Spoznao da mi je posvećen forum report, Boz legendo. Tralala.
Printable View
Spoznao da mi je posvećen forum report, Boz legendo. Tralala.
Naravno. Kaže da će mi nešto kupiti za rođendan i tobože "tražim po netu", ali znam ja tko će zapravo iskočiti iz paketa. Nisam od juče.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Spoznao sam da su mi usporili net, bez ikakve promjene na stranici, dakle tamo i dalje stoji da imam prvi pakte interneta iako sam u opomeni:(
Mislim da sam totalno posjedovao današnji kolokvij iz Građe računala, ali ću svejedno provjerit zadatke na kompu poslije.
Da imam kartu za Metallicu 16.05.2010 See ya there motherfuckers
Moja sucut.
Da mi baba piše knjigu :pray:
Svašta spoznah večeras, naprimjer frendu su ukrali mobitel koji je dobio prije mjesec dana, ono baš mu se veselio(inače voli mobitele), drugo je da su mi naočale slomljene, i to okvir na nezgodnom mjestu, ne znam hoće li se moći popraviti i na kraju sve cure koje mi se donekle sviđaju su zauzete, baš vesel dan.
Također, odsad imam sedam sati petkom, ono do 7 i 30 u školi, pravo odlično
Da sam se preselio u ZG :)=
spoznao sam izdaju:nagovorio sam starog da kupimo desktop komp za 5 i pol tisuce a brat,stariji,koji inace nema pojma o kompu,jako sporo pise itd itd...nagovorio starog da kupimo laptop za 5 i pol tisuce i reko kao"nebude to moj komp,to ce bit nas,svako ce ga jednako koristit"i da jos kazem da on uopce ne igra igrice i odlucio se za laptop samo zbog fejsa koji sam mu JA slozio i u tih tjedan dana kolko ga imamo ja sam jedva 2 sata proveo za njim...inace imam kantu od kompa pa sam se ponadao igrat napokon dotu bez lagga i probat dragon age:origins... :( :( :( :twisted: :twisted: :twisted:
= Citat =:
Izvorno postao Luka123
Vjerovatno igra igre.
vjeruj mi...ne igra...
Spoznao sam da:
--nisam odavno bio aktivan na ovom forumu
--da je je*eno biti fizikalac
--da mi svi govore da sam smršavio :D
--da više privlačim žensku pažnju u zadnje vrijeme :fof:
Pozitivnom ili negativnom smislu?= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Ovisi kako smatras paznju u smislu kada neka baba trci za tobom i dere se "Perverznjak jedan, boga ti jebem, ti i tvoje pipanje!"
Pozitivnom ofc. :)= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
Ne trče babe, već vršnjakinje. :)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
I ne deru se. :D
Kao što je kolega croat naveo u primjeru, nije svaka pažnja automatski pozitivna. I ne moraš nam svima pokazivati srednji prst zato što imaš muda pipati nevine starice na placi, neki od nas ipak imaju makar trunčicu poštovanja prema starijim osobama.
Ako se vršnjakinje ne deru, onda ne raspoređuješ proizvode po policama kako treba, te time samo sebe sramotiš jer dok je tebi to zabavno njima je dosadno, tako da bi drugi put mogao donijeti neku literaturu tako da tvoja vršnjakinja ima šta za čitati dok ti radiš fizikalije.
OK, isprobat ću tvoj način.
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
majketi jes to elektro skola kralju?
Šta sad si i ti u elektro ideš, na kraju će ispast da si u istom razredu ili da si učionica prekoputa
haha, bate ja I c
boli nas kurac dok oni vozare nama skola 2 zgrade dalje keke ^^ :D
ps
koji si smjer?
Spoznao sam da je danas national lemming day. Ljudi se šeći posred ceste, ne gledaju kad je prelaze, bez obzira na to što im je crveno... Samo sam čekao kad ću pobrat nekog sa autom.
Ja sam 3 c , evo spoznao sam nešto, ne znam ni ja šta, ovo je tek tako da ne bude prazan post :D
Spoznao sam da je ovo ostalo na prošloj strani.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Lemming. :)))
Treba to igrati.
Ko tebi dade vozačku u ruke?! :shock:= Citat =:
On-topic-Spoznao sam da je Pingvinče mobilan.
Spoznao sam da je sonić uzeo garfilda opet za avatar :D
Također sam spoznao da je Daleka Obala sasvim dobar kafić, ima dosta prostora za šutku :D
Spoznao sam da mi je internet brži što je gori signal!?
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ispitivač koji je umjesto: "2009." napisao: "2002." godina. Dobro ja vozim, ali kad ti se ljudi bacaju pod auto dođeš u iskušenje :)= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Pazi na jabuke.
Pošto igram ME trenutno... Jabučar creepers ^^
= Citat =:
So many pedestrians so little time. :evil:
Burna noc. Opet glava boli...
@gothic45:
A ne, posebno suicidalni penzioneri koji idu prelaziti cestu usred špice... po mogućnosti sa hodalicom tako da se jedva potežu.
Hmm da, spoznah da danas napunih pune 22 lete. I dobih koju sijedu vise :)
gz...
Spoznah da nemam jebene srece...>@
Spoznala sam da mi je negdje na cesti ispala lampa od žmigavca... Odvratno... mrzim taj auto....S:twisted:
Najveci cooler do sada... :)
Spoznao sam da mrzim internet.