E Sys, jel ima neka fora da upišem na onoj mapi sa botovima, ili zapravo ne mogu igrati sa scourge herojima ? Kad biram heroje nakon kao nekog "cooldowna" nestanu. :S
Printable View
E Sys, jel ima neka fora da upišem na onoj mapi sa botovima, ili zapravo ne mogu igrati sa scourge herojima ? Kad biram heroje nakon kao nekog "cooldowna" nestanu. :S
imas odredeno vrijeme u kojem mozes birati heroja. ak oces sve heroje koristiti ukucaj -apngne i svi heroji su ti otkljucani (ako si sentinel, u tavernama imas i scourge heroje). tebi je valjda isteklo to vrijeme pa su ti se zato zbrisali i dat ti je random heroj (i bonus 250 golda)
da kao sto ti ragna rece.
-ap moras upisati (imas nekih 20ak sec da to upises kad starta gejm).
ako neupises nista onda je normal mode, ako si sentinel nemozes birat heroje iz scourge kucica i vice versa.
dok se samo sjetim najava kako ce lol bit nenadjebiv jer na njemu radi "pravi" otac dote...
ajme, odma moram na wc...
bez obzira sto je preuzeo mapu, ajsfrog je od dote napravio ono što danas je...
Ste znali da je icefrog 2 godine radio u S2, te s njima radio HoN?
agreed.
icefrog > ostatak
on ju je najvise razvijo i digao na jebacku competetive razinu.
guinsoo je se probably odrekao zato sto nije mislio da ce biti toliko dobra koliko je.
@Hansi - nije da je radio bas u S2 nego im je davao savjete vise.
ali u svakom slucaju S2 je imao njegov blagoslov da radi HoN. ^
icefrog radi na nekom proizvodu dota + valve :)
tako se prica.
vidit cemo sta je sta..
pa da, tako nesto, ali je svejedno sudjelovao sa njima i dobivao novce
da, valve sad radi na nekom novom dota projektu sa icefrogom
Jep.Gledam bas valve otkupio prava na Dotu 2 i dotu 3.Tako da neki misle da ce mozda trilogiju nekakvu napravit.
mnogo čudno O.o
Evo nasao sam.
http://www.dota-utilities.com/2010/0...trademark.html
this. :/= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
DotA 2, DotA 3!?
wtf :)
ali posto mi je Valve uz bok sa Blizzardom (yep, dva favorita! ^^), neocekujem nista lose.
we shall see..
70% ljudi na Gareni koristi MH. Jeli to točno?
Pa kaj sam ja bedak sused?
90%ljudi na svim dota gameovima koristi mh.
70% je prevelika cifra.
imho 10% je realnije. (ako gledas garene random pubove onda 20% cca)
u svakom gejmu ima barem jedan mher.
brijem..
al uzmi u obzir da nezna igrati... pa ga svejedno ownaš bez problema...
Hmm na iccupu za sada nisam naisao ni na jednu osobu za koju sumnjam da ima mh.Dok na gareni ekipa to radi preocito.
takodjer, samo sto neigram na iccupu nego na rgcu.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
cini mi se hack free.
bleh mh me samo zbunjuje, a što se tiče wardova to mi uvjek frendovi kupuju :D
zato mi se svidja rgc.
svi znaju svoju ulogu.
nepostoji gejm bez chicka/wardova.
:)
da samo što je svaki game isti :(
vise-manje da.
isti kurac kao da igras warove samo.
ako se zazelim nekog heroja odem u public channel i potrudim se da budem captain. :)
onda si pikam tehija pa me mass flejmaju :d
ma competitive dota je u kurcu teskom svaki game isti pickovi nemam sto vise ni pratit.
npr. jedan klan (ehome) pika vena koji se skoro nikad nije igro u competitive i od tad je u skoro svakom gameu veno preglupo. Ista stvar sa ovim triple laneovima.
A ovi wannabe idioti na rgcu mi idu na zivce jer ja nezelim igrat svaki game ista sranja.
Bio sam gledao na netu info, kažu da ih 70% ljudi koristi na gareni, što me po malo baca down jer ja ne koristim nikakav mh za game, niti druge razne hackove poput garene za dobijanje više exp-a, a u zadnje vrijeme viđam previše ljudi koji imaju mh. -AH komanda više ne vrijedi, a likovi koji su pravili antimh, od prije kojeg mjeseca su počeli praviti mh-ove, tako da uspješno probijaju sve zaštite, jer su ih i oni sami stvarali. Što jest je, Garena i DotA više nisu ono što su nekada bili. Čak i da su dosadni i da je prošlo njihovo vrijeme, bilo bi zabavnije nego igrati s mh-ovima.
@ prozor
nevazno je sto je svaki gejm skoro isti (makar cu ti dolje nabrojat heroje koji se cesto pickaju pa ces vidit da nije bas tako), ako je dobar, dobar je.
u svakom slucaju mnogo bolji od puba punog debila.
a veno je jeben heroj koji se pickao duze vrijeme.
nema se tu sta previse pametovat, ima slow, imba aoe ult i wardove koji uvijek dobro dodju.
a sad, opet kad gledas dosta heroja se igra, sve zavisi.
potm, bm, wd, sile, enigma, sven, slardar, doom, cm, vs, necro, dusa, morph, veno, wl, wr, pugna, zeus, lina, lion, sf, tide, visage, razor, aa, kunkka, rhasta, panda, cent, traxa, es, pl, lich, viper, sk, tinker i fakat mi se neda dalje nabrajat. :)
+ sto se nekad uzimaju heroji tipa void, sniper i tako.
uglavnom..
@C
Garena nije vec 2-3 godine ono sto je bila.
Ma blago rečeno, svi heroji se pickaju, nema heroja koji se ne picka, barem mislim da nema niti jednog heroja koji ima najmanji broj pickova. :) Svaki heroj može pawnati svakog heroja, u 5v5, jer obično pikaš onoga s kojim možeš zabiti prethodno pickanog neprijateljskog.
Nego, šta mislite o modeu cm?
ono što se prije radilo usmeno prije warova, ajsfrog je metnul u taj mod...
o -cm i pricam.
to su pickovi u normlanim cm gejmovima sto sam nabrojao na prosloj stranici.
a ne public ap.
koji bi mi bio smisao nabrajat public ap pickove?
jebote kurac c..
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
[quote=Rang€r]:pray:[/quote:2fikfbt2]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Reverse":2fikfbt2
:rotfl:
jos ja gledam koji kurac, ali nije mi se dalo zamarat :D
Ma nisam to pitao nabe. :rotfl:
Pitam šta mislite o njemu, kao što sam pitao i što mislite o mr, ne pitam za pickove i vezano uz vaše postove, tj. ne vezano je za vaše postove.