@chameleon...kako ne? Nije li u tome bit?
Već ste i rekli da su attention whore i da žele imat pozornost i pažnju.I in je to.
Kako onda nebi željele se ''hvaliti''(lol) time?
Printable View
@chameleon...kako ne? Nije li u tome bit?
Već ste i rekli da su attention whore i da žele imat pozornost i pažnju.I in je to.
Kako onda nebi željele se ''hvaliti''(lol) time?
Spoznao sam da me uši bole od slušalica... :(
Što ne? Pa naravno da se hvale time na neki način. U tome je poanta.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Pa ti si rekao (valjda ti, sad nisam siguran) da se ne reže, jer da je, nebi se hvalila time.Ili je to netko drugi bio?
Da se zapravo reže (odnosno ne reže nego da si PREREŽE žile, da se zapravo ide ubit) se ne bi hvalila jer bi zato imala pravi razlog i bolio bi ju kurac šta drugi misle. Ovako sere okolo kako se 'reže' i kako je jadna, tužna, neshvaćena i da obožava bol i da se mora rezat. Ja bi ju odavno nabio na kurac. Glupača retardirana. Ili bi joj pokazo par slika na kojim se zapravo vidi kad si netko reže žile ili da zapravo pati.
Ajd baš ju pitaj šta joj se desilo pa se ona 'reže'. Sigurno joj je pas crko ili tako nešta -.-
Netko drugi. Ja sam samo rekao da se ne isplati sažalijevati nad takvim ljudima jer su to uglavnom prolazne faze.
Ja sam u srednjoj imao frendicu koja je pokušala u školi na taj način počinit samoubojstvo. Doduše, kod nje to nije bila faza, nego joj jednostavno puno toga nije štimalo u životu. Sva sreća da je na kraju sve dobro završilo pošto se razvila u jednu fenomenalnu osobu koja daje faks s odličnim uspjehom i koja je velika potpora okolini.
Želim samo reći da ne treba radi toga osuđivati ljude, nego im pomoći. I sa stručnjakom ako treba.
Smrt je prolazna faza?
da. poslje toga idemo u pakao. :evil:= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ako se to odnosilo na moj post, krivo si me shvatil. Kao sto su ovdje neki rekli da je to samo faza, ja sam s svojim postom htio samo pokazati da to ne moze biti "faza". Kod takvih ljudi ocito nesto gadno ne stima i treba im pomoc strucnjaka.
Sucidalnost je prolazna faza :)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Da, to su ljudi koji su se zapravo pokušali ubit. A ovi što okolo seru da se režu su pičke smrdljive i njih treba ubit zato što su glupi. Ili prereži žile i umri ili se prestani sažaljevati i nastavi normalno živjeti. Ako žele pažnju nek naprave nešto dobro da ju zadobiju, a ne da ovako svi misle kak su jadni. Tak i tak ništa dobro od te pažnje neće bit.
Istina al pocetak je bio loš pa... ma nebitno... bilo pa prošlo... :)= Citat =:
Izvorno postao loo
Spoznao sam da istu pjesmu preslušavam već 40ti put; pjesma me dirnula u srce, a to je teško napraviti osobi bez dlake na jeziku.
Spoznao sam da nisam majku obavjestio da danas planiram spavati 6+ sati pa sad moram ići nahraniti psa.
Da sam ponovno poceo wsw igrat
Spoznao sam da za tjedan dana idem u Zagreb i da ću napokon otić u Westgate :killyou:
Najgori razlog za dolazak u Zagreb imaš :>
Ne, to je samo jedna od mnogih stvari koje ću tamo učiniti. A i ovdje nema poštenih trgovina s odjećom pa si sad tamo idem nakupovat pun k stvari.
polozio prvi kolokvij iz arhitektura....hell yeah 8)
Da, što se tiče onih wannabe emoa (sad shvaćam da sam temu napravio u pljuvačnici)...
Dobro, shvaćam ako si prereže vrat ili glavu ili skoči sa zgrade.To shvaćam.
Ali ono svakodnevno rezuckanje...jednostavno nema smisla.Nema logike.
Ako već hoćeš biti tužan, ajde onda samo plači u kutu, ali rezuckanje sigurno neće pomoć.WTF ono?
Ali bar je nisam odjebao kao što bi, vidim, većina :D
spoznala sam da je mirkec jedan osjećajan, susretljiv i emocionalno inteligentan dječak, voljan pomoći ljudima (hmm,,,curama) u nevolji :)
bravo mirko! :thumbs2:
Bol uzrokuje lučenje endorfina. Good enough :>= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Spoznah da je jako loše imat super prijateljicu.
Jer je skroz na skroz zgodna i na kraju se zaljubiš u nju, a ona ne želi ništa više od prijateljstva?
Manje-više...
Nisu loše inače ko prijateljice, al' ako se previše približiš...
Brat mi je bio na jednom od onih dječjih okupljanja kad se netko obuče u Sv. Nikolu i dijeli darove, pa mi je iz vreće slatkiša dao Kinder Jaje. U njemu sam dobio figuricu wigga nilskog konja, ''MC Happy Hippo''. Kako megaloše. ;(
Tek sam sad skužio "friend" opciju na forumu. Zakon e, idem dodavat frendače. Predo je prvi. <3
Beskorisna opcija, jedino što radi jest da ti označi PM-ove frendača zelenim kvadratićem. :)
Ali da, imam i ja tebe. <3
Aaaah, jednom sam i ja bio kad sam bio malen... no već onda mi je bilo pojašnjenjo kako je Nikola ogromna podvala, pa nisam pretjerano uživao :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R