Hijoj, kako mi je ovo dobro. Trip Hop DJ + avangardni Jazz trubač = psych chillout savršenstvo. Još samo kad bi se dokopao nekih solo radova Toshinoria, do Krusha je još i lako doći. Nadam se da će u budućnosti složit još koju suradnju, šteta bi bilo da ovakav potencijal ostane samo na jednom vrhunskom dijelcu.
10-11-2009, 23:52
Kid A
Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
Pamtim ovo.
10-11-2009, 23:53
Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Pamtim ovo.
As expected :)
Zahvali se useru beba nema zvečku, on mi je otkrio obojicu.
10-11-2009, 23:55
Kid A
Drugačije sam to zamišljao, pa budući da preferiram death, nisam baš oduševljen. A koliko će se svidjeti blekerima, ne bih znao, jer o blacku nisam baš kompetentan govoriti.
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
John Frusciante - Smile From The Streets You Hold
Drugi album koji je uradio nakon odlaska iz RHCP.U to vreme je bio teski ovisnik o heroinu sto se primjeti na jedno 99 % albuma.Kasnije je priznao da je taj album uradio da bi dosao do novca za heroin i kasnije ga je iz griznje savjesti povukao iz prodaje.Iskreno,srce mi se paralo dok sam slusao ovo.Toliko boli,tjeskobe i patnje na jednom mjestu.Ne znam jel ima jedna osoba na forumu kojoj bi preporucio da poslusa ovo.
Poslušao sam svih njegovih 10 albuma osim ovog najnovijeg, inače rekao je za prva dva albuma da su mu financirala ovisnost i da ih je prodavao čisto da zaradi za dop, najbolji njegov mi je to record only water for 10 days. I da lik je genijalac, osim pomalo visokog vokala koji mi smeta :D
11-11-2009, 13:31
TeraBajt
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Miles Davis - In A Silent Way
/kat
Vidi avatar za mišljenje o albumu.
<333
11-11-2009, 14:08
Duke of Earl
Bude se često vrtilo ovih dana, moram popamtit sve te refrene i naučit plesne korake za kocert.
11-11-2009, 16:56
Kid A
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
John Frusciante - Smile From The Streets You Hold
Drugi album koji je uradio nakon odlaska iz RHCP.U to vreme je bio teski ovisnik o heroinu sto se primjeti na jedno 99 % albuma.Kasnije je priznao da je taj album uradio da bi dosao do novca za heroin i kasnije ga je iz griznje savjesti povukao iz prodaje.Iskreno,srce mi se paralo dok sam slusao ovo.Toliko boli,tjeskobe i patnje na jednom mjestu.Ne znam jel ima jedna osoba na forumu kojoj bi preporucio da poslusa ovo.
Poslušao sam svih njegovih 10 albuma osim ovog najnovijeg, inače rekao je za prva dva albuma da su mu financirala ovisnost i da ih je prodavao čisto da zaradi za dop, najbolji njegov mi je to record only water for 10 days. I da lik je genijalac, osim pomalo visokog vokala koji mi smeta :D
Uvijek se najezim kad krene uvodni tekst ove stvari,kao da je prvi put slusam.
Genije
kojeg Duke of Earl tek treba da otkrije :)
11-11-2009, 17:39
beba nema zvečku
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
DJ Krush & Toshinori Kondo - Ki-Oku
Hijoj, kako mi je ovo dobro. Trip Hop DJ + avangardni Jazz trubač = psych chillout savršenstvo. Još samo kad bi se dokopao nekih solo radova Toshinoria, do Krusha je još i lako doći. Nadam se da će u budućnosti složit još koju suradnju, šteta bi bilo da ovakav potencijal ostane samo na jednom vrhunskom dijelcu.
Evo malo solo ToshinoreSpogledaj cijeli ciklus. Stvarno hebeno. Dva njegova solo albuma kojih sam se uspjel domoći su bila u ovom stilu bez ikakve instrumentalne pratnje.
"Experimental psychedelic electronic tribal kraut ambient dub funk." Također, predgrupa za Šest Organa Pristupa u nedjelju. Kombiniraju Latino ritmove s klavijaturama i samplovima koji vuku na kraut/space rock sedamdesetih.
12-11-2009, 00:14
mortician
Kako je ovo jak album, nemam pojma kak bi se ovo opisalo, nekakav psihodelični Hip Hop. Totalno pomaknuta atmosfera, upotreba u najmanju ruku čudnih sampleova i priča koja se vrti oko superjunaka i pušenja marijane. Iskreno zabavan album.
13-11-2009, 14:57
Sonic_Moronic
Uf.
Prva pjesma je... teško mi ju je negdje svrstati, po sebi nije neka depresivna pjesma (poput JA - CMM), bolan je pjevač, izrazi, atmosfera. Definitivno najemocionalnija pjesma, potpuno se slažem s tvojim riječima "Iskreno,srce mi se paralo dok sam slusao ovo.Toliko boli,tjeskobe i patnje na jednom mjestu".
Poslije nje su smirenije pjesme (a i nisu sve iz tog doba...), ima par fenomelanih koje sam u ovom prvom slušanju zapazio, izdvojio bih "Femininity" i "Estress", a ok je i "Height Down feat. River Phoenix".
13-11-2009, 17:03
cpt. Stone
Ovim albumom je zacementirana moja odluka o odlasku na koncert. Savršen kao i svi ostali, možda čak i malo bolji. Recimo da je presjek sveg što je dosad radio.
13-11-2009, 17:25
Luka
@xarabas - budem; ali ne mogu trenutno, možda kasnije danas, ili sutra...
p.s. dodah te na lastfmu....
13-11-2009, 21:33
Kid A