Titlovi ili cijeli crtic da je sinhroniziran?
Printable View
Titlovi ili cijeli crtic da je sinhroniziran?
http://divx-titlovi.com/en-us/divx-subt ... fault.aspxS Check it= Citat =:
Izvorno postao Raz
Cijeli da je sinkroniziran, znači voiceactori i to :)
Imam ja na devedeju. Skokni do Korčule i dam ti. :)
... U suprotnom, pogledaj u lokalnoj videoteci, trebali bi ga imati, ali pod nazivom Avanture Male Chihiro.
@ Raz
Imas PP
Hvala <3
Inače, jeste li znali da je Pčelica Maja ustvari anime? :o
Jesmo.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
???= Citat =:
Izvorno postao Wikipedia
= Citat =:
Maya the Bee (みつばちマーヤの冒険, Mitsubachi Māya no Bōken?, lit. The Adventures of Maya the Honeybee) is an anime television series produced by Nippon Animation Company in Japan. The series consisted of 55 episodes and was originally telecast across Japan from April 1975 to April 1976 on the TV Asahi network (formerly NET). Based on the classic children's book by Waldemar Bonsels, the anime series has been rebroadcast numerous times in various different countries and languages since its premiere.
Anyone?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Za uzvrat vam dajem jednu od najepskih pjesama ikada viđenih (hmm?) u anime industriji. :)
Pogledao epizodu 9 Kampfera! Winness epizoda. :>
Drago mi je vidjeti da ovaj anime nakon meh prve epizode postaje progresivno bolji...
[quote=Arbiter of Change]Anyone?= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":yuu5j8b8
Za uzvrat vam dajem jednu od najepskih pjesama ikada viđenih (hmm?) u anime industriji. :)
-cut-[/quote:yuu5j8b8]
Mislim da bi to ovdje gledali samo ti i ja, sve ostalo je predo uhvatio u mrežu znaš kakvih animea xD Ja sam na 5-6 epizodi, gledaj i nećeš požalit. Čovjek koji je to radio je radio i na Spirited Away i Eureka Seven. Svakako si pogledaj. Predivan setting, artwork, likovi, akcija...ma predivno. Počinje onak blago a kasnije se takvi twistovi događaju...
ovak ekipa, pogledah obje sezone rosario+vampire i mogu reci da mi se jako svidjelo. (vidjeh da neko ima na avataru onu ice-woman, neznam sad ko tocno, pa sam odtud pokupil ideju da to pogledam) sad ako ima ko jos neku slicnu preporuku da mi preporuci bil bi zahvalan psoto nisam u toku sa anime-manga-whatever forumima
Pogledaj Mahou Sensei Negima!Si Negima!?, to ti je donekle slično...
S druge strane, MAL preporučuje To-LOVE-RuSi Karin...
Našao sam ime onog animea, definitvno skidam idući vikend Mushi-shi
http://en.wikipedia.org/wiki/Mushishi
:D
Predatore, treba ti više praktičnog znanja, a ne samo onog što ti liste kažu, prvenstveno jer su generalne i ne znaju napraviti podjelu po nijansama. :)
@Lord Ragnarok;
Ovisi što te točno IZ toga animea zanima: natprirodno ili perverzno?
Po pitanju perverznog bi preporučio Kanokon, Sekirei, Girls Bravo i Amaenaideyo.
@Aral;
I mislio sam da će tako biti, kad se uzme u obzir trenutno stanje anime gledatelja ovdje. Ništa, bacim pogled kad stignem. :)
Meh, te liste samo ubacim usput kao ''tuđu preporuku''. Moja preporuka ostaje Negima i sve uz njega vezano, s obzirom da u oba animea ima natprirodnog & magije, zatim ponešto ecchija, a tu je i školski setting te lagana romanca uz podosta komedije...
Arbi odakle ti nabavljaš te kvotove za natjecanja, ovaj mi je posebno poznat, sa nekog foruma ili nečeg sličnog, arg ne mogu se sjetiti, znam da sam negdje vidio to već, eda i za taj dio google izbacuje PCP kao prvi izbor XD
@Jopax - Čujem da je odličan Mushishi, uskoro ću ga i ja pogledati. :)
Btw, moram linkat... kako prokleto savršena scena :pray: (bez brige, nije neki spoil)
Video koji traje gotovo osam minuta ostavlja mi dojam epskog spolila zbog kojeg ću te zamrziti ako ga pogledam. So, I'll pass.
Nije spoil, to je tek u petoj epizodi i tek prva scena gdje se susreće sa tim likom. Ali ipak ti počni ispočetka lijepo seriju gledat, bolji je užitak :P
Ako je već u petoj epizodi, to znači da ću pogledati za koji dan kad ga ''nabavim'', so, I'll pass. :)
Ozbiljno, ne želim više ničim kompromitirati gledanje Bebopa, dosta mi je što sam si već, čitajući jednu raspravu o Gungraveu, uspio spoilati kraj. :(
Rijetko kad ćeš naći jer koristim ezoteričnije izvore (knjige, nekada su i moja izmišljotina) baš zato da ti Google-fu ne može pomoći. :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
@arby neki mix bi mi trebo, no budem probo i nes tvojeg ponudenog. zasad sam pocel gledati Negimal?!, dosah do prvih cca 3min i zasad je ok, no ipak moram sad u krpe (sutra u 6 dizanje). cujemo se jos navecer
Kad već spominjete Cowboy Bebop-a moram reći da serija ima najbolji opening ikad!!!
A i ostatak soundtracka je predobar i savršeno paše u seriji!
Tako je, a pošto je Watanabe radio i na Michiko to Hatchin baci i na to pogled, zakon soundtrack i još impresivniji artwork. Fenomenalan anime.
Uuuu, i ja ću ček autat to :D
Naravno, jedan od ljepsih i boljih animea kaj sam gledao unazad 2-3 godine.
Došla nova epizoda Driftersa! Pojavljuju se Hanibal i Scipion Afrički, te Butch Cassidy's Wild Bunch Gang. Samo iz tih imena, vidljivo je da je radnja i dalje mindfuck. :)
Spominje se i nekakav ''The Black King'', te neka ženska ''Easy'', koja jako liči na Girlycarda.
Uglavnom, izgleda da je nekakav rat na pomolu, ali o čemu se tu točno radi i tko tu koga, ne kontam da me ubijete.
Inače, sa covera se mogu isčitati dvije zanimljive informacije...
E da, Raz, izašla ti je nova epizoda Trapeze.
Inače, wtf.