mislim da je sve >4k skroz dobro.
iako svugdje ima retarda ofc.
Printable View
mislim da je sve >4k skroz dobro.
iako svugdje ima retarda ofc.
Ja se lagano penjem iznad 3000 :D
Dok se kalibriralo sve sam gubio, sad samo nižem pobjede. Napokon w/l rating iznad 50% :cry:
pobjedis dobijes 25-26pts, izgubis dobijes 25-26
gg volvo, dota1 rankings
To sam čitao negdje, objašnjeno čak i ima smisla.
Ali rijetko se dobiju bodovi nakon izgubljenog.
ja nisam nikad dobio brijem kad sam izgubio:/
al sam zato izgubio 8-9 gejmova za redom i spušio 200 bodova.
long live the king.
pa pobjedis i dobijes, izgubis i izgubis bodove...
nema veze ako je team retard a ti si bio dobar suport, opet spusis bodobe
Zato pikas kerija svaki gejm.
ja se stalno vrtim oko istog....
pobjedim pa izgubim
Ja izišo iz trencha.
3-4 gejma u plusu.
Ranked je super. Deset pobjedim, 2 spušim.
Hvala na savjetu da igram ranked, Stormcrow.
Bio sam prisiljen igrati Storma solo hardlane protiv Spirit breakera...u timu s 3 supporta bez kurira...s trojicom 12-godišnjaka na wannabe tri-laneu...u kojem su feedali.
:'(
Moja duša ima trajne ožiljke.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja sam odigro 10 mečeva
Sve pobijedio
Onda počeo gubit 37-4 i slično
gg matchmaking
Meni se uglavnom ne da igrati taj ranked zato kaj ima samo AP i CM. Najdraži mi je all random i aj bok, nema previše razmišljanja.
Nemože bit AR u rankedu :(
To bi bilo zabavno :rotfl:
ar je najgori mod ikad, ap je dobar ako ocu igrat nesto specificno ili ne tryhardat, cm ako zelim igrat dotu
Ne.
Meni -sd rula.
Betat se na Liquid protiv Rox-a? Daju 54/46 šanse, omjer itema 1:1 za Liquid.
rox ima bzz-a
To sam ja jedino i igrao. Sad u rankedu igram ap jer je captain uvijek tard koji ne zna banat i picka 5 supportova.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Ljudi, kad iskoristim augment scroll, jel mi to daje tradable ili untradable iteme? Jer dobijao sam tradable ali zadnji put kad sam iskoristio, dobih untradable. Možda to ovisi o input itemima?
Oce itko trejdat? Dam bilo sta iz inventorya za 4 keyeva, samo mi treba ostat jedan nametag.
http://steamcommunity.com/id/Sunnyyyyy/inventory/
Jebo bog isus mater doti. Onaj tko je gledao Liquid će znati.
Imam najgoru sreću na svijetu.
reko sam ti rox ima bzz-a
Nije u tome stvar, nego su cheatali, Liquid je trebao dobit onda su serveri propali. Vraćali su miljun puta na 7. minutu (di je liquid sveukupno pokupio još koji kill) i onda su startali iznova i liquid je opet počeo bolje i opet su propali serveri.
I onda su napokon fixali servere i šta se desilo? Znao sam.
cjeli inventory ti ne vrijedi 2 keya xD= Citat =:
Izvorno postao sakondo
ako ubacis untradable item, dobijes untradable item. ak ubacis sve tradable, dobijes untradable= Citat =:
Izvorno postao Sh4m4n
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
nije cheatanje, jednsotavno bad luck.= Citat =:
Izvorno postao Sh4m4n
also nikad, nikad se ne kladi na americke timove. imaju 1 uspijeh u miljon gejmova, sve ostalo failaju. (govorim murica vs eu)
Kako uvijek dobijem untradable kad sam neke već tradeao iz scrollova? :(
pa kad stavis neki koji nije tradable item unutra i dobijes untradable item. dovoljno sam tih recepti koristio i nisam nitijednom naso na takav zajeb
cak ti i upozorenje napise. jedno za kao ovi itemi ce se nepovratno unistiti, a drugo da stavljas untradable item
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Valjda si ga s ovim zbunio. Ako ubaciš tradeable iteme, trebao bi dobit tradeable iteme. Druga stvar, ''certain items you craft may not be tradeable until X/X/X date. ''