-
Re: Anime & manga everything related
Double post nyaa~!
Lol, ovo u prošlom postu nije nova epizoda Driftersa, nego novi chapter. Daleko je to još od animea...
Inače, imam poriv za rewatchanjem nekih animea. Mislim da ću se ipak suzdržati od toga zasad, jedino, pogledati ću jednu epku Desert Punka sa engleskim audiom, čisto me zanima da li sinkronizacija išta vrijedi.
A još nisam maknuo sa osme epizode Haruhi...
-
Triple post nyaa~!
Pogledao ovo gore spomenuto, sinkronizacija je okej, barem što se Kante, i ostalih muških likova tiče, odrađeni su sasvim pristojno... S druge strane, kao što je i običaj i engleskim sinkronizacijama s japanskog, ženski likovi zvuče glupavo, Junko recimo zvuči kao jeftina drolja, a Taiko [inače dašak loli cutenessa u animeu]Spak zvuči kao mali dečko. :scared:
... A postoje i neke razlike između titlova i sinkronizacije, prvenstveno u tome što je sinkronizacija puno prostija. :P
Kanta: ''Remember kids, a smart man knows when it's time TO RUN LIKE A LITTLE BITCH!''
:)
-
De benajte ga, tripl posta :(
:P
-
Nisam ja kriv što je Hellboy bio feget pa sad imamo vremensko ograničenje na edit. :(
Uopće mi ne smeta ako netko spoji ta tri posta.
-
Ma šalim se Predo Medo, vidi belju :P
Btw. još sam na Mortal Kombat: Conquestu, a kad to završim bacam se na Spice and Wolf :)
-
eto pregledah vase preporuke te sam atm zapel na bravo girls. nemogu reci da je nes pre pre dobro, no da se pogledati. uz to gledam i onaj negime!? po predatorovoj preporuci
-
Što se tiče Negime, nastao je prema mangi koja trenutno broji oko 300 chaptera i još nije dovršena, tako da ju niti jedan anime ne pokriva cijelu... Prva verzija je Mahou Sensei Negima! i u svojih 26 epizoda pokriva nekih pet-šest arcova mange, a potom je uslijedila alternate retelling verzija, Negima!?, koju ti, pretpostavljam, sada gledaš. Ona također ima 26 epizoda, i, s nekim izmjenama, u njoj priča ponovno počinje iz početka, ali nakon par polečetnih epizoda slijede sasvim drugačiji arcovi... Kad s time završiš, slijede HaruSi NatsuSOVA epizode, koje su uglavnom bazirane na fanserviceu uz malo character developmenta, dok nakon toga pak slijede Shiroki Tsubasa Ala AlbaSi Mou Hitotsu no SekaiSOVA epizode, koje inače u Japanu izlaze uz samu mangu, i od kojih svaka pokriva po par chaptera mange koji nisu obrađeni u TV seriji... I također sadrže puno ecchija, za razliku od TV serije, gdje isti praktički ne postoji. Evo o čemu pričam. [klik]
Inače, izgleda da bi mogao doći treći TV anime?SMegamože. :P
-
Droppao Fairy Tail. Borbe koje su trebale biti epske su krajnje neozbiljne, šale se stalno ponavljaju, ima rupa u radnji, character developementa praktički nema, a u zadnju su epizodu ubacili i wannabe emocijalne stvari poput magije koja funkcionira na sistemu osjećaja ili tako nečega... mah, ako ništa drugo je soundtrack bio dobar. Eh da, u sljedećoj će epizodi već biti filler :rotfl:
-
Mah, ja sam mislio da će anime bit neš al totalno mi je glupo ispao. Al zato je One Outs najveće iznenađenje koje sam mogao dobit počevši ga gledat.
-
Jedini sportski anime koji valja je onaj kojem je glavna tema mahjong... da, Captain Tsubasa mi je pokvario žanr. :)
-
Da, mislim da se zove Saki. Sam kaj mahjong baš i ne kužim, mislim da bi prošlo vremena da to skužim; naravno to ne znači da ga neću pogledat. Neznam jel si gledao One Outs ili ne al meni je fakat dobar, donekle predvidljiv u nekim djelovima al opet konceptno dobro složen.
Kad bi sad malo bolje razmislio neznam jel bi mogao iz šuta nabrojat barem 5 sportskih animea, a koji su stvarno dobri.
Captain Tsubasa :rotfl:
-
A ja još uvijek tražim onu mahjong mangu koju sam čitao jednom prilikom, sa nijemom curom.
Đizs ono, nigdje se ne spominje, nisam valjda sanjao to.
Evo, našao, kao što sam i mislio, radilo se o drugačijoj igri. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Shion_no_Ō
-
Pa kaj se ne zove Saki...
-
Mislim da Arby ne govori o specifičnom animeu već općenito o animeima sa mahjongom. :)
Ja sam na Saki došao tamo negdje do ~5 epizode. Nekako mi je previše generično zasad, a i mahjong ne kužim baš.
-
Kad ste se već toliko uhvatili Saki... Shitfuck, čime se neki ljudi bave. :(
I onda meni netko govori da sam otaku ovo ono. ;(
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nisam ja kriv što je Hellboy bio feget pa sad imamo vremensko ograničenje na edit.
Pojasni.
-
Hellboy je jednom puko i sve svoje postove zamjenio warez linkovima, te je stoga administracija uvela vremensko ograničenje na edit postova.
-
http://www.imagesforme.com/upload/1c82bc2e.jpg
Još jedan k-on single je ovdje, a sastoji se samo od jedneSpjesme (ona gdje Yui pjeva sa promuklim glasom). :rotfl:
Pretpostavljam da je ovo došlo sa dvd verzijom, jer sumnjam da je netko dovoljno blesav da kupi samo jednu pjesmu... ili ne? XD
-
Inače, Arby, kad ćeš navratiti na msn malo, možeš bar jednom svakog tromjesečja.
-
@Raz
Ne znaš ti ništa... Pravi otakui kupiti će i po desetak primjeraka. :)
-
Da.
Taman kad se izlize jedan cd,ubace novi i tako......
dosadno mi je
-
... Enivej, uhvatila me želja da pogledam Negima OVA epizode, iako sam si obećao da neću dok ne dođem do tih chaptera u mangi... A mangu nikako da nastavim čitati. :I
Inače, još ništa od Bebopa, pošto sam primjetio da, iako bi mi stao na HDD, nakon toga na njemu ne bi više ostalo ni trunke mjesta, tako da ću prvo morati neke stvari prebaciti na devedeje... I prije toga ih zippati, jer ću u suprotnom na devedeje potrošiti više nego što bi me došao eksterni HDD, za kojeg, nažalost, još nemam para.
S Haruhi sam i dalje na osmoj epizodi...
Usput, lolwut: Saten-chan Raep Media Comparison
:))))))))))))))))))))))))
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Inače, Arby, kad ćeš navratiti na msn malo, možeš bar jednom svakog tromjesečja.
Budem ja na MSN-u svako malo (Morgoth će posvjedočiti) tako da se vjerojatno samo lagano zaobiđemo. :)
@Otakui rasprava:
Anime DVD-ovi su u Japanu oko $70 (otprilike duplo skuplji nego u Americi) pa nemojmo ulaziti u to koliko su otakui spremni potrošiti na svoje obsesije (Konata je dala dobar primjer: uvijek uzmi 3 primjerka stvari koju kupuješ), a da ni ne spominjem kako tamo pojam "fandom" dobija sasvim novo značenje (čitaj, fanatici kupuju sve živo što nosi logo/lika omiljene im franšize).
-
Da, Lucky Star motorno ulje s mirisom breskve, recimo... :)
-
Meni bi bila dosta jedna majica.
-
@PR3DAT0R:
Naravno, treba generatoru gorivo da bi zagrijao njegovu sobu zimi dok ga u krevetu čeka plastična Mikuru-waifu. :)
Meni je oduvijek misterija kako se ti otakui financiraju... ono, u nas bi za takvo nešto morao dignuti kredit. Svaki mjesec.
-
Možda su neki lovaši. Ili jednostavno samo rade cijelu godinu, nemaju curu/ženu, skoro pa nikakvih kontakata sa prijateljima osim preko neta, i svu svoju lovu koja im ostane bacaju na to.
-
When one has no life, anything is possible. :)
@Sonik
Nabavi karticu, order onlajn. Ili to, ili ovo.
Ja bi uz majicu htio i poneki poster i figuricu, kao i još par mangi, ili pak neku light novelu...
U biti, narudžba zadnje dvije stvari već je u planu. :)
-
Dobro da nitko ne gleda japanske drame, samo bi nam to još falilo. :)
-
http://www.imagesforme.com/upload/9564e82d.jpg
= Citat =:
Juuzawa Juu is a delinquent high school boy who just wants to be left alone. One day, he is approached by Ochibana Ame, who claims that she knew him in a previous life, and now wants to serve him as his "knight". At first Juu wants nothing to do with Ame, but after a classmate is murdered, he accepts her help as he looks for the killer.
Izašla je prva Denpa teki na Kanojo OVA epizoda... čini se zanimljivo, odgledat ću kasnije. Pogledao prvih par minuta i ono... odmah baca na scenu silovanja, tako da pretpostavljam da će ovo biti nešto malo brutalnijeg.