Ili joj je samo dosadno. Nisam još upoznao neki stvaran slučaj "pravog" emoa (a sumnjam i da postoje).
Printable View
Ili joj je samo dosadno. Nisam još upoznao neki stvaran slučaj "pravog" emoa (a sumnjam i da postoje).
Psihički poremećaji, anyone? :)
Ili ako su dotične osobe hawt žemskinje, onda ih dobro izrejpati :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ma i meni je to glupo, i većina ljudi zapravo su ''emo'', jer je to tako in.
God, mrzim govoriti da je nešto in.
Ali eto, da i upoznam ''njihovu'' psihu.
Još uvijek razgoavaramo.
Pa naravno da ne postoje. Ako doživiš nešto strašno sigurno ne bi okolo svima govorio: 'Joj, ja patim, ja sam emo...' nego bi te bolio kurac šta si i samo bi htio to nekako zaboravit/popravit. Ti ljudi neznaju šta je prava patnja (ne kažem da ja znam) nego samo traže pozornost. Idu mi na kurac i treba ih fino našamarat i reć da su djetinjasti i glupi ko kurac. Pa kako oni planiraju živit? Cijeli dan će sjedit kod kuće u mraku i na msnu pričat okolo kako im je život jadan?
Dis. Jedini pravi razlog zašto bi netko bio emo.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
:o= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Okeeee...
ah, ne tako!
pa treba je dobro izlupati, par dobrih šamarčina pa da vidiš!
ako ne pali, neka se reže i na to joj treba sipati sol!
Izgubio sam u biljaru danas :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da, iako mi ponekad dođe da to rečem nekim ljudima...jednostavno, ne pomaže.
Ovako je puno bolje.Već sam nabacio komplimenata...i već sam joj zakon :D
Ali s nekima nemam tako strpljenja.
Naprimjer, oni nasilnici i wannabe face.
Njima samo govorim da su debili i ne trudim se.
Spoznao sam da u razgovor ne treba ulaziti ako nemaš dobrog povoda za to i jož apr rezervnih tema. I da netreba forsirati jedno te istu dosadnu spiku... :(
Random stripek kojeg sam se uslijed ove rasprave sjetio:
http://www.imagesforme.com/upload/96b55169.gif
:>
Ma jebeš to. Redovito sam dušebrižnički odgovarao od ludih ideja kolege iz razreda dok sam bio u srednjoj kad su imali neke pomisli i razmišljanja o suicidu. Sad me više boli đon za takve - neka se onda ubiju i gotovo. Ko im je kriv.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
@Kostolomac - a jebiga. Ja ga pak nikad ne igram jer skoro nitko od kolega računaraca neće igrat biljar. :(
Slažem se, samo mislim da ne ciljamo na isti ud kojim se dotična radnja izvršava :)= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Lol, dala mi je MSN da malo popričamo (!).
MSN joj je *ne smijem* :D
Ups.Brišem joj MSN.
Nadam se da joj nitko nije uhvatio msn.
Uglavnom, u vezi je emoa i broja 666 :(
Superultramega originalno.
MSN mislim nisi baš moro editovat post.
Svi koji hoće njen msn nek se jave Malokiju na PP, ostalo je u admin logu.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Ja sam ga upamtio. :(
Ma samo je važno započet razgovor, a kasnije se uvijek nađe neka tema za razgovor. Ne treba skupljat teme za razgovor nego treba nešto zanimljivo radit pa da imaš o čemu pričat.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Umm, koliko god emoi bili isforsirani, anti-emo fore još više sakaju. Ionako ona nije emo ili išta slično, samo joj je dosadno pa se igra uloga.
Nabavi im neki Virtual Pool pa igrajte u mreži :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ali rezala se i plakala konstantno.WTF.
Spoznao sam da je u zadnje vrijeme forum posto puno zanimljiviji. Nekako su svi aktivniji i stalno se ima o nečem pričat...
Pics or it didn't happen. Or, even better, videos.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
:roll:= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
A ponekad me baš primi volja za biljarom. Ko da se boje štapa, nevjerojatno. :(
Pa naravno da se nije rezala. Kako možeš vjerovat takvim sranjima? Ako se netko reže onda se sigurno ne hvali okolo s time. Jedna iz mog razreda si je razrezala žile prije par godina i to NIKAD ne spominje i napizdi se čim neko spomene.
Da sam nekako out glede ovih forumskih dogadanja...ono, emo, angle eye, Maloki i njezin msn... :?
Znači da ima još nade za tebe. BEŽI BRE, SPASI SEBE, ZA NAS NIJE VAŽNO!!11
Pa nije problem da bacimo koju partiju :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
You're on. Iako nisam igrao već dosta dugo pa su mi skillovi otupjeli.
Ja ne napustam svoje drugove... :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon