odgovorio je trolololer, samo me zanima jel baš toliko loša? :(
Printable View
odgovorio je trolololer, samo me zanima jel baš toliko loša? :(
Je. :)
nesto kao novi tropico 3...
Dawn of Discovery, City Life Deluxe= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Obzirom da su mi ispiti završili i da narednih 15 dana kempam pred kompom treba mi preporuka dobrih FPS-ova i TPS-ova. Neki noviji i po mogućnosti ne duži od 10tak sati. Tys :)
Grow a pairSi baci se nazad u Metro 2033 :D Odlična je igra. Ako nisi igrao Stalkere, probaj i njih, možda ti se svide. Ne sviđaju se svima, ali onima kojima se svide se uglavnom slažu da je riječ o vrhu FPS(RPG) žanra (SoC i CoP, CS nije bog zna što).
PS: Stalkeri su ti 20-ak sati po komadu (strašno varira, ovisno o tome koliko si detaljan i koliko se udubiš u igru).
SoC je smeće. Barem meni, ja tu igru ne mogu smislit a kamoli igrat.
Metro? :( Mrzim te. :cry:
:D
To je ono, Stalker ti se ili sviđa ili ga mrziš, nema između. Što ti Metro budi neke stare rane? :D
Od TPS-a:
Batman Arkham Asylum
Resident Evil 5
X-Men Origins: Wolverine (meni nije nešto ali ljudi kažu da im se sviđa)
evo skinuo demo city lifea igra je odlicnca, bas onakva kakvu sam trazio i u srijedu ce mi frend donijeti iz osijeka...tnx a lot.. :thumbs2: :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Raz
sad se ima para pa trazim neku kvalitetnu igru...kupio sam city life deluxe i razmisljam o mass effect 2...dali da kupim i koje jos dvije igre predlazete..neka budu fps ili action adventure tps(ko ac ili just cause)...tnx unaprijed.. :D
Battlefield Bad Company 2 (svi ga preporučuju, ima i odličan MP)= Citat =:
GTA IV
ME2 i ME su ti definitivna preporuka, ako nisi igrao, odigraj pod obavezno.
Batmana sam odigrao i uživao svaku sekundu igranja. Radujem se dvici. RE5 je capcomovih ruku djelo i samim time ta igra ima 99% šansi da k*rcu ne valja. X-Men je takvo njesra da sam odustao na pola igre a veliki sam fan X-Mena.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc boy
Naći ću cohonese pa makar u tegli ali ću odigrati Metro. Bem ti miša :D
a jel znas nes ko gta IV jer to vec imam ,a battlefield definitivno kupujem :D...mislim da cu isto tako uzeti i ME2 unatoc tome sto nisam veliki fan RPG-ova..= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
The Saboteur. WW2 verzija GTA IV. Istina nije na tom nivou na kojem je GTA (posebno gta IV) ali opet pruža određenu dozu zabave. Just Cause 2 ti je tu također. Ako već imaš GTA IV onda ti je najpametnije strpiti se i uzeti onaj novi epizodni sadržaj, The Lost and Damned. Vani je za 4-5 dana.= Citat =:
Dajte neku strategiju tipa Supreme Ruler 2020 ili Super Power 2. Dakle, grand strategija u moderno vrijeme (po mogućnosti s fokusom na ekonomiju).
Ima li koja igra tipa Street fighter,Tekken ili Mk za pc.Uglavnom neki dobri fajt game.
Mortal Kombat 4 je izašao za PC, a i Street Fighter 4 je izašao za PC. :D
Batman Arkham Asylum nije slična, ali ima jako dobar sistem tučnjave, barem probaj demo.
= Citat =:
Izvorno postao keko
Da ne ostane na prošloj strani...
puno hvala sgt.bullu sto cu potrositi 800 kn na igre :D...i zanima me za frenda koji je veliki fan simulacija vožnje kamiona...znate neku dobru igru s kamionima a da nije iz serijala 18 Wheels of Steel ili euro truck simulator??hvala
Možda ovo?
Nema na čemu, uživaj :D. Za frenda preporuka je King of the Road. Ništa drugo nije vrijedno pomena. Samo pazi, ako ti je prijatelj muhanati konzolaš koji je prešao na PC, neće mu se vjerojatno svidjeti grafika jer je igra poprilično stara.= Citat =:
frend mi u zivotu nije imo nikakvu konzolu, a jos samo da pitam nesto ko god of war za pc a da nije x-men origins ili devil may cry..= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
izlazi skoro demon lighters, tako nešto, ne sećam se tačno kako se zove, port sa konzola, bio ekskluziva do nedavno.. pa ako imaš strpljenja, ne verujem da za pc postoji nešto slično
Misliš Darksiders? :D= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Demonski fajarceki?
= Citat =:
Izvorno postao keko
Making History: The Calm and the Storm (WW2 setting). Sljedeći mjesec izlazi i dvojka.
Jesi ti to igrao? Ako jesi, jel dobra igra po tvojem mišljenju?
Igrao sam samo vremenski ograničen demo... nisam preveliki ljubitelj igara sa mnogo managementa, tako da ne mogu baš reći dali je dobra ili nije. OK mi je bila.
Bilo koju igru koja je nezavršiva pliz. Znači beskonačna, a da se progress svejedno može spremat i onda kasnije nastavljat.
DWARF FORTRESS