Ja sada mogu napokon reći da sam pravi fan Pantere, kompletirao sam sam sve albume...
Printable View
Ja sada mogu napokon reći da sam pravi fan Pantere, kompletirao sam sam sve albume...
lol?lol
znači, nova Metallica = iskonski duh Metallice + utjecaj Slayera + utjecaj RATM + dodatak istočnjačkog zvuka na nekim pjesmama
Sviđa mi ^^
moglo bi se na ovo otic= Citat =:
Pravoj 'najezdi' sjajnih metal koncerata koji se već jesu, ili će se tek dogoditi u Hrvatskoj ove godine, pridružio se još jedan. Naime, 26. lipnja će u zagrebačkom Boogaloo clubu nastupiti legendarni američki thrash metalci Death Angel.
Ovaj bend iz San Francisca je početkom godine objavio novi studijski album "Killing Season", kojeg će promovirati na zagrebačkom, te na još nekim europskim koncertima.
Opširniju informaciju o ovom koncertu objavit ćemo uskoro.
Na trenutak mi se učinilo da piše Dark Angel. ^^
isto meni se to učinilo :D
car... doduše, ima i većih careva, ali ipak... car. ovaj drugi mi je jeziv.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
ne sviđa mi se ovo o novom albumu metalike... zar nisu rekli da će da bude mešavine loada i blacka?! neću thrash!!!
Da,tko želi trash od trash metal banda.
Aj tiho budi. 99 % fanova Metallice se nada povratku korijenima, tj. Thrash-u. I rekli su da ce bit kao album između And Justice for All i Black album-a.= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
Hvala dragom Bogu da je tako...
Battlelore
Odličan LARPcore bend s kombinacijom ženskog vokala i death growla (ne mislim na onu lejm kombinaciju kakvu ima npr. Epica).
Battlelore - House of Heroes
Hehe, Larpcore. U jebate, vokalistica im je bomba, a i ima solidan glas :D . A ova stvar, House of Heroes, je onak, neki prosjek, ništa posebno, barem meni.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
99% ljudi su retardi. i da, negde čitam da su to rekli, a negde da su oni drugo. u svakom slučaju, i to može, samo ne testament. što bih voleo da urade hardcore album, u dri stilu... kao slayer sa undisputed attitude.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
inače, oni bar imaju dovoljno love da odjebu fanove i sviraju šta god im se svira (a to sigurno nije thrash... ljudi imaju po 50 godina, sigurno im se ne sviđa i dalje thrash i nwobhm).
:-x Ijoj, što mrzim te debilne izjave, pa pogledaj prokleti Sodom ili Destruction, isto ljudi od 40-50 godina, pa još uvijek praše ubilački Thrash i ne mijenjaju svoj zvuk ! Godine uopce nisu bitne != Citat =:
99% ljudi su retardi. i da, negde čitam da su to rekli, a negde da su oni drugo. u svakom slučaju, i to može, samo ne testament. što bih voleo da urade hardcore album, u dri stilu... kao slayer sa undisputed attitude.
inače, oni bar imaju dovoljno love da odjebu fanove i sviraju šta god im se svira (a to sigurno nije thrash... ljudi imaju po 50 godina, sigurno im se ne sviđa i dalje thrash i nwobhm).
da bre, ti poznaješ likove iz sodoma, pa znaš da im se i dalje sviđa thrash... ti ljudi nemaju muda, plaše se da promene zvuk, jer će fanovi da kažu da su se prodali i više niko neće da im kupuje ploče.= Citat =:
zamisli da likovi iz destructiona krenu da slušaju jazz... i objave jazz ploču, koja nema ni t od thrash. ti dolaziš na forum i krećeš da pričaš: ''ovi iz destruction se prodali, više ne sviraju metal!!!'' a toga se oni plaše.
ali shvaćas li ti da je sam james rekao da su se s st angerom htjeli približiti onim debilnim bandovima nu metala linkin park i limp bizkita samo kako bi ih moglo što više ljudi slušat ? njima je do para, a ne do muzike... meni je ride th elightning pravo remekdijelo i stvarno sam sretan šta se vraćaju korijenima
St. Anger je bio više projekt da se opet zbliže,kao što se vidi u filmu Some kind of Monster,promjenili su stil,izbacili Kirkove solaže,agresivniji bubnjevi itd itd,htjeli su novi zvuk,to su dobili ali ne na pozitivan način. Master,Justice,Ride,Black su mi najbolji njihovi albumi po svemu,Load mi je možda i najlošiji..
nisam to znao... neke pesme stvarno jesu nu (the unnamed feeling - slipknot, all within my hands - soad), ali neke bogami i nisu. ustvari, možda ti znaš, šta su dirty window i sweet amber. baš mi se sviđaju, a ne znam na kog su se ugledali sa njima... voleo bih da čujem još nešto takvo...= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
load i reload jesu mjetal. mnogo podsećaju neki delovi na corrosion of conformity koji se deklarišu kao stoner/southern metal, tako da je i load stoner mjetal. podsećaju i na down, ne znam jel' si čuo to, supergrupa (fil anselmo, peper kinan, reks braun), koji se deklarišu kao sludge metal. to jeste mjetal, nije alt rock, nit je hard rock.
Samo da kažem, da objave Jazz ploču, sigurno nebi tvrdio da su se prodali, zato jer bi onda vjerojatno još manje albuma prodavali, a i volim Jazz :) ja ne tvrdim da se Metallica prodala s Loadom, nego je to jednostavno, objektivno gledano, lošiji album od prvih 5. Oni su se prodali sa St. Angerom, zna se kolko je Nu-metal bio popularan u to vrijeme, i oni su jednostavno uskočili u taj žanr gdje se vrtila lova. A promijena zvuka kod benda ne znači uvijek nešto loše, pogledaj Anathemu, prije su bili Death/Doom Metal, pa su prebacili na nekakav atmospheric/prog rock. I publika i kritičari ih još uvijek vole, zato što tim prelaskom nisu izgubili ništa na kvaliteti, za razliku od Metallice, Celtic Frost-a (Cold Lake) i još puno bendova.= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
Ja sigurno ne.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Fala Bogu pa ti poznaš likove iz Sodoma pa znaš da im se više ne sviđa thrash.= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
Fala Bogu pa su ti članovi Metallice obiteljski prijatelji pa ti znaš sve kako se oni osjećaju.
Improvizacija sa jazzom je odlična, poslušaj si Atheist pa ćeš shvatit o čemu se radi. A i Death je isto improvizirao sa jazzom.= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
Uglavnom Baldrick, ponašaš se ko da si popio svu pamet ovog svijeta, pa tu tuviš drugima o glazbi koju očito ne poznaš baš najbolje. Idi rađe slušaj Kevina Federlinea umjesto da tu imaš nekakve proljeve.
odgovaram na post od vojvode od erla:
ti ne tvrdiš, ali 99% ljudi (daklem retardi) tvrde da se prodala sa loadom. idi na http://www.yumetal.netS(sjajan forum, btw) i nađi temu o metalici... svaki 10 post je: ''sve posle blacka je shit, oni su se prodala, ja sam tr00!!!''. inače, meni nije jasno kako vi određujete objektivno koliko je neki album dobar? ja ga pustim, i ako mi se sviđa meni je subjektivno dobar, ako ne, onda mi je subjektivno loš. kako sad da objektivno odredim dal' je dobar il' nije? i nigde nisam ja rekao da je promena zvuka loša, svaka čast za anathemu, ja sam uvek za to da ljudi sviraju ono što im se svira, a ne to što fanovi 'oće.
Ahhh, napokon netko ko cijeni Kanwulfa, svemogućeg stvoritelja black metala i najvećeg tr00 metalca ikad!= Citat =:
Izvorno postao LL21
znam da nikome ko ima više od četrdeset godina, ne može da se svidi thrash, pa to ti je.= Citat =:
Fala Bogu pa ti poznaš likove iz Sodoma pa znaš da im se više ne sviđa thrash.
otvori um, jazz je bio samo metafora, nisam mislio bukvalno na jazz.= Citat =:
Improvizacija sa jazzom je odlična, poslušaj si Atheist pa ćeš shvatit o čemu se radi. A i Death je isto improvizirao sa jazzom.
Zašto se nikome sa više od 40 godine ne može svidjeti Thrash? Onda bi dečko i ti trebo otvorit malo um.
Samo da kažem da je Nargaroth, tj. Kanwulf kreten i da ga se netreba uzimat za ozbiljno. Čovijek sumanuto laže, mislim da je čak tvrdio da se družio s Deadom iz Mayhem-a, tak nešto je bilo. Inače, pretuko ga je Wolf iz NSBM benda Absurd, što mi je neizmjerno drago, makar je i wolf kreten. Al ajde, priznat ću da mi je fora ta izjava Black Metal ist Krieg ! :D= Citat =:
Izvorno postao LL21
naravno, ne treba uzimati ozbiljno bilo koje black, death muzičare... death je samo zajebancija, a black su ludaci što pale crkve.
House of Heroes je s najnovijeg albuma, koji je lošije ocijenjen od prethodnih. Vidim da svi Battlelore fanovi hvale Sword's Song, pa ću ga poslušat kasnije.= Citat =:
A šta se tiče LARPcore, tako ja zovem sve bendove koji se previše uživljavaju u fantasy setting. :D
Kaisa Jouhki - jako dobra teta ^^
Indeed...
...ali Karin Axelsson i Simone Simons su zgodnije.