ja sam stao na 7lvl popeo se gore na planinu, imao jedan okrsaj sa zmajem i vec tjednima me ne vuce da igram dalje:(
Printable View
ja sam stao na 7lvl popeo se gore na planinu, imao jedan okrsaj sa zmajem i vec tjednima me ne vuce da igram dalje:(
ma navuci se bar main quest proc ako ne nista
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jesam vam reko!!!= Citat =:
Oho. Čak i veki approva
Ali Babić ne apruva jer Babić još uvijek ima neke standarde.
Nego, jel netko meni obrisao post? Siguran sam da sam negdje linkao loverslab.com kao prikaz kakvih krasnih fanova ima u bethesdinih igara. Depresivno je.
:rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Pokemon Black and White= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Morat ću jednom probati te Pokemone.
Al bojim se da neću ući u briju :(
Fire red ti jedino valja.
Zaboravio sam da postoji i manja ocjena od 1, a to je Aral/10
♥
QFT= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Stvarno nisi nikad igrao Pokemone? Jedan od najboljih RPG-a ikad. Jedino šta je svaka verzija na isti kalup, pa mi više nije to to. Prvi put kad sam igrao prastaru Blue verziju to je bio doživljaj, kad upoznaješ malo taj svijet i Pokemone, njihove sposobnosti i tako.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Nope.
Zadnji puta sam bio zaokupljen pokemonima prije jedno 12 godina.
Otprilike.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Da, toliko je awesome da se nemože ocijenjivat. Sa mnom sve počinje, sa mnom sve svršava. Jer ja znam što je prava zabava vi ozbiljni ljudi.
Jedno je sigurno - Ako Aral igra igru, znači da je igriva.
Jedno je sigurno - ako Aral igra igru, znači da je izašla.
Treba napraviti neki "Aral Seal of Approval". S tim bi komotno zamijenili sve recenzije
Ili da je pred izlaskom.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kad bi skajrim imao 1% kastomajzanja poput pokemon igara, zaslužio bi 3/10.
Realno, ajmo usporedit te dvije igre.
- pokemoni imaju više strategije
- pokemoni imaju više "klasa" i "rasa" nego sve TES igre kombinirano
- priča je jednako retardirana u obje igre
- pokemoni nemaju VA, čime su automatski bolji po tome od skyrima
- pokemoni imaju bolji engine jer je malo stvari na svijetu gore ili jednako loše kao gamebyro
- pokemoni su teža i izazovnija igra
- u obje igre moš utući preko milijardu sati
Ne znam za vas, al meni se čini da pokamoni pobjeđuju.
Pokemoni su smiješno lagani, koje si ti to igro.
Sada još samo treba Maloki usporediti Skyrim sa Simsima koji su vjerojatno isto veći RPG :D= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Kastomajzanje u Pokemonima? Wat?= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Inače, točne su 3. i donekle 1. točka. Ostalo je krivo.
Ako pod klase i rase misliš na broj Pokemona, to ne znači previše jer postoji tipova tih živina koliko i rasa u Elder Scrollsu.
To što nemaju VA im ništa ne pomaže. Dijaloz... pardon, monolozi su im još i nešto gluplji od Skyrimskih.
Creation engine odnosno prepravljeni Gamebryo sasvim dobro služi svrsi. Jest da fizika zna ispast debilno, ali nije baš ni toliko loša. LOŠA fizika je ono što se nekada znalo naći u igrama poput Hitmana 1 gdje kad spustiš torbu na pod ona odleti i zabije se u susjedni zid.
TES igre su sigurno izazovnije od Pokemona.
Mislim da ima i niže od Aral/10.
To je Babitz/10.
Vedran/10
@Windwalker
Majke mi, dosjetljiv si kolko je Aral probirljiv.
@kameleon
Da, kastomajzanje u pokemonima. Moš na milijardu načina postavit svoj party i njima taktike, što je pun kurac nasram TES-a s par magija i patetičnim klikanjem.
Razlika između TES-a i pokemona u težini je ta da TES počinje lagan (ne računajući Arenu i Daggerfall, ofc, jer to je tada bila sasvim druga ekipa nego danas) i nastavlja sve lakše i lakše, no u pokemonu igra počinje smiješno lagana i postaje sve teža i teža. Onda moš grindat i učinit igru smiješno laganom il moš počet koristit strategiju i iteme. S druge strane, MP pokemoni su jebački teški; traže pun kurac pripreme i strategije.
I pod "klasa" i "rasa" sam mislio na tipove pokemona i njihove uloge u fajtu koji zbilja variraju za razliku od tvog debilnog OP mogu-eksplojtanjem-sve-izmaksati dragonborna.
Sorry, i Arena i DF su podjednako lagane kao ostale tri ^_^;= Citat =:
Razlika između TES-a i pokemona u težini je ta da TES počinje lagan (ne računajući Arenu i Daggerfall, ofc, jer to je tada bila sasvim druga ekipa nego danas)
I uvijek me iznenađuje kakve glupe načine ljudi nađu da usporede dvije potpuno drugačiej igre koje su rađene pod posve drugačijim principima ^_^;
Tvoji su argumenti nevažeći jer koristiš "^_^;"
uguuu~~~~~
Please biatch, it is the most badass thing in the Internet -_-
Ne al ozbiljno, u kom trenutku si tocno pomislio "e ovo bi mogao biti sasvim validan dodatak mom postu"
^_^;
isuse boze.
It is wisdom you pesky mortals will never be able to understand.
Ilitiga: Koga boli K* za to ^_^; (ha, opet!)
Popravljeno.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄░░░░░░░
░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░
░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░ ░░░░░▒▒▒░░█░░░
░░░█░░░░░░▄██▀▄▄ ░░░░▄▄▄░░░░█░░
░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄ ░░░██▄▄█░░░░█░
█░▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░ ░░░█░░░▒▒▒▒▒░█
█░▒█░█▀▄▄░░░░░█▀ ░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░█░▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░ ▀░▄▄▀░░░░█░░█░
░░█░░░▀▄▀█▄▄░█▀▀ ▄▄▄▄▀▀█▀██░█░░
░░░█░░░░██░░▀█▄▄ █▄▄█▄████░█░░░
░░░░█░░░░▀▀▄░█░░ █░█▀██████░█░░
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄ █▄█▄█▄█▄▀░░█░░
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░ ░░░░░░░░▒░░░█░
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█░
░░░░░░░░░░░░░░▀▄ ▄▄▄░░░░░░░░█░░
Zašto onda moja borba sa zmajem u Skyrimu izgleda potpuno drukčije od nekog tenkastog lika koji se bori s njima tako da čeka da slete i onda maže buzdovanom po njušci?
Zato jer je Skyrim odlična igra.
Nikad ne koristi "zato jer". "Zato što" ili "jer", no nikad ne kombiniraj.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
To je sve.
@kameleon
Nisi predstavio nikakve detalje, no svih 5 načina da ubiješ zmaja i dalje se ne mogu nikako približiti silnim varijacijama u tvom pokemon timu.
Detalj: S likom kojeg sam napravio, meni više paše kad zmaj leti, pa da ga gađam. Kad se spusti blizu mene, aktiviram onaj Become Ethereal i bježim.
I prestani s Pokemonima, natjerat ćeš me da ih opet idem igrat :(
Igraj Black & White. Možda ti se svidjet jer će te prisilit da igraš s pokemonima na koje nisi naviknuo. I onda nakon lige dobiš međikarpa (JEDNOG JEDINOG U CIJELOJ IGRI!!!11) i sav si sretan.
Meni je totalno nezanimljivo igrati sa 500 pokemona za koje nikad nisam čuo i nije me briga. Kad igram Fire Red to ide ovako:
- ISUSE CATERPIE MORAM GA IMAT
- ISUSE CLEFAIRY MORAM GA IMAT
- ISUSE SPYDUCK
jerbo= Citat =:
Izvorno postao Babitz