Pogledao i ja Vampire Bund... prilično ok epizoda. Sviđa mi se što je ova epka imala neki tok radnje, dok su mi prijašnje epizode davale dojam randomnessa.
I napokon saznao otkud cura vukodlak od koje sam često znao viđat slike po internetovima... Renkin San-kyuu Magical? Pokaan. Slice of life ecchi komedija/parodija o vampirici, vukodlaku, androidu i vještici koje zajedno žive u nekom ogromnom drvu u središtu grada... :rotfl:
Šteta što nemam blage kako napravit gif. file iz ove scene xD
07-03-2010, 00:36
unknown
Re: Anime & manga everything related
When foreign cultures talk about Japan, they usually talk about anime and / or manga. Usually, it's anime. Anime is terrible. It used to be okay.SNow, it's not. It's inbred trailer-trash in entertainment form: Every season's new Japanese animation places one-upmanship of every single aspect of the last season higher on their list of priorities than even "make something entertaining."SThe same can perhaps be said of all Japanese entertainment, though it's not relevant anywhere else as much as it is in anime. Anime used to answer the questions of kids' dreams: "How awesome would it be to be a world-class assassin / kung-fu master / robot pilot / baseball hero?" Now it's just a bunch of shit pandering to perverts and pedophiles. Anime heroes used to be people with amazing job descriptions; now they're reasonably young men who find themselves miraculously sharing houses with a dozen girls aged six to nine, accidentally almost touching every other scene. Or else it's just guys with huge hair and impossible weapons shouting jargon.SLong ago, manga aspired to be like Dragon Ball Z: graphically iconic, with a story more coherent than it probably needed to be.
živa istina, potpuno se slažem sa likom :thumbs2:
07-03-2010, 00:43
Sonic_Moronic
Lol, loše, promiče superzakon epsku akciju jer je prema nekoj logici objektivno bolja od slice-of-life/harem uradaka.
Inače, pogledao polovicu Azumanga Daioh. Amusing. Kimura-sensei i Sakaki mi rasturaju.
07-03-2010, 01:07
Electromaster
Ovaj članak gore, ukratko, poručuje dvije stvari: Kao prvo, da je Naruto megazakon awesome anime, i kao drugo, da su Chobitsi uberglupo pedofilsko megasmeće.
A ja se s ni jednim ni drugim nikako ne mogu složiti.
07-03-2010, 01:42
Aral
= Citat =:
Izvorno postao unknown
When foreign cultures talk about Japan, they usually talk about anime and / or manga. Usually, it's anime. Anime is terrible. It used to be okay.SNow, it's not. It's inbred trailer-trash in entertainment form: Every season's new Japanese animation places one-upmanship of every single aspect of the last season higher on their list of priorities than even "make something entertaining."SThe same can perhaps be said of all Japanese entertainment, though it's not relevant anywhere else as much as it is in anime. Anime used to answer the questions of kids' dreams: "How awesome would it be to be a world-class assassin / kung-fu master / robot pilot / baseball hero?" Now it's just a bunch of shit pandering to perverts and pedophiles. Anime heroes used to be people with amazing job descriptions; now they're reasonably young men who find themselves miraculously sharing houses with a dozen girls aged six to nine, accidentally almost touching every other scene. Or else it's just guys with huge hair and impossible weapons shouting jargon.SLong ago, manga aspired to be like Dragon Ball Z: graphically iconic, with a story more coherent than it probably needed to be.
živa istina, potpuno se slažem sa likom :thumbs2:
Čitao na Kotaku brijem, niš posebno, ja tak i tak gledam ono kaj volim i nitko mi to nemože osporit ^^
07-03-2010, 03:16
Jopax
Mislim da se ovaj članak više odnosi na poplavu Moe/Yuri/itd. animea u zadnje vrijeme i slažem se, iako i ja gledam samo ono što mi se sviđa toga je sve manje, trenutno pratim samo FMA koji je dobar primjer kako anime ne mora sadržavati ništa od gore navedenoga da bi bio dobar i zanimljiv, iskreno se nadam da će se smanjiti broj ovog trasha što izlazi, nek rade manje al nek bude kvalitetno
07-03-2010, 09:54
Raz
Stvar ukusa i samog trenda... prije su to bili manly-men anime a sada random slice of life. Onih dobrihSanima (koje su van opisa navedenog) će uvijek biti, samo treba gledati malo dalje od mainstreama. :)
Moram doduše priznat, ova je sezona dosta slaba i jedina uistinu dobra stvar je Durarara, dok su ostale izričito za ljubitelje određenog žanra (Sora no Woto, Baka to Test, Hanamaru) ili jednostavno osrednje (Vampire Bund, Ookami Kakushi).
07-03-2010, 23:55
Raz
DA, DA, DA! :D
08-03-2010, 00:10
Arbiter of Change
Faking cliffhanger na kraju. :)
Najjače mi je kad snajperist uteče jer ga je Koizumi pogledao.
Ane... ili pak referensa na ministrovu ženu koja je tvrdila da su ju oteli alieni, prejako. :)
Ja polako završavam sa prvom sezonom Darker than Black i Indexom (yep, osjeti se značajan pad kvalitete nakon odličnog uvodnog dijela... zadnja Angel fall epizoda koju sam pogledao je bila strašno klišejna).
08-03-2010, 00:52
croat1gamer
Mogu tek zamisliti kako ce sljedeca epizoda biti zestoka. :)
Nagadam da je u pitanju prvi precjednik NRK ili neki car, iako bi Konfucije rulao.
08-03-2010, 10:17
Electromaster
Pogledao i ja, bogati. :))))))))))))
08-03-2010, 14:25
Electromaster
Double post nyaa~! :3
Haven't done that in a while. :P
Enihau, pogledao epizodu 22 Railguna!
Kulna epizoda, radnja i dalje fino napreduje... Ponovno je tu Kiyama... I konačno saznajemo koja je Uiharuina moć!
Enihau, u sljedeće dvije epizode slijedi klimaks... Radnje, jel. :P
08-03-2010, 18:24
System
Pogledao DMC. :pray: :rotfl: :pray: :rotfl: :pray: :rotfl:
Kakvi manijaci. Ona scena kada stoji iza auta :rotfl: :rotfl: :rotfl:
08-03-2010, 19:33
Aral
= Citat =:
Izvorno postao System
Pogledao DMC. :pray: :rotfl: :pray: :rotfl: :pray: :rotfl:
Kakvi manijaci. Ona scena kada stoji iza auta :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A ne, i onak trči kad auto krene. Epic :rotfl:
08-03-2010, 21:45
Electromaster
Inace, @ "tek smo sada spoznali DMC" ekipa...
Kek. :P
08-03-2010, 21:52
Aral
Vidio, staro već :) I znao sam da je to dmc, za dmc znam već jako dugo, samo ga nisam gledao od kad je izašao ^^
08-03-2010, 23:38
Kostolomac
Nikad čuo nit' vidio taj DMC. Kad ste ga prvi put spomenuli mislio sam da je riječ o Devil May Cry xD
Ali vidim da vam se jako sviđa pa ću počet gledat :)
08-03-2010, 23:41
Raz
Pogledao 9. epizodu Ookami... dobra epizoda nešto mračnije atmosfere. Mnogo je toga objašnjeno, ali bi zato ovaj hepi end zamijenio sa nekim malo krvavijim. Ako ništa drugo, nadam se 'nice boat' endingu na kraju svega. ^^
08-03-2010, 23:46
Arbiter of Change
Predatore, jesi mogao nabiti još 10Mb-a slika? Loadaju se svejedno, makar bile u spoiler tagu.
Ništa, čekam FMA:B... nema animea nešto.
09-03-2010, 00:00
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Predatore, jesi mogao nabiti još 10Mb-a slika? Loadaju se svejedno, makar bile u spoiler tagu.
A onak, nisam neko vrijeme pa eto. Da se nađe. :P
09-03-2010, 16:42
Electromaster
Double post nyaa~! :3
Pogledao epizodu 10 Chu-Bra!!
Prokleti bili, opet su me uhvatili na isti štos s lutkom na početku. :)
Inače fora epizoda... Malo mi se smrklo kad su počeli o onim grudnjacima za muškarce, ali moe moe Kiyono kasnije je nadoknadila za to. <3
Dobro sam se roflao na cijelu priču o njenim pokušajima da poveća grudi...
Izuzev toga, lulz hajlajt epizode je definitivno epski overdramatizirajući školski drama klub, koji me podsjetio na određene epizode nekih yuri animea, kek. :P http://www.imagesforme.com/upload/81d6071d.bmp
Kraj epizode je FFFFFFUUUU- :(
Možda sam jednostavno u takvom moodu sada, ali pogodilo me. :I
09-03-2010, 19:38
Aral
Jebale te bmp. slike od 500kb, kaj nemreš konvertirat u .jpg. I nema veze kaj imam adsl i flat, ubijaš ostalu ekipu u pojam :eyebrows:
09-03-2010, 19:40
Kid A
A sto se bmp slike naopako loadaju, to me uvijek zanimalo
Yup, odličan je bio... možda čak i najbolji u ovih zadnjih 10-ak epizoda. 20 mi je minuta preletjelo kao 5. :)
Btw, dali je manga završena ili će i ovo imat neki vlastito određen kraj?
11-03-2010, 11:49
Worthaur
Manga jos nije gotova al se blizi kraju, izlazi samo jednom mjesecno kolko sam skuzio
11-03-2010, 23:37
Norther
pogledao i ja FMA, neloše.
pogledao 2 epizode higurashija, danas planiram jos 4-5 komada...zavrsio sa 1 "sezonom" naruta ( 26 epizoda ) i sada bi trebao preci na drugu, ali higurashi je prvi na listi :P
12-03-2010, 00:29
Raz
Završio sa Plutom.
Pred kraj sam se malo izgubio doduše, zbog svih tih tko-je-kome-šta-i-zašto poveznica i nisam u potpunosti skužio stvar sa onim medvjedom...