Bičam po sutrašnjem ispitu iz povijesti :c
Printable View
Bičam po sutrašnjem ispitu iz povijesti :c
Bičam po vjetru koji nikako da prestane puhat,nemozes ni zapalit cigaru kako bog zapovjeda
Također.= Citat =:
Izvorno postao Looky
Bičam po tome što ću radi izostanaka morat pisat iz matiše i Hrvatskog ispite o čitavoj godini. :(
bičam po tome sto ljudi toliko bruje i pisu o skoli,i toliko brinu o njoj
evo neke od mojih ocijena:1,1,1,1,-2,1,2,3...
I da li me briga?Naravno da ne
Al tebi vjerojatno ne prijete izbacivanjem iz kuće. :D
Jer jos nisu vidili ocijene
A i izvlacim se tako da kazem,ma evo taman se sutra konto javit i ispravit,i javim se za 2 tjedna :rotfl:
@Hrcak - sve se vise bojim da imamo iste roditelje.
Zato jer je glupo imati neku perspektivu...= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Tako je šta če ti škola samo sjediš i kriviš kičmu :toilet:
Lud si lud si -ma prelud si.
Da bar ima tu u madjarskoj elektrotehnicka skola hrvatska, a ne ovo sranje od opce gimnazije(jos su predmeti ples,ins. glazba i glazbeni -.-, onda knjizevnost i gramatika su posebni predmeti itd, itd..)
Mislio sam upisat FER ali iz matematike sumnjam da cu imat vise od 3(bogu hvala ako i to..) posto me jebe jezik...
Sad stvarno vise neznam sta za upisat, osjecam da mi je zivotni poziv graficki dizajn, modeliranje, crtanje, mreže, hardver n sheez ali stvarno pojma nemam koji fakultet bi mogo bit za tako nesto..
Ja danas dobio ukor i sad sam pod "nadzorom". Još da znam šta to znači.
samo te gledam= Citat =:
Izvorno postao Xero
Jos malo pa proces iskljucenja jel?
jesi li se uopće okušao u grafici i modeliranju? ne znam da li uopće postoji studij za to u nas, ali to je nešto što možeš naučiti i u fušu kao i većinu zapravo korisnih stvari.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
u modeliranju nisam, ali volio bi..
U grafici jesam i to mi ide poprilicni dobro, vec sam napravio 20ak placenih poslova (npr. jedan od njih je i ono kad je sickmanno trazio logo ^^ )
Znam da se da to u fušu radit, ali ja bi radje neko obrazovanje i to...
Ak ne uspijem FER, mislim da cu probat FOI upisat, ak nit to, onda stvarno neznam, neb opce tio bio odvjetnik, doktor ili tako neko mainstream zanimanje, fujto.
Htio bih u buducnosti radit nesto, npr. u nekoj firmi ali da sam ja sam svoj sef i da je to usko povezano s informatikom, kao administrator sustava ili tako nesto, a kasnije tam u 30etoj bi htio otvorit svoje poduzece i takve stvari, ugl. neki posao za koji se dobije dobra placa :D
U FOIju, FERu i tako dalje radit ćeš programiranje svih vrsta, od embedded softvera do web razvoja, ali ništa ili gotovo ništa od modeliranja, tako da imaj to na umu. Moja preporuka je da ako to želiš kreneš kao samouk dok još imaš vremena. Za rad sa 3D grafikom, modeliranje i animaciju si prestar za počet s time ako imaš 20 ili više godina. Navodno.
Šta se tiče sistemske administracije, to je općenito manje plaćen posao od nekog razvoja softvera, i nije tako lagan kao što se ponekad čini. Sjeti se da je to zapravo preuzimanje jedne masne odgovornosti da će neki računalni sustav raditi, a od tebe se očekuje da ga držiš u radnom stanju i ako ga ne uspiješ osposobiti ne postoji nikakva isprika. Svoj šef jedino i jedino možeš biti ako sam osnuješ firmu, a teško da ćeš moći tako po završetku faxa. Deal with it.
Kako bi ja volio na fer
Samo me mala stvar sprijecava,zvana matematika kladim se da te tamo izludi
Eh?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Kaj to kao postoji dobna granica do koje smiješ početi modelirati ili animirati? Ako ga stvarno zanima uzme hrpu tutoriala i za 1 godinu ako ima volje napravi čuda.
Pada mi na pamet Veleučilište u Varaždinu (VELV) - smjer Multimedija, oblikovanje i primjena. Doduše, faks je zbrda-zdola, ali polako napreduje. Faks pokriva puno područja (multimedija), ali od svega toga samo neke osnove.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Bicham po ljudima sto zovu STALNO kad ja spavam...prvo otac,onda frendovi,onda djed 3 jebena puta (wtf granpa) i onda bas kada mislim da mogu ukrasti jos sat -dva dodje susjed i SILUJE zvono da je mogao i mrtve probuditi..
..
..
ARGGHHHHH!
Imam 16 god :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma i programiranje je meni zakon, al npr. ak budem studirao za razvoj softvera nekog, di cu pobogu nac posao u Hrvatskoj s tim? :S
Ništa se ti ne brini, samo nastoj da naučiš što više toga i po mogućnosti skupiti čim više iskustva i naći će se posao. U Rijeci ima Novatec, Multilink, još neka firma kojoj sam zaboravio ime, u Zagrebu ih mora onda bit još kudikamo više, uključujući GISDATA i druge veće zvjerke.
Za posao se ne brini, samo nastoj onda razvalit faks. Ako ćeš s nečime naći posao, onda je to sa software developmentom.
I ak ništa drugo nek otiđe van ak tu ne nađe posao.
Frend mi je na Feru, kaze da je matematika nesto prestrasno, da je preteska... i sve je proso osim matise :).= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Same sa mojim bratićem. Ne žali se on previše, al matematiku jedva prolazi.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Tko mi je uzeo username xarabas na groovesharku dabogda mu djeca ne imala imena :@@@@@@@@@@
FFS!
bičam po igri trials 2. šta sam je tolko jebeno retardiran da nemogu preć onaj jebeni luping. FFFFFFFFFFUUUUUUUUU!!!!!
PREHLADA! :@
Jel se i vama desi nekad u drustvu ili s nekim kad sjedite da odlutate malo na minut-dva?
Nekad se tak uhvatim da razmisljam o sasvim desetim stvarima ili mi je prica jednostavno nezanimljiva pa se iskljucim.
E onda pocnu komentari ljudi; jesi ok, jel nesto nije u redu, jel sve arghhblarrgghgghhghghghghghghg....j$@%
Ne znam, bas mi dignu zivac tak debilna pitanja
E! Nisi mogao točnije pogoditi! To mi se dosta često događa, imam jednu frendicu koja melje sto na sat i onda kad šutim par minuta odma ona a zašto si ti tužan?!?! Kaj je najbolje u njezinom sam društvu to napravio već par desetaka puta ( :rotfl: ) i svaki puta ona mora jesi tužan. Bokte.