Diablo 2
Titan Quest
Printable View
Diablo 2
Titan Quest
Morrowind (bar mislim da je, nisam gubio vrijeme na sam prelazak :eyebrows: )
500 injak sati ako ides sve q prolazit, ja sam izdurao 150 u prvom prijelazu i još par puta od 50 do 100 sati, tako da definitivno je jako blizu beskonačnosti hahammm= Citat =:
Izvorno postao Raz
Da, to je definitivno najbolja "beskonačna" igra. Nakon što je završiš, samo nastaviš dalje sa životom u toj legendarnoj svjetini :D Ono, Oblivion na vodoravno osmu potenciju.
Dosta pričanja o Morrowindu, ne želite valjda imat moje nepoložene ispite na duši...
Daggerfall je *doslovno* beskonačan. Kruže brojke po internetovima, pogledajte malo. Random generation ftw.
Not my pair of socks... Random generation mi je oduvijek bio nemastovit. Stajaznam, oblivion mi u velikoj mjeri nepase jer mi djeluje random generated...= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
kako očekuješ da nađeš beskonačnu igru koja nije random generator? to je teorijski nemoguće.. 500 sati nije ni blizu beskonačnosti, ša pričate
500 sati je 20 dana i 20 sati igranja(na baš previše za nekoga ko ima puno slobodnog vremena).
@feanor nađi si neki MMO ili nešta pa tuci po tom, nećeš nikada nači beskonačnu SP igru koja nije random generated :P
jel zna ko na kojem principu radi sid meier's pirates? isto random ili?= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Wait, what?= Citat =:
Izvorno postao Scourge92
ups lol, krivo sam napisao :S trebalo je pisati "ne baš malo vremena za nekoga tko nema puno slobodnog vremena" :S
sorry na double postu.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Sid meyer's pirates je hmm, mjesto je stalno (karibi ofkors) ali tijek ratova i sličnog je naravno random. Pronalaženje "questova"(ne moraju se radit, ali utječu na završetak igre tj. što ćeš biti kada odeš u mirovinu) je isto random ako naletiš na pravu osobu u taverni. A i tjekom igre prolazi vrijeme(mjeseci, godine) i nakon nekoliko godina prisiljen si otiči u mirovinu jer postane gotovo nemoguče da održavaš posadu zadovoljnom. Ratovi, obavljanje questova, pljačkanje i slično je sve random tako da se može dogodit da su svi u ratu ili nitko ne ratuje. Meni je bilo zanimljivo igrati nekoliko puta na različitim "stranama" (malo gusar, malo se pridružim španjolcima i tako u krug), ali neće te predugo ostavit za kompom.
Isprobaj Age of Pirates ako te zanima gusarstvo.
da, i to sad znači da je beskonačna?= Citat =:
Izvorno postao Scourge92
bilo koja igra koju čovek stvori ne može biti beskonačna. prosta logika. pritom mislim na kampanju, skirmish može biti beskonačan. eventualno, mmo-ovi mogu, ali pod uslovom da proizvođači updejtuju kontent beskonačno= Citat =:
@feanor nađi si neki MMO ili nešta pa tuci po tom, nećeš nikada nači beskonačnu SP igru koja nije random generated :P
Sumnjam misli doslovce na beskonačnu igru, već open ended koju se može nastavit igrat nakon što se prođe "main quest".
Da, tako nešto tražim. Znači imaš main quest, i nakon toga mnoštvo optional questova koji su djelomice random a djelomice napisani by human. Fable mi je bio jako zanimljiv, i dobro mi je to što je open ended, al jbga, ima premalo optional questova.= Citat =:
Izvorno postao Raz
@ keko: Ne zanima me previše gusarstvo, nego sam pročitao u PCP da je igra beskonačna.
E da, jel može netko reć kakve je kvalitete ovaj novi Sid meier's pirates? Jel isto dobar kao original i jel igriv na 1680x1050 rezi?
Isprobaj onda svejedno Age of Pirates, igra ti je isto tako open ended.
DWARF FUCKING FORTRESS
LOSING IS FUN
Probao. Iako volim komplikovane igre, ne želim potrošit 5+ sati na tutove i razumjevanje igre.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
edit: i jesam ja uopće tražio RPG?? Tražim igru koja je beskonačna al opet imaš statove koje nabijaš na gore.
Znači nešto tipa Spore Space Stage, proširuješ svoje carstvo i održavaš ga.
Možda izgleda kao puno ali vjeruj mi isplati se, evo samo jedan primjer: http://lparchive.org/LetsPlay/Boatmurdered/
:D
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Isprobaj ovu novu space strategiju: Distant Worlds.
a je'ote bog, ne tražim space, to je bio primjer! :\= Citat =:
Izvorno postao keko
A da u tom slučaju kažeš žanr i setting igre koji bi ti bio po volji?= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Nismo baš vidoviti pa da znamo dali će se tebi sviđat space simulacija ili platformer sa skupljanjem novčića...
dajte liku beskonačnu igru, vidite da mu setting nije bitan
ni žanr
Microsoft Flight Simulator X
X3 - Reunion i Terran Conflict.
:3
Freelancer: The Next Generation
Sid Meier's Civilization. Bilo koji.
EVE Online, baci bar trial. :)
Civilization 2 prije davno igrao. Odlična igra, iako sam tada imao manje od 10 godina tako da je bila previše komplikovana za me. Kasnije igrao četvorku i jednostavno mi se nije svidjelo.
EVE Online igrao trial,bio mi je jako zanimljiv, ali jednostavno ne želim se obvezivat na dugoročno plačanje igara, pa zaboga mu, nisu igre struja ili voda. Njih bi trabao jednom platit i onda da si miran.
Freelancer mi se ne čini nešto, ali isprobat ću ga za svaki slučaj. Javim za tjedan-dva.
x3 me zainteresirao, ali nisam skužio jel MMO ili ne.
I once again, zatvorili ste se u space setting. :(