3xPD, IE, BT!?
WTFROFLOLOMGBBQ!
Printable View
3xPD, IE, BT!?
WTFROFLOLOMGBBQ!
Kico.
secound :(
480 je HD?
Sendi kaže da je isto.
480p does not qualify as high-definition television (HDTV); it is considered Enhanced-definition television (EDTV).
Nego koji build preporucate za Veigara?
Sendi se ne bi složio sa tobom.
Fuck him.I´m a diva
koji gajd :D :D
jesam jedini kojem je server unavailable ?
Ne, valjda imaju problema nekakvih :I= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
6 Hours Ago
We will be performing an emergency restart in order to resolve the current issues with the server. We anticipate service to be back in about 3 hours.
Boosts will be extended for the duration of the downtime.
We apologize for the lack of information. The particular issue affected our ability to login to the forums to post messaging. I will update this thread with more information as i receive it.
Edit: responded with an update, didn't edit the original response:
6:30am (gmt) We are still working to get service back up. We ran into a hardware issue while restarting the system. Estimated uptime is 9:30am (gmt).
Edit 2: We are still in the process of getting everything back up. Maintenance has been extended by about 2 hours.
Edit 3: We're still working through some issues. We need to extend the window by 2 hours.
Lol EU :p
Bio je i jučer NA u banani :3
Kako užasno štekaju US serveri, vec sat vremena ja i 3 frenda pokušavamo premade napravit i nikako nece :c
da se nadovežem na onu stvar oko dota/lol igrača.
Normalna stvar da dota igrači gube u lolu kad njihov skill tamo nedolazi do izražaja, čista logika.
Ti nisi išao u vrtić?= Citat =:
Izvorno postao .
Nije "vrtić" več "vrtič".
Znam zato ga pitam jer nisam nija! hwala sto si me proswijetlio mwa= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
ja jesam, vrtić zeko, bilo je zakon.
Astronauti svi failaju u Cessni jer njihov skill ne dolazi do izražaja.
Koji kura.c, ljudi.
Baš to. Jebala vas DotA, stvarno nikog više ne zanima za koju igru treba više skilla, kakvi su dota igrači u LoLu i obrnuto, koja igra ima bolje balans itd. Zagurajte si te usporedbe u guzicu ili si otvorite poseban topic za njih, a ostavite ovu temu za pričanje o onom radi čeg je i otvorena.= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
OK, on-topic. Naučio sam carryat sa Caitlyn. I dalje je malo UP, ult joj je u većini slučajeva beskoristan, a W i E trebaju AD a ne AP ratio, ali opet... od zadnjih 10 gameova s njom, 7 winova, 5 fakat teških carry situacija (12/2/19 style). Ashe i Tristana su mi i dalje draži, ali ima i Caitlyn nekog gušta.
Rang3ru stari trolle, namiriso sam te na kilometre.= Citat =:
Izvorno postao .
Gee...= Citat =:
Other users posting from this IP: Rang€r [ 19 Posts ]
pa šta nije bilo očito, mislim ono..
prepozno sam ga nakon prva dva posta :(
:pray: :pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ali meni i dalje nije nikako jasno zašto jebote
Jer mu je banan acc?