Nisi mi vise prijatelj= Citat =:
Izvorno postao Bartuc